Demonoid Davetiye Dağıtımı - Free Demonoid Invitation Codes

selcukizmir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanırım burada yeni üyeler üvey evlat.halbuki sadece bir davetiye rica etmiştim.ki konunun başlığında da öyle yazıyor.kırılmadım desem yalan olur.iyi akşamlar.

CAPTAIN_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar uzunzamandır arayıp ta bulamadığım ve üzerinde çalıştığım preje için çok büyük önem taşıyan programı sadece Demonoid de bulabildim.Rica edersem banada bir davetiye gönderebilirmisiniz:helpsmilie:Gönderebilirseniz çok makbule geçer ve size minnettar olurum.Şimdiden çok teşekkürederim...SAYGILAR...:thumbup1:
selcuk_captain@hotmail.com veya selcuk_captain@yahoo.com

musiclover

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler. Ben mühendislik bölümünde okuyorum ve ingilizce kaynak olarak bana demonoid sitesine giriş yapmam lazım. Her zaman dalga geçilen olay olan kız olduğum içinde bilgisayardan çok anladığım söylenemez. O yüzden eğer mümkünse sizden hem bana hem kardeşime davetiye göndermenizi rica ediyorum. Çünkü o notlar benim için gerçekten çok önemli...
Maiiler: aaysee3@hotmail.com plt87@hotmail.com

Şimdiden çok teşekkür ederim...

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
davetiye dağıtımı devam ediyorsa bana yollar mısnız ? Şimdiden teşekkürler...

SLicK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sitede üyelikler açık davetiye istemeden önce siteleri bir kontrol etsek öylesine istemeyin şu davetiyeleri...

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
üyelik alımı açık arkadaşlar kaçırmayın derim

lionpaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
14 şubatta uyelik almaya devam bugün üyelikler açık

Emre06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üye alımları yine kapanmış galiba davetiye yollarmısınız..

Son düzenleyen moderatör:

axilik

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Siteyi kontrol etmeyi bırak bir üstteki mesajı bile okumuyolarki

Lütfen genelleme yapmayalım hemen.. Ben konuya mesaj yazdığımda üyelik alımı kapalıydı. Çok kısa bir süre açılmış olabilir ancak yine kapatılmış... Çalışan biri olarak hergün de bakamam.... o yüzden eleştiri yaparken dikkatli yapalım... Saygılarımla...

grsu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar elimde 1 adet demonoid davetyesi war we r10 davetyesine ihtiyacım war takas edcek birini arıorm ilgilenen özelden weya buradan haber werebilir.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
2 aydır yazdıım gönderen yok allah razısı için davetiye tears_yigidomg@hotmail.com şimdiden teşekkürler

bir davetiyede ben alabilirmiyim bilal_ozgul@hotmail.com

s.a kardeş rica etsem bi tane davetiye aLabilirmiyim ? ufukcure@gmail.com şimdiden tşkLer

rica etsem bir davetiyede ben istesem trcesa@gmail.com

arkadaşlara davetiyeleri gönderildi. elimde bir tane daha davetiye var. isteyenler burdan yazsınlar. daha önceden istek yapıp alamayanlarda tekrar yazarsa onlarada yollayabbilirim