Demonoid Davetiye Dağıtımı - Free Demonoid Invitation Codes

rcpsng

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiyen gönderildi

teşekkürler.. Hesap oluşturdum ancak sorunsuz oluşturduğum torrentlerimi demonoide eklediğim zaman son aşamada torrents sayfasına yönlendiriyor ve tüm torrentleri gösteren sayfa çıkıyor. My torrents e tıkladığımda eklediğim torrentlerin hiç biri yok.. daha önce sorunsuz torrent yaptığımı biliyorum, neden torrentlerimi site eklemiyor acaba ?

demonoid.txt dosyasınıda eklediğim halde...

Perfecto

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İmkanı olan Demonoid davet kodu verebilir mi lütfen?

kuzeyin_oglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinizde varsa Demonoid için davetiye gönderebilir misiniz? Şimdiden Teşekkürler

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
arkadaşlar bu kodlarda benden hayırlı uğurlu olsun 3 tanesini veriyorum artık kim kaparsa :D kodlar kendi hesabımdan oluşturuldu
turancenX9ek14mtm51xqjslru0fukh9xm26vi2zm31rx
turancenX5u87ja2ifvd2howkv8bu2yqhw96ls
turancenXnalxrz8u2n0wk1dil6ru9cnsxyhnfds94ag1

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Şuan kontrol ettiğimde üyelik açıktı. Faydalanmak isteyen arkadaşlar baksınlar.
Bu siteyle ilgili bir de not : Davet ettiğiniz kişi banlanırsa siz de banlanabiliyorsunuz.
" Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too. "

tlly

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaldıysa banada gönderırsenız cok sevınırım

paniks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba,

Şuan kontrol ettiğimde üyelik açıktı. Faydalanmak isteyen arkadaşlar baksınlar.
Bu siteyle ilgili bir de not : Davet ettiğiniz kişi banlanırsa siz de banlanabiliyorsunuz.
" Also, if someone you invite gets warned/banned, you might get warned/banned too. "

Kaldıysa banada gönderırsenız cok sevınırım

davetiyeriniz gönderildi

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
davetiyeriniz gönderildi

merhaba,

İlginiz için teşekkür ederim. Ama yukarıda da belirttiğim gibi üyelik zaten açık.Duyuru yapmak için yazmıştım.Siteye üyeliğim var. Davetiyenizi ihtiyacı olan bir arkadaşa verirseniz yararlı olabilir.

sedat11

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes mesaj sayısı demıssın rastladım ama yenı yue oldum bende torrent uyelıgınden bır cok kez atıldım bana yollama ımkanın varmı htchero1990@hotmail.com

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Evet şimdi gördüm ama açıldı ben hesabımı aldım çünkü.

---------- saat 14:13 eklendi ---------- önceki mesaj saat 12:15 eklenmişti ----------

Site yayında şuan ve üye alımı açık.

paniks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
merhaba,

İlginiz için teşekkür ederim. Ama yukarıda da belirttiğim gibi üyelik zaten açık.Duyuru yapmak için yazmıştım.Siteye üyeliğim var. Davetiyenizi ihtiyacı olan bir arkadaşa verirseniz yararlı olabilir.

davetiyeyi tlly isimli üyeye gönderiyordum. yanlış tıklamış olmalıyım.:blush:

example42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese selam,banada Demonoid davetiyesi yollar mısınız rica etsem? Çok rahat bir şekilde upload yapabilme olanağım var,8 mb'lik internet kullanıyorum. bir kaç tane sitede ratio oranlarım gayet iyi ve power user'im,davetiye yollayacak arkadaşı kesinlikle mahçup etmem kısa zamanda power user olabilirim arenada ve de bana referans olan arkadaşa bu vesileyle upload kazandırabilirim.Bu kadar iddialı olduğumu söyleyebilirim upload konusunda.Davetiye ile ilgili arkadaşlara duyurulur,teşekkürler...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
konular birleştirildi. lütfen demonoidle ilgili farklı bir başlık açmayınız

paniks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese selam,banada Demonoid davetiyesi yollar mısınız rica etsem? Çok rahat bir şekilde upload yapabilme olanağım var,8 mb'lik internet kullanıyorum. bir kaç tane sitede ratio oranlarım gayet iyi ve power user'im,davetiye yollayacak arkadaşı kesinlikle mahçup etmem kısa zamanda power user olabilirim arenada ve de bana referans olan arkadaşa bu vesileyle upload kazandırabilirim.Bu kadar iddialı olduğumu söyleyebilirim upload konusunda.Davetiye ile ilgili arkadaşlara duyurulur,teşekkürler...

davetiyen gönderildi

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Invitation code

DarknesDeathXii3gzuzcjkme899h87lwyb22vpph
DarknesDeathXhsf8t35zupuy335phw7yy641dbxh30u
DarknesDeathXui3ace8oztfoxp0103v182t5rr96yx