Delete'ye basmayınca pc açılmıyor

RedBanneR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar

Pc yi açıcınca ilk ekran geliyor Marka yazıyor orda takılıyo bilgisayar bazen açılıyor bazen açılmıyor ama ekran gelmeden delete ye bastığın zaman açılıyor ama deleteye defalarca basmak gerekiyor nedeni nedir yardımcı olurmusunuz.Çünkü 4 gb ram alıcam ddr2 diye pc 2 tane 2 takcam sorun neden kaynaklanıyor ona göre ram alcam teşekkürler..

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] yukarıya bak :)

RedBanneR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Format attımda olmadı anakarttan olur mu

fergan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ön bellek sorunu vardır.. açılınca system mechanic demo kur tarama ve düzeltme yap.

abdullahcelik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yukardakini ne demek istedğni anlamadım ama güzel bişi herhalde dene bi :D

Besonnen

Asistan
Reaksiyon puanı
1
eger fortmat atıp halen düzelmediyse başka yerden kaynaklanıyordur garanti varsa gönder biosu herkes bilemez onun için bios'u kurcalama

Ben Kenobi

Dekan
Reaksiyon puanı
3,156
O birşey değil de bunu nasıl keşfettin.
Bilgisayar açılmıyor, durun defalarca delete tuşuna basayım belki açılır mı dedin

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Bende de olmuştu bilgisayar açılışta floppy sürücüleri denetliyor bios ayarlarından denetlemeyi iptal edersen direk açılır

RedBanneR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran da yazıyorya delete tab fln deleteye bastım açıldı öyle buldum :D

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Sorun HDD de bak HDD cıkar HDD olmadan bilgisayarı aç o bios ekranı hemen geçecek sadece sende HDD isteyecek o söylediğin Bios ekranın da takılma olayı olmadığını ve HDD sorun olduğunu göreceksin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazmayı unutum birde bios pilinde sorun olabilir yani acıkcası bu sorunun 3 nedeni var ama genelik 3 nedenden en coğu HDD arızasında kaynaklanıyor.

Bu 3 Neden şöyle

Ram Arızası

Bios Pillin ömrü dolmulmuş olması

HDD arızası

schindler2013

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun HDD de bak HDD cıkar HDD olmadan bilgisayarı aç o bios ekranı hemen geçecek sadece sende HDD isteyecek o söylediğin Bios ekranın da takılma olayı olmadığını ve HDD sorun olduğunu göreceksin.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yazmayı unutum birde bios pilinde sorun olabilir yani acıkcası bu sorunun 3 nedeni var ama genelik 3 nedenden en coğu HDD arızasında kaynaklanıyor.

Bu 3 Neden şöyle

Ram Arızası

Bios Pillin ömrü dolmulmuş olması

HDD arızası

Ben de bu fikre katılıyorum. Zira post ekranında BIOS'un kontrol ettiği donanım aşağı yukarı bunlar.