kkoray
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 36
Allah rahmet eylesin daha yeni kalktım haberi okuyunca baya şaşırdım :s
kadın evli, bir başkasıyla barda eğleniyor, sonra bir başkasının evinde fenalaşıp ölüyor ve kocası kadınını bir başkasının evinde ölü buluyor. aman evlere şenlik.
Astımlısın sigara ve alkol kullanıyorsun ölümü haketmiş aslında.Buyrun dün gece ki resimleri;
http://www.dipnot.tv/4166/Defne-Joy-Fosterin-Son-Goruntuleri.aspx
Kimin ölümü hakedeceğini söylemek bize düşmez. Ne anlamsız bir yorum bu. Vakti gelmiş ölmüş. Ölüm yargılanacak bir karar değildir. Sanki içki ve sigara içmese bugün yine ölmeyecekti? Vadesi gelen biri ölümden ne kadar dikkat ederse etsin kaçabilir mi?
İnsan kendi kaderini kendi belirler. Astım hastası olmasına rağmen sigara içip, alkol kullanmış. Belki sigara ve alkol içmeseydi bugün halen yaşıyor olurdu.
Senin mantığınla hareket edersek o zaman yolda karşıdan karşıya geçerken araba geliyor mu? diye gözetlemeyelim. Direk karşıya geçelim. Ya da hasta olduğumuz zaman doktora gitmeyelim. Ne de olsa vadesi geldiyse ölümden kaçamayacağızya.
Güya mantıklı konuştuğunu sanıp mantıktan nasibini almamış ve din cahili insanlar bilmiş bilmiş konuşunca kan beynime sıçrıyor. 1 saniye sonra bile ne olacağını bilmezken ölümden sebeplere sarılarak kurtulabileceğini düşünmek... İnan 7 yaşındaki yeğenim bile güler buna...İnsan kendi kaderini kendi belirler. Astım hastası olmasına rağmen sigara içip, alkol kullanmış. Belki sigara ve alkol içmeseydi bugün halen yaşıyor olurdu.
Senin mantığınla hareket edersek o zaman yolda karşıdan karşıya geçerken araba geliyor mu? diye gözetlemeyelim. Direk karşıya geçelim. Ya da hasta olduğumuz zaman doktora gitmeyelim. Ne de olsa vadesi geldiyse ölümden kaçamayacağızya.
Dediklerimi daha çarpıtılamazdı. Tebrik ederim. Arkadaşım, ben öleni yargılamanın anlamsızlığını söylüyorum. İşi artık Allah'la onun. Biz övsekte kötü şeyler söylesekte hiç bir şey değişmez. Sizin çok güzel bir şekilde öleceğinizi kim garanti ediyor?
Mesela Joker'i oynayan kişi Heath Ledger, ilaç zehirlenmesinden öldü. Ancak basın otopsi çıkmadan önce olayı abartıp uyuşturucu koması, altın vuruş filan diye lanse etti. Adamın cenazesinde protesto gösterileri yapıldı uyuşturucudan öldü diye. Otopside ise uyku sorunları olduğu için devamlı kullandığı reçeteli ilaçlar yüzünden zehirlendiği ortaya çıktı. Bu adamın suçu ne şimdi? İnsanlar böyle ölen için uçuk tahminlerde bulunup yargıladığı sürece hiç bir şey değişmez.
Hala çoğu yerde uyuşturucu komasından öldü deniliyor. Kimin nasıl öleceği belli mi ki? Gece ilaç almaya çıkarsınız yolda bir şey olur ölürsünüz, yakınlarda ilgisiz bir şey vardır bu saate adamın işi ne oraya gidiyordu demek, ölmeyi haketmiş demek mi oluyor?
Ambulans aranmış, 8 dakika içinde gelmiş.Adam 112 yi aradım demiş ama 112 yalandı bu aramayı. İşin içinde başka bir iş var. Çıkar yakında..
AMBULANS 8 DAKİKA İÇİNDE GİTMİŞ
Ancak olay anında Sağlık Müdürlüğü’nün direk aranmadığı, özel bir şirket olan Back - Up’ın aranıp ambulansın şirket tarafında çağrıldığı öğrenildi. Ntvmsnbc’nin edindiği bilgilere göre Kerem Altan saat 06:36’da ambulans yardımı için Back- Up’ı aramış, Med-Line’a bağlı ekip de 8 dakika içinde olay yerine ulaşmış. Med-Line şirketi de gönderilerinin İl Sağlık Müdürlüğü tarafından bilinemeyeceğini, bu sebepten bir karışıklık olabileceğini bildirdi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25178225/
Allah sana Külli ve Cuzi kader vermiş.(İslama göre) Alkol ve sigara içipte fenalaşmasaymış sahip çıksaymış iradesine.Kimin ölümü hakedeceğini söylemek bize düşmez. Ne anlamsız bir yorum bu. Vakti gelmiş ölmüş. Ölüm yargılanacak bir karar değildir. Sanki içki ve sigara içmese bugün yine ölmeyecekti? Vadesi gelen biri ölümden ne kadar dikkat ederse etsin kaçabilir mi?
Allah sana Külli ve Cuzi kader vermiş.(İslama göre) Alkol ve sigara içipte fenalaşmasaymış sahip çıksaymış iradesine.
yanlış teşhisYa öyle olsa yine ölecekti. Neden değil önemli olan sonuç..