Deli olacağım !

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bu aralar ipad bi garip oldu nasıl mı? 2 gün öncesine kadar chrome'a girince atıyordu şimdi chrome'a giriyor ama bu seferde fotoğraflara girince atıyor. Restore yaptım başka tavsiyesi olan var mı?

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
eski sürüm chrome kur kullandığın beta olabilir daha gelişim aramasındaki yani

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çöpe at BİM den bir tablet al daha sağlam çıkıyor.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yedeklerini aldıktan sonra bi restore et derim :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim bir tavsiyem yok ama gelen tavsiyeler şaka gibi :)

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
benim bir tavsiyem yok ama gelen tavsiyeler şaka gibi :)
1,3 gündür fotoğraflara giremiyorum hocam iyice sinirlendim bu duruma forumda da tavsiyede bulunan pek kimse yok. Kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sanırım.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
1,3 gündür fotoğraflara giremiyorum hocam iyice sinirlendim bu duruma forumda da tavsiyede bulunan pek kimse yok. Kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sanırım.
evet o kısım gözümden kaçmış :) peki pc ye bağlayınca fotoğraflarına ulaşabiliyormusun ?

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayara bağlayınca herhangi bir sorun yok hocam.

bayadres

Profesör
Reaksiyon puanı
4
İşletim sistemini güncellemeyi denedin mi?

yasinerdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş kurtarma modunda ipadi tekrar yükle usb kablosunu pc ye tak ama bi ucu ipadde takılı olmasın ipadi kapat sonra sadece home tuşuna basılı tutarak kabloyu ipade tak kurtarma modunda başlar ve son ios sürümü ios 6.0.1 indirerek tekrar kurar ama bütün herşeyin gider yedek alırsan iyi olur

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kardeş kurtarma modunda ipadi tekrar yükle usb kablosunu pc ye tak ama bi ucu ipadde takılı olmasın ipadi kapat sonra sadece home tuşuna basılı tutarak kabloyu ipade tak kurtarma modunda başlar ve son ios sürümü ios 6.0.1 indirerek tekrar kurar ama bütün herşeyin gider yedek alırsan iyi olur

Bunu deneyeceğim. Biraz karmaşık geldi ama bakalım.

Bu arada @bayadres hocam en güncel sürüm yüklü.

@bawyera99 bende zaten safariyi daha çok sevenlerdenim sıkıntı fotoğraflarıma girememek chrome'a girememk değil :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Bunu deneyeceğim. Biraz karmaşık geldi ama bakalım. Bu arada @bayadres hocam en güncel sürüm yüklü.@bawyera99 bende zaten safariyi daha çok sevenlerdenim sıkıntı fotoğraflarıma girememek chrome'a girememk değil :)
iyi de bu zaten restore etme :D siz cihazı gerçekten restore ettiniz mi :) internetten gerekli ipsw yi indirip kurulum yapması lazım sıfırdan :D

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
iyi de bu zaten restore etme :D siz cihazı gerçekten restore ettiniz mi :) internetten gerekli ipsw yi indirip kurulum yapması lazım sıfırdan :D

hocam restore yaptım zatende yok kabloyu takma falan o ayrıntılara hiç takılmadım :D yani ben takıp direk restore yapıyorum.yok kablonun ucunu takma falan hiç takılmadım o detaylara :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ya ben yanlış anladım ya da kablo olmadan mı restore etmeye çalıştın çözemedim :D bence iletişimde bir sorun var :D

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ya ben yanlış anladım ya da kablo olmadan mı restore etmeye çalıştın çözemedim :D bence iletişimde bir sorun var :D
Ya hocam özetle restore yaptım yani sıkıntı yok :D ama üstteki arkadaş sanki biraz farklı bir işlemden bahsediyo ya da ben tam olarak ne anlatmak istediği anlayamadım olaylar sarpa sardı :D

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İşte orayı anlatmayı unutmuşum chrome'a yaşanan bu sorundan sonra fabrika ayarlarına döndüm bu seferde bu hata fotoğraflarda çıkmaya başladı.

Once orayi tak sonra burayi tak diye bir olayi yok bu cihazin. Nereden cikiyor bunlar.

Ya hocam özetle restore yaptım yani sıkıntı yok :D ama üstteki arkadaş sanki biraz farklı bir işlemden bahsediyo ya da ben tam olarak ne anlatmak istediği anlayamadım olaylar sarpa sardı :D

IOS versiyonunuz kac?

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
En günceli hocam. (6.0.1)

Bende direkt takarak yapıyorum. Öyle önce takma sonra tak falan orası kafamı karıştırdı.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
DFU moduna alarak restore yapmayı deneyebilirsin. iOS sürümünden kaynaklı bir hatada olabilir. iOS 6 çıktığı zaman bazı cihazlarda birçok hataya sebep olmuştu. Kimisi Wi-Fi ağlarına bağlanamıyordu, kimisi hücresel veriyi kullanamıyordu. Restore filan işe yaramadı hiçbirinde. iOS 6.0.1 yükleyene kadar hataları düzeltemediler.

yasinerdemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş anlıyorum bu dediğim olay hata varsa takılmalar varsa düzeltiyo bi nevi format gibi dene bi isteren verdiğim linki okursan orda yazıyo zaten benpe ipad ve iphone kullanıyorum mesala benim iphone 4s mağaza çok geç giriyordu yaptım düzeldi...

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımınız için teşekkür ederim sorunu çözemedim ama geçici bi yol buldum. İpad dik konumundayken fotoğraflar gözüküyor ancak yatay pozisyonda açmaya çalışırsam atıyor. Yasinerdemir dostum paylaştığın linkleri boş bir zamanımda inceleyip uygulayacağım sonucu buraya yazarım.