Dell mi Lenovomu

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz:blink:

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Kesinlikle lenovo en tasarımda iyi tavsiyemdir

BthnYlmz09

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben lenovo derim de ozellikleri, fiyatlari bi gorseydik :)

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
lenovo tabiki kardesim sorumu bu

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Dell bundan bir kaç yıl önce bir kaç modelini geri çağırmıştı bir hatadan dolayı. O zamandan itibaren soğudum o markaya. Zaten çok geri kaldılar sektörün.

sebastiantr

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Dell > Lenovo

Ama Türkiye de satılan modeller arasında hangisi derseniz?
Bende arada uçurum yok. Hangisinin donanım/fiyat oranı daha iyi ise tercih sebebi olur.

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Dell tercih edin, geleceği garanti altına alın... Bir sıkıntı yaşadığınız zaman yetkili servislerin peşinde koşmayın, Dell aldığınızda donanımsal ve yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntınızın çözüme ulaşması "Bir telefona bakar..." Ücretsiz olan bu hattı arayarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler alabilir, sorunu %70 gibi bir ihtimalle telefonda çözebilirsiniz. Bu olmuyorsa vereceğiniz adrese teknik eleman gönderilir, arızalı donanımın gözünüzün önünde değişimi yapılır hiçbir ücret alınmaz. Siz oturur kahvenizi içersiniz, benden söylemesi...

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Dell teknik servis konusunda bir numaradır. herhangi bir sorun yaşadığınızda telefonla kayıt açtırıyorsunuz, teknik servisi direk evinize geliyor sorunu hallediyor gerekirse yedek parça getirip değiştiriyor, notbook larıda kalitelidir tavsiye ederim ama Lenovo kadar uygun fiyatlı değildir biraz daha üst seviyedir..

Lenovo da iyidir güzel tasarımlı cihazları var, teknik servisi istanbul dadır yine kayıt açtırıp kargoyla ücretsiz istanbula servisine gönderiyorsunuz halledip geri geliyor genelde 2 ile 3 hafta kadar sürüyor gidip gelmesi..

karar sizin..

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
Bence toshiba al.

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Dell tercih edin, geleceği garanti altına alın... Bir sıkıntı yaşadığınız zaman yetkili servislerin peşinde koşmayın, Dell aldığınızda donanımsal ve yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntınızın çözüme ulaşması "Bir telefona bakar..." Ücretsiz olan bu hattı arayarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler alabilir, sorunu %70 gibi bir ihtimalle telefonda çözebilirsiniz. Bu olmuyorsa vereceğiniz adrese teknik eleman gönderilir, arızalı donanımın gözünüzün önünde değişimi yapılır hiçbir ücret alınmaz. Siz oturur kahvenizi içersiniz, benden söylemesi...

Dell teknik servis konusunda bir numaradır. herhangi bir sorun yaşadığınızda telefonla kayıt açtırıyorsunuz, teknik servisi direk evinize geliyor sorunu hallediyor gerekirse yedek parça getirip değiştiriyor, notbook larıda kalitelidir tavsiye ederim ama Lenovo kadar uygun fiyatlı değildir biraz daha üst seviyedir..

Lenovo da iyidir güzel tasarımlı cihazları var, teknik servisi istanbul dadır yine kayıt açtırıp kargoyla ücretsiz istanbula servisine gönderiyorsunuz halledip geri geliyor genelde 2 ile 3 hafta kadar sürüyor gidip gelmesi..

karar sizin..

Ben kendim bir lenovo kullanıcısı olarak arkadaşlara katılıyorum, lenovo'nun güzel ürünleri var ama alabiliyorsan dell al :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Ha tam aradığım konu arkadaşlar bende şu cihazı almayı düşünüyorum hemen hemen arkadaşın verdiğiyle aynı ekran kartı farklı, hangi kart daha performanslıdır hangisini tavsiye edersiniz, oyunla işim yok arada bir fifa13 atarım o kadar. Marka olarak dell'de karar kıldım zaten lenovo kulanıyorum o da iyi ama bu sefer dell.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8627
http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8464
http://www.sanalreyonum.com/urun/de...-_959341.aspx?CatId=32706&ref=akakce&v=1.53.7

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lenovo alıp bilgisayarında donanımsal sorun olduğunda orayı burayı gezeceğine Dell al sorun olursa bir telefon aç gelip gözünün önünde yapıp gitsinler. Servis sağlayıcısı yönüyle Dell > Lenovo

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Hem Lenovo hem de Dell uzun süre kullanım ve kesinlikle Lenovo diyorum, en önemli artısı kullandığı materyal çok iyi, 7 yıldır kullandığım laptop'ın kasasında en ufak eskime ya da çizilme yok, ki ben titiz bir kullanıcı da değilimdir, ona rağmen..

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ikiside güzel markadır lakin fiyat/ performans açısından lenovo öneririm. dell lenovoya göre biraz pahalı kalabilir ama epey dayanıklıdır

hariciyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dell in yerinde servis olayı çok güzelmiş.nova bilgisayar güvenilirmidir ordan alsam

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
ne dell ne de nova bilgisayar hakkında bir şikayet duymadım.

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şağolun arkadaşlar çok yardımınız oldu servis desteği nedeniyle dell almaya karar verdim :) dellde karar kıldım son bir sorun olcak dell almak için ankarada mağaza biliyor musunuz nova bilgisayar dışında

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
şağolun arkadaşlar çok yardımınız oldu servis desteği nedeniyle dell almaya karar verdim :) dellde karar kıldım son bir sorun olcak dell almak için ankarada mağaza biliyor musunuz nova bilgisayar dışında
teknosa, media markt, bimeks, vatan bilgisayar falan vardır herhalde koca ankarada?

cngzkyz

Profesör
Reaksiyon puanı
276
Bir dell kullanıcısı olarak çok memnunum. Laptopu 4 kere düşürdüm ama herhangi bir arıza yaşamadım. Kasaları sağlamdır.

dailiyenaziri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir dell kullanıcısı olarak çok memnunum. Laptopu 4 kere düşürdüm ama herhangi bir arıza yaşamadım. Kasaları sağlamdır.

biraz araştırdım herkes senin dediğini söylüyor bende biraz bilinçsiz kullanırım bilgisayarı o yüzden dell alıcam :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teknosa, media markt, bimeks, vatan bilgisayar falan vardır herhalde koca ankarada?

var tabi de böyle bilmediğim başka güvenilir ve ürün yelpazesi geniş yerler var mı anlamında sordum :)

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bir Lenovo kullanıcısı olarak Dell alma diyemem ama Lenovo'yu ise kesinlşkle al derim.

2 yıldır kullanıyorum 1 kere Harddisk arızası verdi servise verdikten 2 gün sonra harddiskim değişmiş olarak cihazı bana teslim ettiler,ayrıca performans olarakta memnunum bir önce ki Pc'den muzdarip olduğum fan sesi hiç yok,Kısacası Lenovo iyidir,tavsiye ederim :)

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Kesinlikle Dell Derim çünkü bende lenovo bilgisayar var. Servis ağı çok kötü servisteki adamlar sizden para koparmak için herşeyi yapıyor. Ben beğenmiyorum.

Gurgula

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Gold varsa orada hafta sonları çok iyi indirim yakalarsan kırmızı etiketli ürün olarak iyi bir fiyata alabilirsin.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dell derim garantilik bir durum olursa evine kadar geliyor bu bile başlı başına yeterli olur :)