Aksunguuur
Doçent
Bu aralar ipad bi garip oldu nasıl mı? 2 gün öncesine kadar chrome'a girince atıyordu şimdi chrome'a giriyor ama bu seferde fotoğraflara girince atıyor. Restore yaptım başka tavsiyesi olan var mı?
Hocam chrome halloldu sımdı sorun fotoğraflarda.eski sürüm chrome kur kullandığın beta olabilir daha gelişim aramasındaki yani
peki. başka önerisi olan?Çöpe at BİM den bir tablet al daha sağlam çıkıyor.
yedeklerini aldıktan sonra bi restore et derim![]()
Vurgulamıştım hocam sanırım gözünüzden kaçmışRestore yaptım başka tavsiyesi olan var mı?
1,3 gündür fotoğraflara giremiyorum hocam iyice sinirlendim bu duruma forumda da tavsiyede bulunan pek kimse yok. Kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sanırım.benim bir tavsiyem yok ama gelen tavsiyeler şaka gibi![]()
1,3 gündür fotoğraflara giremiyorum hocam iyice sinirlendim bu duruma forumda da tavsiyede bulunan pek kimse yok. Kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sanırım.
İşte orayı anlatmayı unutmuşum chrome'a yaşanan bu sorundan sonra fabrika ayarlarına döndüm bu seferde bu hata fotoğraflarda çıkmaya başladı.fabrika ayarlarına geri dönsen?
evet o kısım gözümden kaçmış1,3 gündür fotoğraflara giremiyorum hocam iyice sinirlendim bu duruma forumda da tavsiyede bulunan pek kimse yok. Kimsenin başına gelmemiş böyle bir olay sanırım.
kardeş kurtarma modunda ipadi tekrar yükle usb kablosunu pc ye tak ama bi ucu ipadde takılı olmasın ipadi kapat sonra sadece home tuşuna basılı tutarak kabloyu ipade tak kurtarma modunda başlar ve son ios sürümü ios 6.0.1 indirerek tekrar kurar ama bütün herşeyin gider yedek alırsan iyi olur
iyi de bu zaten restore etme
iyi de bu zaten restore etmesiz cihazı gerçekten restore ettiniz mi
internetten gerekli ipsw yi indirip kurulum yapması lazım sıfırdan
![]()
Ya hocam özetle restore yaptım yani sıkıntı yokya ben yanlış anladım ya da kablo olmadan mı restore etmeye çalıştın çözemedimbence iletişimde bir sorun var
![]()
İşte orayı anlatmayı unutmuşum chrome'a yaşanan bu sorundan sonra fabrika ayarlarına döndüm bu seferde bu hata fotoğraflarda çıkmaya başladı.
kardeş kurtarma modunda ipadi tekrar yükle usb kablosunu pc ye tak ama bi ucu ipadde takılı olmasın ipadi kapat sonra sadece home tuşuna basılı tutarak kabloyu ipade tak kurtarma modunda başlar ve son ios sürümü ios 6.0.1 indirerek tekrar kurar ama bütün herşeyin gider yedek alırsan iyi olur
Ya hocam özetle restore yaptım yani sıkıntı yokama üstteki arkadaş sanki biraz farklı bir işlemden bahsediyo ya da ben tam olarak ne anlatmak istediği anlayamadım olaylar sarpa sardı
![]()