Teşekkürler...ÖM ile gönderildi. Şimdilik benden bu kadar. Diğer arkadaşlar davetiye göndermek isterlerse "Control Panel"deki invitation bölümündeki butonu kullanabilirler.
Teşekkürler...ÖM ile gönderildi. Şimdilik benden bu kadar. Diğer arkadaşlar davetiye göndermek isterlerse "Control Panel"deki invitation bölümündeki butonu kullanabilirler.
bana da yollar mısınız? e_god_father@hotmail.com
lütfen şu mailede yollarmısınız. diomethus@gmail.com
Mümkünse bende bir davetiye alabilirmiyim. Özel mesaj ve my_keyleader@hotmail.com
Davetiye kodlarını gönderdim.baska davetiye gonderebilen de varsa bana da davetiye gonderebilir mi lutfen? nomarch@gmail.com
Davetiye kodunu gönderdim.Msn mi vermek gerekiyordu pardon. O zaman bu msn(renas_kaya@sagocuyuz.com) e ya da özel mesaj ile ben de bir davetiye alabilir miyim. Teşekkürler..
Davetiye kodunu gönderdim.
esenadam@msn.com adresine bir davetiye gönderirseniz sevinirim arkadaşlar. teşekkürler.
Davetiye kodlarını gönderdim.Eğer mümkünse bende alabilir miyim? Adresim innuendo_ceten@yahoo.com , şimdiden teşekkürler...
bi tane alabilir miyim bircanmuratmurat@gmail.com şimdiden teşekkürler
Davetiye kodu alabilir miyim? Şimdiden gönderen arkadaşa çok teşekkürler. Adresim elninom_elninom@hotmail.com
bende davetiye alabililrmiyim dost_287@hotmail.com
Gönderdim özeldenHala gerekiyor, bana da elinizde varsa verirseniz sevinirim.
ooopsinc@windowslive.com
Yine teşekkürler.