DeepFreez 7 Aktif ve Görünmiyor Pc'de Windows 7

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GhostX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar bilgisayarda deepfreez 7 kurmuştum sorunsuz çalışıyordu fakat dün kendiliğinden aktif olup gizli çalışmakta sağ köşede bulunan simgesi vs hiç bir yerde görünmiyor pc de ne yaptım ise siliniyor windows 7 kullanmaktayım bunu devre dışı nasıl bırakırım yardımcı olursanız iyi olur?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kurduğun gibi tekrar setup bı çalıştır ister repair yap ister uninstall şifreyi unutmadıysan

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Kurduğun gibi tekrar setup bı çalıştır ister repair yap ister uninstall şifreyi unutmadıysan

yaptım onu ama açmıyor üstat hata veriyor bu şekilde ;

1ntsb.png

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
önce devre dışı bırakmalısın diyor peki ctrl+alt+shift+F6 yapınca bişey açılmıyormu açılmıyorsa deepfreze reset yada uninstall diye arama yap googleda

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
önce devre dışı bırakmalısın diyor peki ctrl+alt+shift+F6 yapınca bişey açılmıyormu açılmıyorsa deepfreze reset yada uninstall diye arama yap googleda

ctrl+alt+shift+F6 ; hiç bişey açılmıyor ayrıca ; C:\Program Files\Faronics\Deep Freeze\Install C-0

içinde deepfrez tıklayınca açılmıyor googlede araştırdım 5 6 sürümler için var ama 7 sürümü için bişey bulamadım..

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bende şuan win 7 de Deep.Freeze.Standard.v6.61.020.2822 sürümünü kullanıyorum

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bende şuan win 7 de Deep.Freeze.Standard.v6.61.020.2822 sürümünü kullanıyorum

ya arşivim var onun için kullanıyorum bu kahrolası deepfreez kurduğumda hep başıma geliyor böyle nedendir anlamadım aktif oluyor ve gizli çalışıyor pasifde edemiyor kafayı yiyecem ....

Bu adresteki programı indirip açın 2. seçeneği seçin deep freeze aktifse ekrana gelecektir. Gelen ekrandan OK dedikten sonra boot thawed i seçin ve pc ye reset atın. Sonra program ekle kaldır dan deep freeze yi kaldırın. Kolay gelsin.

denemiştim bunu tekrar denedim olmuyor
;
Getting OEP :Failed
Bypass API function :Failed
Checking this process...
Magic bytes :Not found
Operation complete :Failed

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşım Unfeezeri kullanabilirsin proramda ADF 1.0 aç masaüstüne kısayol atacak kısayolu çalıştır Deep freeze v6 standardı seç Apply tıkla Pc yi yeniden başlat deepfreeze deaktif olur deepfreze kurulumunu tekrar çalıştırıp programı unistal seçeneğinden kaldırabilirsin.

Unfreezer indir
http://rapidshare.com/files/297015280/DEEP_UNFREEZER_6.rar.html

Not: TUTOR ADF de videolu anlatımı

http://forum.shiftdelete.net/diger-yazilim-konulari/67880-deep-freeze-sorunu-2.html 21. mesaja bak

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
sana söyle bir ipucu daha verebilirim hdd yi başka bilgisayara takıp c de yer acabilirsin deepfrezee engel olamıyo bu duruma

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
sana söyle bir ipucu daha verebilirim hdd yi başka bilgisayara takıp c de yer acabilirsin deepfrezee engel olamıyo bu duruma

en son böyle bişey yapıcam yada yedekleme yapıcam yapıcak bişey yok

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Yedek almak için harici hdd dosyaları atıyorum fakat dosyalar harici hdd siliniyor yani deepfreez kurarken usb kopyalama modunu aktif etmişiz deepfreez kopyalamaya engell oluyor yedek alamıyorum bu deepfreeze pasif etmenin yolları yokmu başka yardımlarınızı bekliyorum acil?

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ders 1
bilgisayarınzda Deepfreeze aktif iken CTRL + Alt + Shift + F6 tuşuna basın .. yada ekranin sağ alk köşesindeki "Kutup Ayısı" Kafası olan resme klavyeden Shift Tuşuna basarak seri olarak 1 kaç kez tıklayın ve sonra aşagıdaki resimdeki gibi panel gelecek karşınıza.. sonra ilk ayar yaptıgınızda Deepfreeze şifresinizi yazarak OK ' e basin...

Boot Frozen --> Deepfreezi aktif yapar ve koruma altinda olursunuz..
Boot Thawed on next "X" restarts --> Deepfreezi kaç restart sonra pasif yapmak için seçiminizi yapabilirsiniz
Boot Thawed --> hemen pasif yapmak için

isteginiz dogrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra "OK" e basiniz...

2. nolu yerde dedigim gibi ... DF6Wks.exe 'ye tıklayıp açıyoruzu ve Ders 5 e geçiyoruz.

Ders 5

Uninstall ' a Tıklıyoruz...

Ders 6
"OK to Uninstall" seçiyoruz ve Finish ' e Tıklıyoruz...

shanexsilet4.jpg

shanexsil1sr1.jpg

shanexsil3gr6.jpg

shanexsil4rm6.jpg

shanexsil5pq4.jpg

shanexsil6ug8.jpg

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ders 1
bilgisayarınzda Deepfreeze aktif iken CTRL + Alt + Shift + F6 tuşuna basın .. yada ekranin sağ alk köşesindeki "Kutup Ayısı" Kafası olan resme klavyeden Shift Tuşuna basarak seri olarak 1 kaç kez tıklayın ve sonra aşagıdaki resimdeki gibi panel gelecek karşınıza.. sonra ilk ayar yaptıgınızda Deepfreeze şifresinizi yazarak OK ' e basin...

Ders 2

Boot Frozen --> Deepfreezi aktif yapar ve koruma altinda olursunuz..
Boot Thawed on next "X" restarts --> Deepfreezi kaç restart sonra pasif yapmak için seçiminizi yapabilirsiniz
Boot Thawed --> hemen pasif yapmak için

isteginiz dogrultusunda seçiminizi yaptıktan sonra "OK" e basiniz...

Ders 3

ben "Boot Thawed" seçenegini seçtim ve alttaki uyarıyı verdi .. yani anlamı bilgisayarı tekrar kapatıp açtıgımda Deepfreeze program pasif duruma gelecek ve bende bu sayede istedigim programlari yükleyebilecegim.. ( anlamına gelir ) yada deepfreeze i kaldirmak için

Ders 4
Bilgisayarımızı yeniden başlatık (mı?) ve hemen ekranin alt sağ köşesine bakıyoruz.. bkz. 3 no'lu yer..
1 --> Gireceginiz klasör.
2 --> Deepfreeze kaldirmak ( uninstall ) için gerekli program
3 --> Deepfreeze in pasif olduguna dair uyarı...( kutup ayısının üstünde kırmıxı X işaretinin yanıp sönmesi lazım )

2. nolu yerde dedigim gibi ... DF6Wks.exe 'ye tıklayıp açıyoruzu ve Ders 5 e geçiyoruz...

Ders 5

Uninstall ' a Tıklıyoruz...

Ders 6
"OK to Uninstall" seçiyoruz ve Finish ' e Tıklıyoruz...

Ders 7
Finish yazısına tıkladığınız anda aşagıdaki "Lütfen Bekleyin" bölümünü geliyor ve
bilgisayarınız otomatik olarak restart atıyor..
önemli dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın... açık programlardan çıkın...

Bunları biliyorum kardeşim sorun anlamadın sen deepfreez aktif şekilde ve gizli çalışıyor sağ köşede görünmiyor ayrıca "Program Files \faronics\" klasöründe bulunuyor fakat açılmıyor CTRL + Alt + Shift + F6 tuşları basıyorum tepki yok hiç bişey açılmıyor sadece aktif ve yedek dahil alamıyorum usblere kopyalama yapıyor çıkarıp takınca dosyalar siliniyor otomatik bios tarih ile oynadım yaramadı işe çok acil yardıma ihtiyacım var

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Deep freeze stdansart pc yükle umarım o eski deep freeze kaldırır

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Birincisi biosdan tarihi çok önceye alıp yapabilirsin sonra görev yöneticisinden exploleri kapatıp deneyebilirsin ve üst sürümünü yükleyip deneyebilirsin pc ye güvenli moddan açıp deneyebilirsin şimdilik aklımda bunlar var

GhostX

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Birincisi biosdan tarihi çok önceye alıp yapabilirsin sonra görev yöneticisinden exploleri kapatıp deneyebilirsin ve üst sürümünü yükleyip deneyebilirsin pc ye güvenli moddan açıp deneyebilirsin şimdilik aklımda bunlar var

hepsini denedim :) dosyalarıda kurtarmanın peşindeyim yoksa biçimlendirir kaldırım ama olmuyor işte dosyalar benim için önemli hdd başka bir pc taksam fark edermi sizce pek işe yarayacağını düşünmiyorum ama honline arkadaş yukarıda mesaj'da öyle belirtmişti başka pc bulup onuda deniyeceğim