dailiyenaziri
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
arkadaşlar laptop almayı düşünüyorum ikisi arasında kararsız kaldım hangisini önerirsiniz:blink:
Dell tercih edin, geleceği garanti altına alın... Bir sıkıntı yaşadığınız zaman yetkili servislerin peşinde koşmayın, Dell aldığınızda donanımsal ve yazılımsal olarak herhangi bir sıkıntınızın çözüme ulaşması "Bir telefona bakar..." Ücretsiz olan bu hattı arayarak cihaz hakkında çeşitli bilgiler alabilir, sorunu %70 gibi bir ihtimalle telefonda çözebilirsiniz. Bu olmuyorsa vereceğiniz adrese teknik eleman gönderilir, arızalı donanımın gözünüzün önünde değişimi yapılır hiçbir ücret alınmaz. Siz oturur kahvenizi içersiniz, benden söylemesi...
Dell teknik servis konusunda bir numaradır. herhangi bir sorun yaşadığınızda telefonla kayıt açtırıyorsunuz, teknik servisi direk evinize geliyor sorunu hallediyor gerekirse yedek parça getirip değiştiriyor, notbook larıda kalitelidir tavsiye ederim ama Lenovo kadar uygun fiyatlı değildir biraz daha üst seviyedir..
Lenovo da iyidir güzel tasarımlı cihazları var, teknik servisi istanbul dadır yine kayıt açtırıp kargoyla ücretsiz istanbula servisine gönderiyorsunuz halledip geri geliyor genelde 2 ile 3 hafta kadar sürüyor gidip gelmesi..
karar sizin..
teknosa, media markt, bimeks, vatan bilgisayar falan vardır herhalde koca ankarada?şağolun arkadaşlar çok yardımınız oldu servis desteği nedeniyle dell almaya karar verdimdellde karar kıldım son bir sorun olcak dell almak için ankarada mağaza biliyor musunuz nova bilgisayar dışında
Bir dell kullanıcısı olarak çok memnunum. Laptopu 4 kere düşürdüm ama herhangi bir arıza yaşamadım. Kasaları sağlamdır.
teknosa, media markt, bimeks, vatan bilgisayar falan vardır herhalde koca ankarada?
şağolun arkadaşlar çok yardımınız oldu servis desteği nedeniyle dell almaya karar verdimdellde karar kıldım son bir sorun olcak dell almak için ankarada mağaza biliyor musunuz nova bilgisayar dışında