Demiştik..

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sen önce Hangi Takımlısın Onu açıkla Bana.. 3 Büyük Dediğin 3 İstanbul Takımınıda Bu Sene Mağlup Ettik..
Fenerbahçe 2-3 Bursaspor (dışarda)
Bursaspor 3- 1 Fenerbahçe (ZTK)
Beşiktaş 2-3 Bursaspor (dışarda)
Bursaspor 2-1 Beşiktaş (içerde)
Bursaspor 1-0 Galatasaray(içerde)

Sadece fenere evimizde 1-0 mağlup olduk ve cimboma ali samiyende berabere kaldık..

Avrupa konusuna Gelirsek Doğru Siz Her Sene Şampiyonlar Ligi Kupasını Alıyorsunuz.. :)

Evinizde sizi yenen takım yani FENERBAHÇELİYİM birader valla bir rüzgar yakaladınız gidin bakalım dikkat edin alabora olmayasınız inşallah avrupadada bir şeyler yaparsınız görücez

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
bır daha anadolu takımını ztn sampıyon yapmazlar
cok geldı bu balına alınan sampıyonluk onlara
anadolu takımlarıyla yarıssınlar ancak kapasıtelerı onlara yeter gerısı hıkaye..

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Kendinizden nefret ettirmeden bu konuyu kapatın bence.

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Değerli Bursaspolu arkadaşlar.
Lig tarihinde çok değerli ve önemli bir şeyi başardınız.
Ve alnınızın akıyla, çalışarak, didinerek kazandınız.
Helal olsun. Dilediğinizce sevinmek de hakkınız.
Ama haklı sevinmenizi, gururlanmanızı sağa sola çamur, çirkef atmadan yapın.
Yoksa olay, görmemişin oğlu olmuş, tutmuş....'a benzer.
Gelecek yıl hem ülkemizde, hem Avrupa'da başarılar elde edin.
Biz de gurur duyalım, göğsümüz kabarsın, iftihar edelim.
Ama şu saçma çekişmeleri, fanatizmden doğan hem ilgisiz hem de ağır ithamları biraz bırakalım artık.
Bir asırdır ülkemizi bir çok spor dalında yurt dışında gururla temsil ettiği için büyüktür Fenerbahçe.
Fenerbahçe bir spor kulübüdür, futbol kulübü değildir.
Bir lig çekişmesinin son gününde her takımın taraftarını yurt içinde ve yurt dışında ekrana kitlediği için büyüktür Fenerbahçe.
Diğer iki büyüğün yaptığı gibi, yıllarca UEFA kupalarında bir sürü Türk takımının kupalara katılması için savaştığı için büyüktür Fenerbahçe.
Unutulmuş bir sürü spor dalında Türkiye'ye bireysel ve takım bazında bir sürü derece kazandırdığı için büyüktür Fenerbahçe.
Anadolu'dan bir sürü lig birincisi çıksın. Gönülden diliyorum.
Ama 3 büyüklerin bu ülkeye spor bazında yaptıkları da unutulmasın, nankörlük edilmesin.
Özellikle Fenerbahçe'nin büyüklüğüne bilip, bilmeden gölge düşürülmesin.
Bir yıl, beş yıl şampiyonluk kaçabilir.
Ama futbol'da alınan 17 lig şampiyonluğu kupası ile sadece yüzüncü yılında alınan yüzlerce kupa Fenerbahçe'ye hala laf söyleyenlere kapak olsun.
Önce bunlar başarılsın, biz nankör değiliz sizlere de büyük diyelim.
Türkiye'de 4 veya Bursasporla 5 büyük yoktur, sadece 3 büyük vardır.
Adları da Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'tır.
Büyük kulüp olarak anılmak sadece bu kulüplerimizin yaptıklarını yapabildikten sonra hak kazanılacak bir ünvandır.

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Nefret Etmek isteyeni ne yapsakda Nefret Etmekden Vazgeçiremeyiz..

network biz Sizide Evimizde - Deplasmanda Şansa Bala Yendik Haklısın..

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Burakbrs16 kardeşim.

Herkes tebrik etti sizi.Siz daha olayların, şikenin,deplasmanda yendiklerinizin peşindesiniz.

Şampiyon olmuşsunuz. Şuan yapmaya çalıştığınızı hala anlayamıyorum.

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Burakbrs16 kardeşim.

Herkes tebrik etti sizi.Siz daha olayların, şikenin,deplasmanda yendiklerinizin peşindesiniz.

Şampiyon olmuşsunuz. Şuan yapmaya çalıştığınızı hala anlayamıyorum.

Ne Yapıyormuşuk ? Kim Bilmiyor Fenerbahçenin 3-4Kaleci Satın Aldıgını ? Kim Bilmiyor Aziz Yıldırımın Hakem Odasını Basdıgı Günleri ?
5 Yaşındaki Çocuk Anlıyor Bu Durumları Sizmi Anlıyamıyorsunuz ?

Allah Haklının Yanındadır Unutmayın..

cheleby

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
227
Ne Yapıyormuşuk ? Kim Bilmiyor Fenerbahçenin 3-4Kaleci Satın Aldıgını ? Kim Bilmiyor Aziz Yıldırımın Hakem Odasını Basdıgı Günleri ?

Daha önce attığım mesajları görseydin bende bu konu üzerinde konuşmuştum.

Diyorum ki hakkınızla aldığınız şampiyonluğunuzu güzelce kutlayın işte. Daha oraya,buraya bahane bulmayın.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104

Hey Allah'ım :) mahkeme sonuçlandı sanırım şu şike var şike var diye sayıkladığınız günlerdeki mahkeme olayınız. Şimdi unutuldu tabi :)

Sanırım bazı şeyleri düşünemiyorsun, şike olsaydı sen şimdi o sahip olduğun kupayı göremezdin , buna emin ol. Aziz Yıldırım son maça kadar takımları alıp son maçmı boş geçti, bu işleri bırakacaksın. Bursaspor normal bir kulüptür. Süper bir kulüp değildir, süper bir kulüp olarak göstermeyin. Yok şikeye boyun eğmemiş yok İstanbul takımlarıymış .Saçmalıktan başka birşey değil.Şikenin kanıtlarınıda buraya koyarsın hadi kolay gelsin.

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Hey Allah'ım :) mahkeme sonuçlandı sanırım şu şike var şike var diye sayıkladığınız günlerdeki mahkeme olayınız. Şimdi unutuldu tabi :)

Sanırım bazı şeyleri düşünemiyorsun, şike olsaydı sen şimdi o sahip olduğun kupayı göremezdin , buna emin ol. Aziz Yıldırım son maça kadar takımları alıp son maçmı boş geçti, bu işleri bırakacaksın. Bursaspor normal bir kulüptür. Süper bir kulüp değildir, süper bir kulüp olarak göstermeyin. Yok şikeye boyun eğmemiş yok İstanbul takımlarıymış .Saçmalıktan başka birşey değil.Şikenin kanıtlarınıda buraya koyarsın hadi kolay gelsin.

dediklerimi Anlamıyorsun oku birdaha Anlıcagını sanmıyorum ama neyse..

Sizin Utanmanız Gereken Konu.. Siz Guizayı 24milyon Euro ya aldınız o parayla bizim kulübümüzü satın alabilridiniz.. Milyon Dolarlık Kulüpsünüz. Biz İse Bin dolarlık.. Bunu herkes kabul Edebilir..

bu Bütçede Şampiyonlugu Kapdırmanız Sizin Utanç Kaynagınızdır..

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Arsenal bıle yerı gelıyor yılllarca sampıyon olamıyor ama sonucta buyuk bır takım ..
bursa ıngılterenın wıgan takımıyla es deger....
gercı wıgan bıle gelse bursaya ıteler orası ayrı :D
o yuzden ne bjk ne fb ne gs buyukluklerınden asla bırsey kaybetmezler..
seneye kume oynar bursa..
ondan sonra dogruu bank asya yolu gozukur..

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18

biraz dikkatli konus kaleci satin almak felan.insanlari bilip bilmeden suclayamazsin.eger ivesayi kastediyorsan ki kastediyorsun o bir talihsizliktir kalecilik boyle bir seydir.turkiye avrupa maclarini hatirlatirim cechin yaptigi hata odami satti .guldurmeyin.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Geçen sene Fb ile Gs bizden kötüydü ve biz aradan sıyrılarak şampiyon olduk.Bu sene bizde kötüydük ve Bursa aradan sıyrıldı.Bizde adam gibi bir yönetim olsa zaten şuan bu rezil durumda olmazdık.

6.burhan

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Haddini asma arkadaşım. Bu dediğini ispatlamak zorundasın...

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Bursasporu bu müthiş başarısından dolayı kutluyorum.

Hocası adam gibi adam ertuğrul hocayı ayrıca kutluyorum.

başarılar.

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Anlamıyorum bu kadar ne var Fenerbahçede. GS, Feneri 10 yıldır yenemiyor gündemde 1 - 2 gün kalıyor. Beşiktaş sadece Türkiyede değil tüm Dünyada rezil oldu Liverpooldan 8 tane yiyerek. Şimdi bunlar kalkmış bizimle dalga geçiyolar. Bursayı şampiyonluğundan Trabzonuda iyi oynuyaşından dolayı kutluyorum. ama GS ve BJK lilere ne oluyor siz kendinize bakın bir, sonra FB ye. BJK - BURSA maçında İ.Toramanın kendi kalesine golü ve Rüştünün yediği gol nedir ve GS o kadar transfer yaptı sonuç ortada herkes artık kendi işine baksın çünkü parayı kazanan biz değiliz bize bişey olmuyor her şey tadında güzeldir. Uzatmanın birbirimizi kırmanın anlamı yok hepimiz tek Bayrak, Tek Vatan altında yaşıyoruz.

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Anlamıyorum bu kadar ne var Fenerbahçede. GS, Feneri 10 yıldır yenemiyor gündemde 1 - 2 gün kalıyor. Beşiktaş sadece Türkiyede değil tüm Dünyada rezil oldu Liverpooldan 8 tane yiyerek. Şimdi bunlar kalkmış bizimle dalga geçiyolar. Bursayı şampiyonluğundan Trabzonuda iyi oynuyaşından dolayı kutluyorum. ama GS ve BJK lilere ne oluyor siz kendinize bakın bir, sonra FB ye. BJK - BURSA maçında İ.Toramanın kendi kalesine golü ve Rüştünün yediği gol nedir ve GS o kadar transfer yaptı sonuç ortada herkes artık kendi işine baksın çünkü parayı kazanan biz değiliz bize bişey olmuyor her şey tadında güzeldir. Uzatmanın birbirimizi kırmanın anlamı yok hepimiz tek Bayrak, Tek Vatan altında yaşıyoruz.

GS feneri 10 yıldır yenemiyor mu?

:)

Bi de diyorsunuz ki anlamıyorum bu kadar ne var fenerbahçede.

İşte bu abartınız var.

Acaip abartıyorsunuz sonra da başınıza bunlar geliyor.

10 yıldır yenemiyor diyorsun 5 tane yeyip kupayı gsye verdiğinizi unutuyorsunuz, ligde 10 yıl içinde kaç kere yenildiniz hiç hatırlamıyorsunuz.

Toramandan,rüştünün yediği golden bahsediyorsunuz sizin rakip kalecilerin yediklerini hiç görmüyorsunuz.

İşte bu abartınız sizi bu hallere düşürüyor.

Ha uzatmayalım birbirimizi kırmayalım cümlenize aynen katılırım, burda iğnemelere olacak, ince espriler olacak ama kırıcı olmamak lazım.

Biz esprilerimizi yapacağız sizde anlayışla karşılayacaksınız.

Tersi olsaydı yani şampiyonluğu kaybeden gs olsaydı aynı şeyleri de siz yapardınız hatta yüz mislini yapardınız, öyle değil mi?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
bursayı ŞAMPİYONLAR liginde görücez hiçbir yorum yapmıyorum...

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Tersi olsaydı yani şampiyonluğu kaybeden gs olsaydı aynı şeyleri de siz yapardınız hatta yüz mislini yapardınız, öyle değil mi?

- bunun la ne demek istediğimi anlıyan anladı. bunun için sana açıklama yapmıcam gazete oku.

- emin ol kendim için söyliyorum en fazla 2 saat yapardım sonra kendi eğlenceme bakardım. şampiyon olunca veya kaybedince parayı bana vermiyolar keşke verselerde parayı bende yapsam... :thumbup1:

redyellow

Doçent
Reaksiyon puanı
17
- bunun la ne demek istediğimi anlıyan anladı. bunun için sana açıklama yapmıcam gazete oku.

- emin ol kendim için söyliyorum en fazla 2 saat yapardım sonra kendi eğlenceme bakardım. şampiyon olunca veya kaybedince parayı bana vermiyolar keşke verselerde parayı bende yapsam... :thumbup1:

Anlayan anladı olmaz kardeşim, gs bizi 10 yıldır yenemiyor dersen ben de sana hadi ispatla derim, 10 yılın içinde defalarca yenildiğinizi hatırlatırım, 5 yiyerek kupayı verdiğinizi hatırlatırım.

ha eğer deseydin ki saraçoğlunda yenemiyorlar eyvallahderdim, ama siz yukada yazdığım gibi illaki abartacaksınız ya tutup 10 yıldır bizi yenemiyorlar diyorsunuz. İşte bunun için sevmeyeniz çok:)

Yüz mislini yapardınız derken sizin şahsınızı kastetmedim. Fenerlileri kastettim.

hatırlayın 6-0 yendiniz yıllar oldu hala konuşuyor fenerliler hala forumlarında ondan bahsediliyor:)

Senin şahsı tavrın doğru, biraz şakalaşırdım sonra işime bakarım, parayı bana vermiyorlar mantığını bende taşıyorum.

Galatasaraylıyım ama yenildiği zaman da oturup fanatikler gibi ağlamam, yenilmeselerdi körmü gözleri derim.

yendikleri zaman da sevinmenin bir uslubu olur. aşırıya kaçmadan sevinirim,memnun olurum.

ama şakalaşmaları idare et be kardeş.

hakaret vs. olmadıktan sonra güzel şeyler bunlar.

selamlar.

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
8 yiyip dönmeyizde

0 çekmeyizde

Bunlar sizin yaptıklarınız.
Beşiktaş LİVERPOOL maçının teknik direktörü ertuğrul idi bursasporun antrenörüde ertuğrul +oyuncularınız beşiktaşınki kadar kaliteli değil anlayanaaaa...doğru 8 yemessiniz 18 yiyip averaj takımı olursunuz:lol::lol::lol:

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
önemli olan sürdürülebilirliği üç dört yılda bi şampiyon olun öyle gelin.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
8 yiyip dönmeyizde

0 çekmeyizde

Bunlar sizin yaptıklarınız.

bu fenerin başına ne geldiyse dil belasına geldi
sende bence az ufak at sonra bu sayfa önüüne gelir bişy diyemzin
orda oynayacağınız takımdalar ne fener be beşiktas ne ank. gücü vs......

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Beşiktaş LİVERPOOL maçının teknik direktörü ertuğrul idi bursasporun antrenörüde ertuğrul +oyuncularınız beşiktaşınki kadar kaliteli değil anlayanaaaa...doğru 8 yemessiniz 18 yiyip averaj takımı olursunuz:lol::lol::lol:

Beşiktaştan daha kalitesiz oldugumuz içinmi hem içerde hem dışarda yendik ?
Gören Duyan Her Yıl Şampiyonlar Ligi Kupasını Getiriyorsunuz sanıcak.. Gruplardan bile çıkamıyorsunuz :)

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Beşiktaştan daha kalitesiz oldugumuz içinmi hem içerde hem dışarda yendik ?
Gören Duyan Her Yıl Şampiyonlar Ligi Kupasını Getiriyorsunuz sanıcak.. Gruplardan bile çıkamıyorsunuz :)
Sadece bu seneyi değerlendirerek bir takımın kaliteli olup olmadığını anlayamazsın.Burdan kaybediyorsun zaten.
3 Büyük takım var öylede olacak.Sonunuz SİVAS gibi olacak ...

Burakbrs16

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Sadece bu seneyi değerlendirerek bir takımın kaliteli olup olmadığını anlayamazsın.Burdan kaybediyorsun zaten.
3 Büyük takım var öylede olacak.Sonunuz SİVAS gibi olacak ...

Bu seneyi Değerlendirmiyorum Sadece.. Geçen Senede UEFA yı zorluyorduk.. Gücümüze Güç Katarak Zirveyi Zorladık ve Şampiyon olduk..
3büyük Takım yoktur 3 Büyütülmüş Takım vardır onuda büyüten sizin gibi zihniyetler..
Sivas Gibi olmayız emin ol.. Herşeyimiz ile daha öndeyiz sivastan ve 3büyütülmüş ist kulüplerinden..

Tek Söz Yeterli.. KISKANANLAR ÇATLASIN ! ! !

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Herşeyimiz ile daha öndeyiz sivastan ve 3büyütülmüş ist kulüplerinden..

Oo çok havalandınız :) 3 büyütülmüş takım dediğiniz takımlara yetişmeniz için 40 fırın değil 40bin fırın ekmek yemeniz lazım. Yavaş gidin ayağınızı kaydırırlar.

NETWORK

Profesör
Reaksiyon puanı
115
Nıye sıvas anadolu takımı degıl mı ? goren de her sene sampıyon oluyorlar sancak zuahuahua