Dell S2721D FreeSync özelliği kapatılabilir mi?

gorgulu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Dell S2721D model bir monitöre sahibim, monitörde FreeSync özelliği mevcut ben bunu pasif hale getirmek istiyorum fakat ekranın menüsünde böyle bir seçenek yok, NVIDIA denetim masasında ise sadece 3D ayarlar gözüküyor ekran ile ilgili başka bir seçenek çıkmıyor. Ben bu monitörde FreeSync özelliğini kapatabilir miyim? (Monitör Lenovo Y520, GTX 1050 bir sisteme bağlı)

grand_master

Profesör
Reaksiyon puanı
707
Merhabalar, Dell S2721D model bir monitöre sahibim, monitörde FreeSync özelliği mevcut ben bunu pasif hale getirmek istiyorum fakat ekranın menüsünde böyle bir seçenek yok, NVIDIA denetim masasında ise sadece 3D ayarlar gözüküyor ekran ile ilgili başka bir seçenek çıkmıyor. Ben bu monitörde FreeSync özelliğini kapatabilir miyim? (Monitör Lenovo Y520, GTX 1050 bir sisteme bağlı)
Neden kapatıyorsunki

gorgulu7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekranım normalde 75 hz ama ben hiç bir şekilde 75 hz yapamadım 60 hz seçeneği çıkıyor her yerde, fps oyunlarında da fps drop yiyorum ekran bazı yerlerde takılma yapıyor freesyncten olabileceğini düşünüyorum(daha önceki monitörümde freesynci kapatınca drop yeme düzelmişti) hiç bir yerde bulamadım çözümünü bir de bunu denemek istedim.