Demirören senet için girişimde bulundu mu?

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3

Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen bir türlü netliğe kavuşmayan senet bilmecesinde, ikinci senedinde vadesi geldi.

Bugün ödenmesi gereken senet için Demirören ailesi herhangi bir girişimde bulunmadı.

Beşiktaş Kulübü yönetiminde bu konu ile ilgili sessiz bekleyişin devam ettiği gelen haberler arasında.

Kaynak

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
benim anlamadığım adamın hakkı değil mi bu ?
nihatta parasını istedi diye suçlu olmuş.
konuyu tam bilmiyorum ama bir insanın alacağı yahut hakkı var ise alır karşısındakinin pek haline bakacağını sanmıyorum.

pabloescobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
demirören çok batırmış bjk yı bjk yeni başkanıda öyle söyledi.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
@zoki ,

Adamın parasıydı elbette, ama başkanlığı döneminde kulubun gelirinden fazla harcama yapıp, saçma sapan transferler ile Beşiktaşı borçlandırıp bataklığa sürekleyen de kendisi. Kendi keyfi ve yanlış yönetiminin bedelini kulube ödettirmemeli. Kimse ondan bu kadar borçlanmasını istemedi. Kulube kendi cebinden borç verip, sonra bu borç parayla sorumsuzca harcama yapmaya hakkı yok.

Tabi tek kabahat onda değil, onu o kadar sene o koltukta oturtan ve tüm bunlara ve Beşiktaşın bataklığa sürüklenmesine göz yuman üyelerde de kabahat var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim anlamadığım adamın hakkı değil mi bu ?
nihatta parasını istedi diye suçlu olmuş.
konuyu tam bilmiyorum ama bir insanın alacağı yahut hakkı var ise alır karşısındakinin pek haline bakacağını sanmıyorum.

Adam kongrede ben 100 küsur milyon alacağımı Beşiktaş'a hibe ediyorum dedi, iki gün sonra hibe etmediği borcu 5 taksit şeklinde senetlendirdiği ortaya çıktı.
İnsanlar doğal olarak sözünü yerine getirmesini bu parayı hibe etmesini bekliyor.

pabloescobar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen benimde demem istediğim o en basit örnek nedir? tabikide tabata adında bir oyuncuyu 12 milyona alıp 5 kuruş edemeden elden bırakmak tır.John Carew,Juanfran,Ailton,'Bobo,Matias Emilio Delgado, Edouard Cisse,Federico Higuain bu futbloculara dünyanın parasını werdi getirdi sonra battı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen benimde demem istediğim o en basit örnek nedir? tabikide tabata adında bir oyuncuyu 12 milyona alıp 5 kuruş edemeden elden bırakmak tır.John Carew,Juanfran,Ailton,'Bobo,Matias Emilio Delgado, Edouard Cisse,Federico Higuain bu futbloculara dünyanın parasını werdi getirdi sonra battı.

Carew'i ayır çünkü onu aldığımızın 3 katı fiyata sattık. Galiba kar ile sattığımız ender oyunculardan birisi.