Değer

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Kısa ve öz bir itiraf olsun hadi...

Ailemi bile karşıma aldığım 2 kişiyi de sonunda terk eden ben oldum.

3 yıl kendimi kandırdım.

Pişman olacağım yakınlıklar yaşadım.

Kimseye, kendinize bile vermediğiniz değeri verdiğinizi söylemeyin.

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
insanlara değer verilmez.Herkes kendi değerini ortaya koyar...(abdullah daş)

Aurora Borealis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç birşeyden pişman değilim. Değer verdim ve onun için herşeyi yaptım yine olsan yaparım. Herşeyi hazırladım burda. O gitmeseydi çok güzel şeyler olacaktı. Ben onu yine beklerdim ve değeri hala yerindeydi. Ama bazı sözler bazı şeyleri parçalar. Ama parçalamakla veya görmezden gelerek onları yokedemeyiz biliyorum.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
gelecek için asla söz söylemeyin gelecekte neler olacağını nerden bileceksiniz daha yaşanmadı ki hz. ali

cennet anaların ayakları altında hadis-i şerif

ikisi içinde müspet deliller var aile herzaman yanında dostlar dostluklar insanın değerine göre ne fazla değer vereceksin ne de az okkayı bilmek lazım

yine de o kişileri neden terkettiğini bilmiyoruz değersizlerse bilemem tartışmak gerekir özeleştiri yapabiliyorsan ne mutlu

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
gelecek için asla söz söylemeyin gelecekte neler olacağını nerden bileceksiniz daha yaşanmadı ki hz. ali

cennet anaların ayakları altında hadis-i şerif

ikisi içinde müspet deliller var aile herzaman yanında dostlar dostluklar insanın değerine göre ne fazla değer vereceksin ne de az okkayı bilmek lazım

yine de o kişileri neden terkettiğini bilmiyoruz değersizlerse bilemem tartışmak gerekir özeleştiri yapabiliyorsan ne mutlu

İnsanın kendisini bilmesi gerekir. Ben sadece bazen insanları çok fazla seviyorum. Ve bu yüzden her şeyin önüne alıyorum onları. Bu da bazen utanacağım şeyler yapmama / söylememe neden oluyor.

Gerçekten pişmanım...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zaten başımıza ne geliyorsa bazılarına verdiğimiz değerden geliyor.

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41

3 yıl kendimi kandırdım.

Bende Bir Az Öyleyim.. Ailemle Neredeyse Hiç Konuşmuyorum. Odamdan Çok Fazla Çıkmıyorum... Hak Ediyorlar Bence. Ama Kendimi Kandırmadım. Ama Bu Sebepten Dolayı :D Sevgi Konusundada N/A :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Bende Bir Az Öyleyim.. Ailemle Neredeyse Hiç Konuşmuyorum. Odamdan Çok Fazla Çıkmıyorum... Hak Ediyorlar Bence. Ama Kendimi Kandırmadım. Ama Bu Sebepten Dolayı :D Sevgi Konusundada N/A :D

Ailemin karşısına birilerini almam ailem açısından umurumda değil. Kendilerini sevmiyorum zaten. :) Psikolojileri bozuk.

yaseta

Profesör
Reaksiyon puanı
63

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Daha bugün evde aile faciası çıktı. Babamı öldürüyordum az kalsın.

(Bu da bir itiraf oldu. :))

Sonra da beni psikiyatriste götürmek isterler. Kendi psikolojileri sanki çok düzgün.
Yanlız Değilsin-Ki Bizdede Oluyor Öyle Olaylar. Temmuzun Başında Feci Bi Olay Olduydu. Valla Ne Annemle, Ne Babamla, Ne Kardeşimle, Nede Abimle Konuşuyorum Desem İyi Olur. Bayramdada El Öpmem Kalsın. Konuşacak Bir Ablam Var Oda Zamanında Babannemlere Giderek Canını Kurtardı..

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Yanlız Değilsin-Ki Bizdede Oluyor Öyle Olaylar. Temmuzun Başında Feci Bi Olay Olduydu. Valla Ne Annemle, Ne Babamla, Ne Kardeşimle, Nede Abimle Konuşuyorum Desem İyi Olur. Bayramdada El Öpmem Kalsın. Konuşacak Bir Ablam Var Oda Zamanında Babannemlere Giderek Canını Kurtardı..

Yalnız olmadığıma sevindim. :)

Benim ablam da İzmir'e gitti kurtuldu. Benim de bu yıl son yılım. Direk Amerika veya Japonya veya Hindistan veya Tayland. :D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Vay Be!!! İngilizcede İyi O Zaman... 19 Yaşındayım... Alttan Sınav Kalmasın Bende Para Alıcm :D :D M Mo Mon Mone Money :D

Tamam o zaman. 19 yaşında biri için yer var uçakta yanımda. :D

TOEFL'yi geçmen lazım. Sınavda kopya verebilirim :D ama mülakatta ne olur, bilemem.

Ben zaten üniversiteyi Türkiye'de okuyamayacağımı anladım. Sülalem fıtık ediyor beni. :) Rahat bırakmayacaklar.

Zaten öğretmenlik yazmamı isteyecekler. Böö... Asla yazmam.

Sırf öğretmen lisesinde okuyorum diye işkence yapılıyor bana. :( Benim tek bir hayalim var. ODTÜ Matematik, 1 yıl sonra ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği; bilgisayar bölümü dondurulacak, 3 yıl Matematik bölümü okunacak, sonra bilgisayar bölümü de bitirilip tamamen Türk yapımı işletim sistemi ve işlemci yapan bir şirket kurulacak. Ve bir de herkese Matematik sevdirilecek. :w00t:

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Tamam o zaman. 19 yaşında biri için yer var uçakta yanımda. :D

TOEFL'yi geçmen lazım. Sınavda kopya verebilirim :D ama mülakatta ne olur, bilemem.

Ben zaten üniversiteyi Türkiye'de okuyamayacağımı anladım. Sülalem fıtık ediyor beni. :) Rahat bırakmayacaklar.

Zaten öğretmenlik yazmamı isteyecekler. Böö... Asla yazmam.

Sırf öğretmen lisesinde okuyorum diye işkence yapılıyor bana. :( Benim tek bir hayalim var. ODTÜ Matematik, 1 yıl sonra ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği; bilgisayar bölümü dondurulacak, 3 yıl Matematik bölümü okunacak, sonra bilgisayar bölümü de bitirilip tamamen Türk yapımı işletim sistemi ve işlemci yapan bir şirket kurulacak. Ve bir de herkese Matematik sevdirilecek. :w00t:

TOEFL İle Uğraşan Kim. :D :D Sponsor Benim İstesem Yurt Dışına Giderim :D... Bilgisayar Mühendisliği Jeaquares XP Çıkarırsın Artık :D
3 Yıl Matematik...??? Iıııı Orada Dur. :D:D

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
TOEFL İle Uğraşan Kim. :D :D Sponsor Benim İstesem Yurt Dışına Giderim :D... Bilgisayar Mühendisliği Jeaquares XP Çıkarırsın Artık :D
3 Yıl Matematik...??? Iıııı Orada Dur. :D:D

Yok, ben 4 yıl okuyacağım. Şirket kurunca da Matematik bölümü okuyanlara burs vereceğim. :D

Sponsor sen isen, şimdiden götür beni. Sonra şirketi kurunca öderim ben geri. :D

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Valla Çocukluğumdan Beri Para Biriktiririm. Bankaya Para Yatırma İşleriyle Çok Uğraştım. Fakat O Para 3 Yıl Dayanır Amerika İçin :D
Edit: Ciddi Ciddi Nereye Yaw :D
Edit2: Burs Vereceğine Alsana :D

PROVDR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok sallarsan sallanmazsın...
çok ilgi de göstermiceksin etrafındakilere...

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında şöyle bir durum var eğer iyi niyetli biriyseniz karşıdakine ne kadar değer verilebileceğine tam olarak karar veremiyorsunuz...

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Daha bugün evde aile faciası çıktı. Babamı öldürüyordum az kalsın.

(Bu da bir itiraf oldu. :))

Sonra da beni psikiyatriste götürmek isterler. Kendi psikolojileri sanki çok düzgün.

Hiç senin gibi bir kıza yakıştıramadım ayıp..:tongue::)

semiforrecon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lan nie böle ya.insanlar psikolojiye merak sarmışlar herşeyi düşünüolar ve kafalarına takıolar bi nevi felsefenin altını üstüne getiriolar

By.Kaos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

3 yıl kendimi kandırdım.

Sanırım ikimizde aynı kaderi paylaşıyoruz. Değer vermeye deymeyecek kişilere değer veriyoruz hemde kendimizden bile fazla değer veriyoruz. Sonuçta kaybeden, üzülen biz oluyoruz. :huh: Bundan böyle kimseye gereğinden fazla değer vermeyeceğim. Helede bu günden sonra ASLA.

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pisman olacagin seyler olabilir Merve ama bu demek olmuyor ki herzaman hatirlaman gerekir. Bugun sana ayrilik fikrini sunma nedenimde buydu guzelim.. yolu yok bunun U-NU-TA-CAK-SIN :)

"Kimseye, kendinize bile vermediğiniz değeri verdiğinizi söylemeyin."
Eminmisin?