Dell inspiron 5010 prize takılı dolmuyor

gokhan1332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha onceki bataryamda bu sorunu verdiği icin gittim kendime yeni batarya aldım ama yine aynı yazıyla karşılaşıyorum farklı şarj aletide taktım denedim olmuyor prize takılı dolmuyor uyarısı alıyorum bunu başka bir cozum yolu var mı ?

MrtKrt

Asistan
Reaksiyon puanı
1
aynı sorun bende de vardı bi türlü çözemedim bıraktım artık oluruna (=

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Benim eski dizüstündede vardı bende artık takmıyorum kafaya...

kullanıcıadı00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim eski dizüstündede vardı bende artık takmıyorum kafaya...
arkadaşlar lg x130 da acilen ışık azaltmam lazım yardımınızı bekliyorum.sorun şu:bunda ışık azaltmak için fn+aşağı ok gerekiyor.ama bende aşağı ve sağa ok tuşları çalışmıyor.ne yaptıysam olmadı. nasıl ışık azaltabilirim çok acil lazım.

mrveergin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
batarya değiştirdik şarj aleti değiştirdin olmuyorsa yazılımsal bir sorun var, format atıldıktan sonra battary driverleri yüklenmediği için olabilir, o yüzden tekrar format atıp driverlerini orjinal sitesinden teker teker indirip kurmanı tavsiye ederim sorunun çözülecektir.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bu pil koruma ile ilgili biosta ayarı var onun belirli bi seviyeden sonra şarjı pilden çeker direk pcye verir böylece şarj olurken batarya 100-99 arası gidip gidip gelmez

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
basit bir anakart arızası sadece. bi kaç diot belki entegre değişicek. herhangi bir serviste durumu düzeltebilirsiniz.

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar konuyu canlandırıyorum ama kusura bakmayın:lol:Aynı bilgisayar bende de var ve tamamen aynı sorunu yaşıyorum.Ben de bataryayı değiştirdim,adaptörü değiştirdim gene aynı.Priz her çıktığında bilgisayar kapanıyor,alışmıştım bu duruma ancak dün priz çıktı ama bilgisayar çalışmaya devam etti.Pil göstergesine baktığımda prize takılı dolmuyor yerine pil algılanmadı diyor .Prize takılı olduğunda da.Diğer batarya ve adaptörleri denedim fakat yine aynı.Bi an umutlandım sadece:yes:Acaba yapabileceğim bir şey var mı?Bu arada windows 7de de durum aynıydı windows10da da aynı