Demiştik..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
şampiyonlar liginde görürüm ben seni
ilk maçta ezile büzüle dönmezseniz neyim
hele diğer sezonda görücem
mağrullanma padiişahım diyede bi söz vardır
nekadar yüksekten uçarsan düşüşün okadar sert olur
Şampiyonlar Ligi sorumluluk değil, haktır. 4 büyükler Avrupa'da her sene şampiyonluğa mı oynuyor sanki. UEFA'nın anketlerinde kim şampiyon olurun seçeneklerinde hep Diğer seçeneğinde oluyoruz.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Bu seneyi Değerlendirmiyorum Sadece.. Geçen Senede UEFA yı zorluyorduk.. Gücümüze Güç Katarak Zirveyi Zorladık ve Şampiyon olduk..
3büyük Takım yoktur 3 Büyütülmüş Takım vardır onuda büyüten sizin gibi zihniyetler..
Sivas Gibi olmayız emin ol.. Herşeyimiz ile daha öndeyiz sivastan ve 3büyütülmüş ist kulüplerinden..

Tek Söz Yeterli.. KISKANANLAR ÇATLASIN ! ! !
Sizinde SİVASTAN hiçbir farkınız olmayacak küme düşeceksiniz.Sadece Lİg şampiyonluğuyla avunacaksınız
GENÇ FENERBAHÇELİLER...

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
İyi ki Bursa şampiyon oldu haa..
Dua edin şampiyonlukta Fenerbahçe işe yarıştınız, başka takımla BJK ya da GS ile yarışsaydınız ve yine Bursa şampiyon olsa idi bu kadar konuşulmazdı, bu kadar Bursa adı anılmazdı.

Fenerbahçe sayesinde dillerden düşmüyorsunuz. :D :D

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Bende demiştim.Bursa şampiyon olur,ortalık karışır diye :D

Yeter yahu :D

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sizinde SİVASTAN hiçbir farkınız olmayacak küme düşeceksiniz.Sadece Lİg şampiyonluğuyla avunacaksınız
GENÇ FENERBAHÇELİLER...

Git Sen Bir Utan Bence :) Milyon Dolarlık Kadroyla ; Bin Dolarlık Bir Takıma şampiyonlugu kapdırdınız..

Tekrar Söylüyorum KISKANANLAR ÇATLASIN..

17kez Şampiyon olup 19 Kez Şampiyonlugu Kutlayan Tek Takımsınız :)

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Git Sen Bir Utan Bence :) Milyon Dolarlık Kadroyla ; Bin Dolarlık Bir Takıma şampiyonlugu kapdırdınız..

Tekrar Söylüyorum KISKANANLAR ÇATLASIN..

17kez Şampiyon olup 19 Kez Şampiyonlugu Kutlayan Tek Takımsınız :)
Bakalım 20'ye hangisi ilk ulaşacak şampiyonluk sayısı mı kutlama sayısı mı :4:

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Futboldan bir habersiz olmak demek bu olsa gerek. Paramızın olması kupaları kesin kazanacağız anlamına gelmiyor. Paranızın olması bir avantajtır. Ancak kupaları getirecek kadar önemli bir faktör değildir.

Kaldı ki Süper Lig'de GS'nın kadrosu en pahalı kadrodur.

Bizim paramız var. Bu para bize gökten inmedi. Çalıştık, kazandık... Bu para ile Türk Spor'u büyük adımlar attı. Olimpiyatlarda büyük başarı şağladı. Bunlar hep Fenerbahçe SPOR Kulübü sayesinde oldu.
Futbolda şampiyon oldunuz tebrik ettik sizi, ancak ısrarla kıskanıyorsunuz, çekemiyorsunuz vb. laflar ediyorsunuz.

Futbolda kaybettik, baskette kazandık, voleybolda kazandık, boksta kazandık, yüzmede kazandık.
Yani demem o ki bizim her sene en az 4 şampiyonluğuz oluyor zaten... Bizim adımızdaki SPOR ismi süs değil...

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ne Yapıyormuşuk ? Kim Bilmiyor Fenerbahçenin 3-4Kaleci Satın Aldıgını ? Kim Bilmiyor Aziz Yıldırımın Hakem Odasını Basdıgı Günleri ?
5 Yaşındaki Çocuk Anlıyor Bu Durumları Sizmi Anlıyamıyorsunuz ?

Allah Haklının Yanındadır Unutmayın..

Arkadaşım, çok sığ düşünceler bunlar.
Yüz yıldır şerefiyle, tüm spor dallarında bu ülkeyi dünyada temsil etmiş bir takıma bunca dil uzatmak fazla yakışık almıyor.
İki, üç kez şampiyonluk kaçırsa da bu takımın adı FENERBAHÇE.
Satın alınan kaleciler vb gibi bahsettiğin konuları ortaya delilleri ile koyamazsan iftira atmış olursun.
Ülkemizin 3 büyük kulübüne çamur atmak yerine, önce onların bu ülke için yaptıklarını bir araştır, öğren, tart ondan sonra konuş.
Senin kulübün bu ülkeyi kaç spor dalında, ne kadar temsil etti? Başarıları ne? Bu ülkeye spor dalında uluslararası katkısı ne?
Allah her zaman haklının yanındadır ki, Fenerbahçe ve diğer 2 büyük kulüp ülkemizi dünya ülkelerine karşı temsil ederken hep yanımızdaydı.
Önce 3 büyükler gibi 10-15 şampiyonluk al, bu ülkeyi yapabildiğin kadar şerefinle yurt dışında temsil et, ardından büyük olmaya hak kazan.
Bunlar uzun yollar. Bu yollardan geçmeden, bir şampiyonlukla büyük olunmuyor.
Bakma sen medyanın dördüncü büyük Bursaspor dediğine.
Daha doğdun. Emeklemeye bile başlamadın. Büyümene daha on yıllar var.
Evet Fenerbahçe bu yıl da 2 dakika sevindi.
Oldukça güzel espriler yaratılmış.
Kızdırmakta haklılar.
Ama o Fenberbahçe ile yüz yıldır bu ülke kaç kez sevindi?
Elde edilmiş olumlu değerleri unutmayalım, kızdıralım ama çamur atmayalım.

chaylak1

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşım, çok sığ düşünceler bunlar.
Yüz yıldır şerefiyle, tüm spor dallarında bu ülkeyi dünyada temsil etmiş bir takıma bunca dil uzatmak fazla yakışık almıyor.
İki, üç kez şampiyonluk kaçırsa da bu takımın adı FENERBAHÇE.
Satın alınan kaleciler vb gibi bahsettiğin konuları ortaya delilleri ile koyamazsan iftira atmış olursun.
Ülkemizin 3 büyük kulübüne çamur atmak yerine, önce onların bu ülke için yaptıklarını bir araştır, öğren, tart ondan sonra konuş.
Senin kulübün bu ülkeyi kaç spor dalında, ne kadar temsil etti? Başarıları ne? Bu ülkeye spor dalında uluslararası katkısı ne?
Allah her zaman haklının yanındadır ki, Fenerbahçe ve diğer 2 büyük kulüp ülkemizi dünya ülkelerine karşı temsil ederken hep yanımızdaydı.
Önce 3 büyükler gibi 10-15 şampiyonluk al, bu ülkeyi yapabildiğin kadar şerefinle yurt dışında temsil et, ardından büyük olmaya hak kazan.
Bunlar uzun yollar. Bu yollardan geçmeden, bir şampiyonlukla büyük olunmuyor.
Bakma sen medyanın dördüncü büyük Bursaspor dediğine.
Daha doğdun. Emeklemeye bile başlamadın. Büyümene daha on yıllar var.
Evet Fenerbahçe bu yıl da 2 dakika sevindi.
Oldukça güzel espriler yaratılmış.
Kızdırmakta haklılar.
Ama o Fenberbahçe ile yüz yıldır bu ülke kaç kez sevindi?
Elde edilmiş olumlu değerleri unutmayalım, kızdıralım ama çamur atmayalım.

Diğer branşlarda sonuna kadar haklısın Fenerbahçe bizi çok onurlandırmıştır lakin futbolda dediklerine katılamayacağım.100 yıldır bu ülke 1-2 maç dışında(Manchester Utd gibi) Fenerbahçe sayesinde hiç sevinmemiştir.Kim ne derse desin bu ülkeye tek başarıyı Galatasaray getirmiştir.Bir sezonda 1-2 maç kazanmak değil o sezonun sonunda şampiyonluk kazanmak önemlidir.Bunu Avrupada tek başaran takım Galatasaraydır.Sizi kızdırmak için söylemiyorum ama Türk takımları olarak harcadığımız emek ve paranın karşılığını Avrupada alamıyoruz.

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Bursanın şampiyon olmasını işte bu yüzden istemiyordum. Bu şampiyonluğu Fb, Gs, Bjk üçlüsünden biri almalıydı.
Bursa, Ankaragücü, Sivas, Denizli gibi vasat takımlarla aynı kategoride olabilir. Bugün nasıl Gaziantepliler çıkıp Fb şike yaptı, hakem satın aldı. İstanbul bizansları demiyorsa Bursada diyemeyecekti.
Bir şampiyonluk ile 100 yıllık kulüplere saldırmaya kafa tutmaya ve kendilerini üstün tutmaya başladılar.
Bu ülkede şampiyonluk Fb, Gs, Bjk'ye göre endekslidir. Bu üçüde kötü olursa başkaları şampiyon olur. Evet bu bir başardır ama üç büyüklerin yaptıklarının yanında devede kulaktır o yüzden herkes haddini bilmeli.
Bursalıları empatiye davet ediyorum nasıl siz 30 yaşılarında olgunlaşmış bir insansınız ve 16 yaşında bir ergen gelip size bir sürü laf ediyor. Sizin diyeceğiniz tek şey sen gidiyorken ben dönüyordum. Uzun lafın kısası şampiyonluk sayısında Trabzonu bi geçin hele öyle muhattap alınırsınız :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bursanın şampiyon olmasını işte bu yüzden istemiyordum. Bu şampiyonluğu Fb, Gs, Bjk üçlüsünden biri almalıydı.
Bursa, Ankaragücü, Sivas, Denizli gibi vasat takımlarla aynı kategoride olabilir. Bugün nasıl Gaziantepliler çıkıp Fb şike yaptı, hakem satın aldı. İstanbul bizansları demiyorsa Bursada diyemeyecekti.
Bir şampiyonluk ile 100 yıllık kulüplere saldırmaya kafa tutmaya ve kendilerini üstün tutmaya başladılar.
Bu ülkede şampiyonluk Fb, Gs, Bjk'ye göre endekslidir. Bu üçüde kötü olursa başkaları şampiyon olur. Evet bu bir başardır ama üç büyüklerin yaptıklarının yanında devede kulaktır o yüzden herkes haddini bilmeli.
Bursalıları empatiye davet ediyorum nasıl siz 30 yaşılarında olgunlaşmış bir insansınız ve 16 yaşında bir ergen gelip size bir sürü laf ediyor. Sizin diyeceğiniz tek şey sen gidiyorken ben dönüyordum. Uzun lafın kısası şampiyonluk sayısında Trabzonu bi geçin hele öyle muhattap alınırsınız :)

Hay klavyen dert görmesin yeter ya kendimi zor tutuyorum zaten ağzımdan kötü laflar çıkacak sen gerekeni söylemişsin teşekkürler

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5

1. si gördüğünüz üzere sizin istediğiniz değil bizim istediğimiz oluyor.
2. si kabul etmek için önce kendinin bi kabul görmen lasım bizim büyüklüğümüz cart curt geccen o ayakları.
3. sü FB kadar iyi gün dostu bi taraftar yoktur. STADINIZI SİZ YAKTINIZZZZ
4. sü 100 yıllık kulüplerin bazı dönemlerinde karanlıklar var kurtuluş savaşı yılları aç oku
5. si Resmi Sitesindeki tarihi belgelerle yalanlanmış bir kulübün ne kadar gayri ciddi olduğu herkezin gözü önündedir. Aç izle youtube orda.
6 7 8 9 ........ bu böyle gider. biz giderken dönmek falan. Önce nereye yürüyonuz onu bi görelimde sonra konuşalım.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Diğer branşlarda sonuna kadar haklısın Fenerbahçe bizi çok onurlandırmıştır lakin futbolda dediklerine katılamayacağım.100 yıldır bu ülke 1-2 maç dışında(Manchester Utd gibi) Fenerbahçe sayesinde hiç sevinmemiştir.Kim ne derse desin bu ülkeye tek başarıyı Galatasaray getirmiştir.Bir sezonda 1-2 maç kazanmak değil o sezonun sonunda şampiyonluk kazanmak önemlidir.Bunu Avrupada tek başaran takım Galatasaraydır.Sizi kızdırmak için söylemiyorum ama Türk takımları olarak harcadığımız emek ve paranın karşılığını Avrupada alamıyoruz.

Dostum, daha bir kaç yıl önce Fenerbahçe çeyrek final oynamadı mı?
Bir ülkeye puan kazandıranlar elbette kupalar, daha doğrusu uluslararası birinciliklerdir ama çeyrek finaller, yarı finaller gibi başarılar da yeterince puan kazandırır.
Bu noktayı es geçme.
İkincisi o kupa maçlarında değindiğin Manchester United gibi galibiyetlerin hiç bir değeri yok. O tür maçlar basitçe uluslararası bazı kazançlar, o kadar.
Bu ülke için Beşiktaşın kupa maçlarını da es geçemezsin.
Ayrıca seviyeli tartışılıp, bilgilendirildiğimizde ortada kızacak ne olabilir?
Ben Fenerbahçeliyim, ama Galatasarayın UEFA Kupası başarısını da yadsıyamam.
Helal olsun.
Bunlar Türk yani bizim takımlarımız değil mi?
Emek ve paraya gelince. Orada da biraz haklısın.
Şöyle ki, kendi takımımdan örnek vermek gerekirse, Avrupa Kupaları için transfer ve yatırım yapılmıyor. Yapılmadı. Fenerbahçe 2009-2010 kadrosu sadece Galatasarayı yenmeye endeksliydi. O kadar.
Avrupa iki vasat futbolcu, bir salak golcü (o da golcü mü hala anlamış değilim) ve kokainman bir yeteneksiz hocayla fethedilemez.
Olabildiğince en iyileri alacaksın, hedefini çizeceksin.
Bak dediğim yapılınca neler oluyor.
Fenerbahçe Acıbadem 2 üst transfer yaptı. Gamova ve Osmokrovic, iki ortanın üstü oyuncu aldı. Dirickx ve Blom. Geri kalanlar da ülkenin milli sporcuları zaten. Eda, Seda, Naz gibi.
Sonuç : Namağlup lig şampiyonluğu, namağlup Türkiye Kupası, Avrupa'da tüm kupa elemeleri dahil Final Four'un finalde tek mağlubiyet ve Avrupa ikinciliği.
İşte fark bu.
Vasatın altında sporcuları alırsan vasatın altında kalırsın.
Elbette bu Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerli.
Transferler bitsin, yine bu sütunlarda Fenerbahçenin gelecek yıl ne yapabileceğini yazarım.
Fenerbahçeyi çok iyi tanırım.
O yıl nerelerde yer alabileceğini gayet iyi biliyorum.
Sonu belli Türk filmi gibi. :)

---------- saat 02:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:54 eklenmişti ----------

1. si gördüğünüz üzere sizin istediğiniz değil bizim istediğimiz oluyor.
2. si kabul etmek için önce kendinin bi kabul görmen lasım bizim büyüklüğümüz cart curt geccen o ayakları.
3. sü FB kadar iyi gün dostu bi taraftar yoktur. STADINIZI SİZ YAKTINIZZZZ
4. sü 100 yıllık kulüplerin bazı dönemlerinde karanlıklar var kurtuluş savaşı yılları aç oku
5. si Resmi Sitesindeki tarihi belgelerle yalanlanmış bir kulübün ne kadar gayri ciddi olduğu herkezin gözü önündedir. Aç izle youtube orda.
6 7 8 9 ........ bu böyle gider. biz giderken dönmek falan. Önce nereye yürüyonuz onu bi görelimde sonra konuşalım.

Sana da bir cevap yazmak farz oldu dostum.
İlk 2 maddeden bir şey anlamadım. Haklısındır herhalde.
3 madde stad bizim yakarız yıkarız daha iyisini yaparız.
4 madde. HOOOOPPPPPPPP. Orada dur.
Karanlıkları aydınlat, kendini aydınlat. Kurtuluş savaşına onlarca şehit veren takımlara dil uzatmak bu ülke için, senin burada özgürce yazı yazmanı sağlamak için kanını akıtanlara hakaret olur. KENDİMİZE GELELİM.
Diğer yazdıklarını pek kaale alamayacağım dostum.
Kısacası, FAZLACA ZIRVALAMIŞSIN.
Bazı şeyleri kuyruk sokumundan değil okuyup, öğrenip ondan sonra yaz.

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Dostum, daha bir kaç yıl önce Fenerbahçe çeyrek final oynamadı mı?
Bir ülkeye puan kazandıranlar elbette kupalar, daha doğrusu uluslararası birinciliklerdir ama çeyrek finaller, yarı finaller gibi başarılar da yeterince puan kazandırır.
Bu noktayı es geçme.
İkincisi o kupa maçlarında değindiğin Manchester United gibi galibiyetlerin hiç bir değeri yok. O tür maçlar basitçe uluslararası bazı kazançlar, o kadar.
Bu ülke için Beşiktaşın kupa maçlarını da es geçemezsin.
Ayrıca seviyeli tartışılıp, bilgilendirildiğimizde ortada kızacak ne olabilir?
Ben Fenerbahçeliyim, ama Galatasarayın UEFA Kupası başarısını da yadsıyamam.
Helal olsun.
Bunlar Türk yani bizim takımlarımız değil mi?
Emek ve paraya gelince. Orada da biraz haklısın.
Şöyle ki, kendi takımımdan örnek vermek gerekirse, Avrupa Kupaları için transfer ve yatırım yapılmıyor. Yapılmadı. Fenerbahçe 2009-2010 kadrosu sadece Galatasarayı yenmeye endeksliydi. O kadar.
Avrupa iki vasat futbolcu, bir salak golcü (o da golcü mü hala anlamış değilim) ve kokainman bir yeteneksiz hocayla fethedilemez.
Olabildiğince en iyileri alacaksın, hedefini çizeceksin.
Bak dediğim yapılınca neler oluyor.
Fenerbahçe Acıbadem 2 üst transfer yaptı. Gamova ve Osmokrovic, iki ortanın üstü oyuncu aldı. Dirickx ve Blom. Geri kalanlar da ülkenin milli sporcuları zaten. Eda, Seda, Naz gibi.
Sonuç : Namağlup lig şampiyonluğu, namağlup Türkiye Kupası, Avrupa'da tüm kupa elemeleri dahil Final Four'un finalde tek mağlubiyet ve Avrupa ikinciliği.
İşte fark bu.
Vasatın altında sporcuları alırsan vasatın altında kalırsın.
Elbette bu Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerli.
Transferler bitsin, yine bu sütunlarda Fenerbahçenin gelecek yıl ne yapabileceğini yazarım.
Fenerbahçeyi çok iyi tanırım.
O yıl nerelerde yer alabileceğini gayet iyi biliyorum.
Sonu belli Türk filmi gibi. :)

---------- saat 02:05 eklendi ---------- önceki mesaj saat 01:54 eklenmişti ----------

Sana da bir cevap yazmak farz oldu dostum.
İlk 2 maddeden bir şey anlamadım. Haklısındır herhalde.
4 madde. HOOOOPPPPPPPP. Orada dur.
Karanlıkları aydınlat, kendini aydınlat. Kurtuluş savaşına onlarca şehit veren takımlara dil uzatmak bu ülke için, senin burada özgürce yazı yazmanı sağlamak için kanını akıtanlara hakaret olur. KENDİMİZE GELELİM.

Fenerbahçenin Çeyrek Final Oynadıgını Söylemişsin.. Neden Gruplarda 0 Çekip Rezil Oldugunu Söylememişin ?

Kendi Stadlarıymış Yakarlarmış.. Kendi Futbolcularıymış Döverlermiş..
Sizin Sevginize Hayranım İnan Ki..

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Fenerbahçenin Çeyrek Final Oynadıgını Söylemişsin.. Neden Gruplarda 0 Çekip Rezil Oldugunu Söylememişin ?

Kendi Stadlarıymış Yakarlarmış.. Kendi Futbolcularıymış Döverlermiş..
Sizin Sevginize Hayranım İnan Ki..

Sevgili dostum, hala çok sığ şeyler yazıyorsun.
Evet söylüyorum, Fenerbahçe sıfır puan aldı gruplarda.
Unuttuğun önemli noktayı vurgulayayım.
Bunun adı SPOR.
Çoğu spor dallarında 2, bazılarında 3 olasılıklı.
Spor yapmak ortaya çıkıp, fair play dahilinde kapasiteni göstermek demek.
Yani yenilebilirsin de, hiç bir şekilde yenemezsin de. Veya yenersin ya da berabere kalırsın.
Yenememek kısmını baz alırsak bu rezalet filan da değil.
Koskoca Barcelona denilen takım lig sonuncusuna yenilince rezil mi olmuş oluyor?
Hayır. Ortaya çıkıp savaşımını yapıyor, ama yeniliyor.
Bunun adı spor.
.........

Kendi futbolcumuzu ise dövmeyiz. Bu tarz olagelen bir kaç tatsız olay sadece bir kaç kendini bilmezin, veya sporu sadece yenmek olarak algılayan, yani senin tarzında düşünenlerin dengesizlikleri.
Bu tarz olaylar ve daha fecileri dünyanın her yerinde maalesef olabiliyor.
Ama bu aşırılıkları yapanları akılca düzeltmek de bir o kadar zor.
Cehalet ve bilinçsizlik hep yakamıza yapışan belalar değil mi?

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sevgili dostum, hala çok sığ şeyler yazıyorsun.
Evet söylüyorum, Fenerbahçe sıfır puan aldı gruplarda.
Unuttuğun önemli noktayı vurgulayayım.
Bunun adı SPOR.
Çoğu spor dallarında 2, bazılarında 3 olasılıklı.
Spor yapmak ortaya çıkıp, fair play dahilinde kapasiteni göstermek demek.
Yani yenilebilirsin de, hiç bir şekilde yenemezsin de. Veya yenersin ya da berabere kalırsın.
Yenememek kısmını baz alırsak bu rezalet filan da değil.
Koskoca Barcelona denilen takım lig sonuncusuna yenilince rezil mi olmuş oluyor?
Hayır. Ortaya çıkıp savaşımını yapıyor, ama yeniliyor.
Bunun adı spor.
.........

Kendi futbolcumuzu ise dövmeyiz. Bu tarz olagelen bir kaç tatsız olay sadece bir kaç kendini bilmezin, veya sporu sadece yenmek olarak algılayan, yani senin tarzında düşünenlerin dengesizlikleri.
Bu tarz olaylar ve daha fecileri dünyanın her yerinde maalesef olabiliyor.
Ama bu aşırılıkları yapanları akılca düzeltmek de bir o kadar zor.
Cehalet ve bilinçsizlik hep yakamıza yapışan belalar değil mi?

bir önceki cevaplarında..

stad bizim yakarız yıkarız diyorsun ve fair play den bahsediorsn ne kadar mantıklı bu ?

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383

Ağzına sağlık Undy.
Kaç defa yazdım sayısını bile unuttum... Bu arkadaşlar maalesef bizzat kendi takımları olan Bursaspor'a zarar veriyorlar ancak haberleri yok. Taraftarları ülkenin %90'ını oluşturan ulusal takımlarımıza her türlü hakaret ve saldırı ile bir yere gelebileceklerini düşünüyorlar. Aslında kimse cevap vermese konuşup konuşup susacaklar ama işte insan dayanamıyor.

Zamanı gelince hatalarını da anlayacaklar ancak umarım bu süreç onlara pahalıya mal olmaz. Ülkenin büyük çoğunluğunun (hatta hemen hemen hepsinin) nefret edeceği bir kulüp yaratmak üzereler. Bu yolda başarılar diliyorum sizlere. Allah sonunuzu hayır etsin. :flowers:

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
bir önceki cevaplarında..

stad bizim yakarız yıkarız diyorsun ve fair play den bahsediorsn ne kadar mantıklı bu ?

Arkadaşım,
dilimizde lafın gelişi diye bir söz vardır.
Benim değindiğim madde 3 cevabı, lafın gelişi bir cevap.
Fanatizm yani eşittir delilik bazılarının, bazı olumsuz işler yapmasına neden olabilir.
Bu olumsuz ve aşırı davranışları gösteren kişiler ülkemizde her kulübünün taraftarı içinde bulunabilir.
Onaylamıyorum.
Saha içinde ise bazı futbolcuların hırçınlığı da söz konusu olabilir.
Ama önemli olan iyi niyettir.
Örnek istersen ben Emre Belezoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferini onaylamıyorum, olan olmuşsa bile hiç bir davranışını da, hatta futbolunu da onaylamıyorum. 2000 yıllarında oynamış, süresi dolmuş bir oyuncudur.
Ama hala transfer edilmişse bu bence başkanın ayıbıdır, iş bilmezliğidir.
Bu ve benzer sorunlar her kulübümüzün başında maalesef var.
Ve işin garibi hala çözüm üretilmiyor.

Ben bu ülkenin bir vatandaşı olarak hiç bir zaman, ülkemin herhangi bir takımına, özellikle yurt dışı karşılaşmalarında, tecrübesizler, şöyle yenilirler, böyle hezimete uğrarlar demiyorum.
Bilakis tüm samimiyetimle Bursaspora ve diğer tüm kulüplerimize her türlü spor müsabakalarında gönülden başarılar diliyorum.
Ben fanatik değilim. Özellikle yurt dışı mücadelerde sadece tuttuğum takımın taraftarlığını yapmam.
Benim için her Türk takımı birdir.
Bahse konu kulüp Trabzonspor'da olabilir, Kayserisporda, Manisaspor'da olabilir. Farketmez.

Ama yurt içinde yeni ve tek bir şampiyonluk ile Bursapor kulübünün henüz büyük sıfatını kazanmadıklarını da önemle vurguluyorum.

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5

Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum ve merak etme neyin ne olduğunuda biliyorum. Karanlıkları aydınlatalım peki. Gidip savaşan taraftarına futbolcusuna hiç bi zaman sözüm yok söyleyenin karşısındada ilk ben olurum ama siz lafı anlamak istediğiniz yerden anlamaya alışmışsınız sonuçta sendende bu beklenirdi. Benim dediğimi araştırma gereği bile duymadın tabi boş konuşmak varken ne gerek var dimi. Dinlede öğren kurtuluş savaşı yıllarında ingiliz işgali altındaki istanbulda bir turnuva düzenleniyor hemde o işgalci komutanların şerefine fenerbahçe de bu kupaya katılıyor ve kupayı kazanıyor bunuda resmi sitesinde aldıkları değerli kupalar arasında sayıyor way bee ne takım ama tam ATATÜRK ün tuttuğu takım dimi (bunun yalan olduğuda kanıtlandı) hee unutmadan bir fenerbahçe başkanının Atatürk ' e suikast düzenlemek üzereyken yakalandığınıda okumuşluğum vardır. Doğrumu bilinmez ama ateş olmayan yerdende duman çıkmaz.

Yıllardır kendinizi bi ŞEY sanmanız yüzünden oluşturduğunuz antipatinin meyvelerini toplamaya başladınız. Artık bu ülkede fenerbahçe ve diğerleri var. Özel olduğunuzdan mı sanıyosunuz istenmediğinizden bundan sonra daha neler göreceksiniz. Türkiye kupası gidincede yazdım fb daha iyi günleri yaşıyo kötü günler sizin için doğacak bu bir istek değil. Ama rüzgar ektiniz fırtına biçeceksiniz..

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben ne dediğimi çok iyi biliyorum ve merak etme neyin ne olduğunuda biliyorum. Karanlıkları aydınlatalım peki. Gidip savaşan taraftarına futbolcusuna hiç bi zaman sözüm yok söyleyenin karşısındada ilk ben olurum ama siz lafı anlamak istediğiniz yerden anlamaya alışmışsınız sonuçta sendende bu beklenirdi. Benim dediğimi araştırma gereği bile duymadın tabi boş konuşmak varken ne gerek var dimi. Dinlede öğren kurtuluş savaşı yıllarında ingiliz işgali altındaki istanbulda bir turnuva düzenleniyor hemde o işgalci komutanların şerefine fenerbahçe de bu kupaya katılıyor ve kupayı kazanıyor bunuda resmi sitesinde aldıkları değerli kupalar arasında sayıyor way bee ne takım ama tam ATATÜRK ün tuttuğu takım dimi (bunun yalan olduğuda kanıtlandı) hee unutmadan bir fenerbahçe başkanının Atatürk ' e suikast düzenlemek üzereyken yakalandığınıda okumuşluğum vardır. Doğrumu bilinmez ama ateş olmayan yerdende duman çıkmaz.

Yıllardır kendinizi bi ŞEY sanmanız yüzünden oluşturduğunuz antipatinin meyvelerini toplamaya başladınız. Artık bu ülkede fenerbahçe ve diğerleri var. Özel olduğunuzdan mı sanıyosunuz istenmediğinizden bundan sonra daha neler göreceksiniz. Türkiye kupası gidincede yazdım fb daha iyi günleri yaşıyo kötü günler sizin için doğacak bu bir istek değil. Ama rüzgar ektiniz fırtına biçeceksiniz..

Ne kadar güzel, kendi ağızcığınla söylüyorsun da, bunun içinden fitneyi fesadı nereden buluyorsun? Demagojine hayan oldum demesem yalan olur.
Dostum, evet, Kurtuluş Savaşı yıllarında Fenerbahçe KURULMAKTA OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ, YANİ OSMANLI DEVLETİNİ DEGİL, temsilen İngiliz işgal ordularının defalarca kadrosu değişen ve takviye alan İngiliz futbol takımını hem de farklı skorlarla 4-0, 6-0 gibi, adeta parçalıyor ve kupayı alıyor.
İşgal ordusunun kupasını ellerinden almak onlara yağdanlık yapmak değil, o yıllarda özgürlüğü için savaşan Türkiye gibi, onlara ülkenin isyanını gösterip bir tür savaşımdır.
Önce bunu böyle algıla.
Sen o yılları yaşayamadığın için bilemezsin.
Şimdiki Kürek şubesinin sahilinden Anadolu'daki Kurtuluş Savaşına teknelerle silah taşıyan ve işgal ordusunun pusularında can veren şehitleri bilemezsin.
Sen sadece oturduğun yerden ahkam kesip, sağa sola çamur atarsın.
Sen benim dedemin kaynının hem Fenerbahçeli sporcu olup, bu uğurda şehit olduğunu nereden bileceksin?

Dostum,
İthamların ve oturup kuyruk sokumundan salladığın laf kalabalıklığı sadece senin boş kafalılığını ve terbiyesizliğini gösterir.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, yüz akıllı çıkartamamış sözünde olduğu gibi, senin asılsız saçmalıklarını, sözdeki örneğe uymayıp artık yanıtlamayı pek gereksiz görüyorum.
Biraz ağır laflar belki ama özür dilemiyorum.
Benim şehidime oturduğu yerden çamur atan birine yanıt vermek gerekmediğini anladım.
Benimle olan yazışmanı burada bırak, çamurlarını başka yerlere sıçrat.

Bursasporlu

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar güzel, kendi ağızcığınla söylüyorsun da, bunun içinden fitneyi fesadı nereden buluyorsun? Demagojine hayan oldum demesem yalan olur.
Dostum, evet, Kurtuluş Savaşı yıllarında Fenerbahçe KURULMAKTA OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ, YANİ OSMANLI DEVLETİNİ DEGİL, temsilen İngiliz işgal ordularının defalarca kadrosu değişen ve takviye alan İngiliz futbol takımını hem de farklı skorlarla 4-0, 6-0 gibi, adeta parçalıyor ve kupayı alıyor.
İşgal ordusunun kupasını ellerinden almak onlara yağdanlık yapmak değil, o yıllarda özgürlüğü için savaşan Türkiye gibi, onlara ülkenin isyanını gösterip bir tür savaşımdır.
Önce bunu böyle algıla.
Sen o yılları yaşayamadığın için bilemezsin.
Şimdiki Kürek şubesinin sahilinden Anadolu'daki Kurtuluş Savaşına teknelerle silah taşıyan ve işgal ordusunun pusularında can veren şehitleri bilemezsin.
Sen sadece oturduğun yerden ahkam kesip, sağa sola çamur atarsın.
Sen benim dedemin kaynının hem Fenerbahçeli sporcu olup, bu uğurda şehit olduğunu nereden bileceksin?

Dostum,
İthamların ve oturup kuyruk sokumundan salladığın laf kalabalıklığı sadece senin boş kafalılığını ve terbiyesizliğini gösterir.
Bir deli kuyuya bir taş atmış, yüz akıllı çıkartamamış sözünde olduğu gibi, senin asılsız saçmalıklarını, sözdeki örneğe uymayıp artık yanıtlamayı pek gereksiz görüyorum.
Biraz ağır laflar belki ama özür dilemiyorum.
Benim şehidime oturduğu yerden çamur atan birine yanıt vermek gerekmediğini anladım.
Benimle olan yazışmanı burada bırak, çamurlarını başka yerlere sıçrat.

Söylediğim hiç bişeye cevap vermemişsin sadece saldırı ve demogoji benim söylediklerime demogoji diyen zihniyet kendi yazdıklarını okumaz mı ?