Dell 15R n5110 64 bitten 32 bite çevirme sorunu

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
s.a arkadaşlar. ben dell 15r n5110 kullanıyorum. pc yi ilk aldıgımda orjinal olarak 64 bit yüklüydü. dell kullanan arkadaşlar bilir, dell in sitesinden dell support, dell stage , photo stage gibi software leri yüklyebiliyosun ürün İD niz ile girip. benim pc im de orjinal olarak 64 bit yüklüydü başta. dell de bnm pc yi artık hep 64 bit olarak görüoyr. 32 bit e dönüşrüğüm için dell stage, photostage yükleyemiyorm. elinde 32 bit dell stage, photostage olan varsa yada nasıl download edeceğimi bilen var mı?. şimdiden tşkler

ankarali_gnc"

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hatırladıgım kadarıyla 32bıtlık olanlar 64bıte uyarlanabılıyordur..her sistemin kesınlıkle 32bıtı mevcuttur zor bulunan 64bıt olandır senın yanlışın var dostum ıyı ıncele ayrıca dellde degıstırebılıyorsun o ayarları 32/64 dıye..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
o pc x86 yüklersen başta intel hd ekran kartı ve harici ekran kartı olmak üzere bir sürü donanımın sürücülerini yükleyemezsin hata verir.Zaten dell'in sitesindede 32bit sürücüleri yok sadece 64 bit sürücüler var.

Kısaca o notebook'a 32. bit sistem yüklemeye çalışmak hatadır.

Reaksiyon puanı
2,148
Valla ben VHD'ye 32 bit kurulumu yaptım. Normalde 64 bit kullanıyorum ama bazı işler için diğerini açıyorum. Ve hiç driver sıkıntısı çekmedim. Driverpack Solution ile kurdum driverları. Bir de ekran kartını nvidia'dan indirdim.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Valla ben VHD'ye 32 bit kurulumu yaptım. Normalde 64 bit kullanıyorum ama bazı işler için diğerini açıyorum. Ve hiç driver sıkıntısı çekmedim. Driverpack Solution ile kurdum driverları. Bir de ekran kartını nvidia'dan indirdim.

Aynı modeldenmi bahsediyoruz acaba diye düşündüm çünkü ben 32 bit sürücülerini kuramadım. Gerçi Driverpack Solution'u denemedim o da ayrı.

Reaksiyon puanı
2,148
Benim de aynı N5110. Modelleri arasında küçük değişiklikleri var kiminin işlemcisi i5 kimini i7, kimi 4 gb kimi 8 gb.

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
32 bit yüklediğime pişman oldum. 4 gb ram i 3,1 olarak görüyor :S 64 bitin özelliği oymuş. 4 gb den fazla ram olursa 64 bit kurulurmuş. geçte olsa öğrendim. 64 bit e geri dönücem. ilgilendiğiniz için tşk ederim

fuzuli24

Asistan
Reaksiyon puanı
2
s.a arkadaşlar. ben dell 15r n5110 kullanıyorum. pc yi ilk aldıgımda orjinal olarak 64 bit yüklüydü. dell kullanan arkadaşlar bilir, dell in sitesinden dell support, dell stage , photo stage gibi software leri yüklyebiliyosun ürün İD niz ile girip. benim pc im de orjinal olarak 64 bit yüklüydü başta. dell de bnm pc yi artık hep 64 bit olarak görüoyr. 32 bit e dönüşrüğüm için dell stage, photostage yükleyemiyorm. elinde 32 bit dell stage, photostage olan varsa yada nasıl download edeceğimi bilen var mı?. şimdiden tşkler

merhaba bende aynı model kullanmaktayım, ancak ben dell stage, photostage gibi programları bulamadım acaba buraya link koyma şansınız var mı_?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selam arkadaslar bende asus k55vd var 2 gb 610m nvidia ekran kartı var ama ekran kartını bit türlü kuramıyorum win 7 32 bit kurdum 32 bit in sadece ekran kartı sürücüsü yuklenmıyor nvidia nın kendı sıtesınden orjınal 32bit driver ındırdım ordada setum u calıstırıyorum sıstem e uyumlu degıl dıyor :( delı olacam 64 bit kurdum onda da oyunlar da cok problem verıyor hıc bır oyunu oynatmıyor :( Lütfen yardım edın kafayı yemeden .....