Dell Bataryam 5 dk dayanıyo önerileriniz..

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bataryam bozuldu galiba 5 dk dayanıyo anca garantisi doldu cihazın tamir edilme olasılığı varmıdır ?
Yoksa yeni batarya mı alayım ?

BLACKPOWERTURBO

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ömrünü tamamlamiş artik yeni batarya al

- - - Mesaj Güncellendi - - -

2 sene olmuş zaten garanti bitigine göre

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eyvallah kardeşler aliexpressten 25 dolara buldum 5200 mAh .. burda da düşükleri 90 liradan satılıyo sahibindende ...

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam konu ile pek alakası yok ama aliexpress den alışveriş yapıyor musunuz? Problem çıkıyor mu bilgilendir misiniz?

hocam şu ana kadar 1 kere yaptım 24 günde iade aldım daha önce yapanlarda da sorun olmamış ... ama ilk defa böyle bi karar verdim dolar bu kadar pahalı olmasa hemen alıcam bataryayı :)

Harunokumus

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Bende oradan teknolojik ürün almayı düşünüyorum da, gümrükte takılıyor filan diye duydum?

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende oradan teknolojik ürün almayı düşünüyorum da, gümrükte takılıyor filan diye duydum?
hocam 75 avro sınır var tabi yinede ben 50 $ dan fazlasını önermiyorum Ptt ile alım yaptıktan sonra sorun olmuyo gümrüğe takılmıyo ben iki tane kılıf aldım ne var bunda diye bakmamışlar bile :) Gümrüğe takılsa bile samimi davranıp derdini anlattıktan sonra veriyolar ... ama benim kapıma kadar geldi 24 günde :)

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selamun aleykun arkadaşlar elimde LENOVO Z560 serisi laptop var ve bataryası ölü durumda.sıfır batarya fiyatlarına baktım biraz fazla geldi bana.ikinci el temiz bir batarya buldum ama Y 560 ın bataryası bu batarya Z 560 a olurmu bilgilendirirseniz sevinirim

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
selamun aleykun arkadaşlar elimde LENOVO Z560 serisi laptop var ve bataryası ölü durumda.sıfır batarya fiyatlarına baktım biraz fazla geldi bana.ikinci el temiz bir batarya buldum ama Y 560 ın bataryası bu batarya Z 560 a olurmu bilgilendirirseniz sevinirim

Batarya Konusunda Kesinlikle İkinci El Ürünleri Önermiyorum Kısa Zamanda Sıkıntı Çıkarabilir

kunyeci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Peki temin edebilecegim fiyati uygun güvenilir bir yer varmi bildiğin