Demonoid Davetiye Dağıtımı - Free Demonoid Invitation Codes

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mümkünse bende alabilirmiyim teşekkürler..

özel mesajla gönderildi.

bundan sonra davetiye isteyeceklerden bir ricam olacak en azından diğer sitelerde kullandıkları seed leech oranlarını gösterecek caps ekleyin çünkü torrentten anlamayan birilerine gitsin istemiyorum.Demonoidde ratio sıkıntısı yok zaten ama olsun.En azından seed nedir leech nedir torrent nedir falan filan bilen birine gitsin istiyorum kullanmayacak birilerine gitmesin.

gordion_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Benim de alabilmem mümkün müdür acaba? :)

--- Mesaj Güncellendi ---

view.php
Bu da zamunda bilgilerim :)

http://tinypic.com/view.php?pic=msn3o1&s=5

mono123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lütfen ama lütfen bir davetiye naptıysam çalışan bi tane bulamadım acil ltfen lütfen ltfen

40 gün 40 gece duacı olacagım

mono123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc başında bekliyorum refresh yapmaktan çıldırıcam artık:)

süpersin hocam çok sağoll

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu son istediğim site capslerinden birini vermeyenlere göndermeyeceğim artık torrent bilginiz olup olmadığını bilmem gerek en azından bu yüzden herhangi üyeliğinizin olduğu bir siteden ratio oranlarını gösteren bir caps istiyorum yüksek olması önemli değil torrentten anlamanız önemli olan.

pc başında bekliyorum refresh yapmaktan çıldırıcam artık:)

süpersin hocam çok sağoll

önemli değil hocam aslında site caps'i istiyordum refarans ama sen sonuncu oldun hayırlı olsun:)üstte yazdıklarımı üstüne alma sakın bu arada:)

eddai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu son istediğim site capslerinden birini vermeyenlere göndermeyeceğim artık torrent bilginiz olup olmadığını bilmem gerek en azından bu yüzden herhangi üyeliğinizin olduğu bir siteden ratio oranlarını gösteren bir caps istiyorum yüksek olması önemli değil torrentten anlamanız önemli olan.

önemli değil hocam aslında site caps'i istiyordum refarans ama sen sonuncu oldun hayırlı olsun:)üstte yazdıklarımı üstüne alma sakın bu arada:)

Bir davetiye de ben alabilir miyim ?

http://g1203.hizliresim.com/v/x/3xr5u.jpg

Şimdiden teşekkürler.

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, bir adet davetiye rica edebilir miyim?

http://g1204.hizliresim.com/w/5/43tc4.png

Şimdiden teşekkür ederim dostum uzun zamandır arıyordum.

gönderildi özel mesaj ile gönderdiğim arkadaşlar davetiyeleri aktif etmedikleri için yeni davetiye üretemiyorum olduğu gibi yollamaya çalışcam diğer arkadaşlara da..

ayrıca caps istemiştim caps olmadan göndermeyeceğim artık en azından torrentle haşır neşir olanlara gitsin belli bir ratio istemiyorum kesinlikle..

Metaphorically

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyvallah sagolasın kupp zamundanın yanına demonoid ilaç gibi geldi artık bulamayacağım şey yok :)

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar başka bir sitenin ekran görüntüsünü vermeyenlere göndermiyorum kusura bakmayın.

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

koray9191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha önce torrent sitelerine üye olmuşluğum yok sadece oyun cehenneminden üye olmadan oyun falan indirirdim . Dizi arşivi yapacağım. Anında kodu kullanacağım . Yardımınızı bekliyorum koray_oral@yahoo.com.tr adresine veya özel mesaj olarak gönderirseniz sevinirim

synthkey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam davetiye isteyip kayıt olmayan arkadaşlar olduğu için yeni davetiye üretmeme izin vermiyor.olduğu gibi gönderecem.işte bu yüzden caps istiyorum çünkü kullanmayacak adam bile davetiye istiyor. olan işine lazım olana oluyor..

edit:şu an sitenin alımı açık.istersen davetiyesiz de üye olabilirsin.

ilgine teşekkür ederim lakin yetişemedim davetiyesiz üye alımına,nasip.

restof

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demonoid.me su anda üye kayıtları açık. Yetişen alır :