Dekolte giyene tecavüz ederler!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu mantık anlaşılır gibi değil.Kişi inancı gereği kapanır doğrusuda budur öyle gezer veya istediği gibi giyinirki insan evdeki kızına zorla bir şey giydiremiyor öyle gezer.
İlahiyat Fakultelerinin profları bana hep soğuk gelir yaptıklarıyla islama yaklaştırmak yerine uzaklaştırırlar beyaz gibi öztürk gibi
İlla islami bakışı istiyorsanız çıplak veya uygun olmayan şekilde bir kadın gören erkek bir sefer bakar sonra kafasını çevirirse hatun gidinceye kadar sevab kazanır.Yani çıplak bulduğuna saldır hastalıklı bir anlayış ürünüdür.
Sadece malum basın ve tv ler küçük kızları makyajla masumiyetlerini ihlal etmektedirler dizilerde kadına dayak ardından tecavüz extrem yaşanan ensest ve fedofili vakalarına sözüm ona tiksinerek gerçeğinde özendirerek acaba belki leri düşüncelere takarak veren tv ler cahil hastalıklı ruh yapısında olanları bu olayları yapmaya özendirmektedir.
Sen okulundaki kızların başörtüsüne sahip çıkma elalemin karısı kızı açıkmış tecavüz ederlermiş.Bunlar gündem değiştirme taktikleri yemiyoruz.

cih@n3458

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adam taciz ederler demiş ,tecavüz değil hemen sapıtmışlar ben dinledim meseleyi

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Belki bu adam bunu ortalığı karıştırmak için söylemiş aman arkadaşlar galayana gelmeyelim

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Biraz daha sakin biraz daha saygılı lütfen dostlar

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Evet ortada bir sapık var zaten bunu inkar eden biri yok. Bazı durumlarda suçu tek tarafta aramak yalnış olur. Bir bayan dekolte takılıyorsa zaten dişiliğini gösterir nasıl ki bir dişi köpek kokusuyla diğer erkek köpekleri peşine takıyorsa. Tacevüzcüleride öyle peşine takar. Tecavüzcü ise zaten o anki cinsel arzusu fazla ise uygun ortamı arar açık kapalı farketmez onun için o an. Ama açık bulursa ona daha uygun gelir. Gelip burda %100 tecavüzcü hatalı dersen yalnış demiş olursun. Bu durumun sonucunda kadının dekoltesinin payıda vardır...
vallahi ben bu mantığı anlamam arkadaş. tecavüz eden hastadır, taciz eden de hastadır ve bu adamlara tedavi gerekir. yok sen tecavüz nedeni ile bayanları düzeltmeye kalkarsan ( uyarı olmalı ama buradan yola çıkarak değil ) bu şutu zaten çekecektim, camı görünce inadına cama doğru topu attım gibi bir şey olur. camın suçu ne agaa :)

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
katılıyorum ve siz arkadaşların da bu haberlere ilgi göstermemenizi rica ediyorum. yorum bile yapmayın..

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Arkadaşlar az önce haberlerde konuştu adam. Dediği tecavüz değil taciz.

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Bu olaydan daha önemlisi bunu diyen bi profesör :S yuh artık.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Arkadaşlar az önce haberlerde konuştu adam. Dediği tecavüz değil taciz.
Çarpıltılmış anlaşılan haberi gazeteye basarlarken. :D Ayrıca Twitter'da şu yorumu gördüm güzeldi;

Karışmayın kadınlara! Örtününce ''siyasi simge'', dekolte giyince ''tecavüzü hakediyor'', okuyunca ''ne işin var okumakla,evlen'' Sizene.

_Neotwo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zamanla zaten hafif olan suçlar daha da hafifleyecek..tecavüzcüler de korku mu kalır?der ki en az benim hatam olduğu kadar onun da hatası...inanamıyorum: /