çokta umrumuzda.Az once C.I.A'in İran Devrimi ile ilgili gizli operasyonlar ile ilgili yazi buldum ! Kimlerin olduruldugu falan yaziyor. Aman allahim.!! Hemen buraya yolluyorum...
çokta umrumuzda.Az once C.I.A'in İran Devrimi ile ilgili gizli operasyonlar ile ilgili yazi buldum ! Kimlerin olduruldugu falan yaziyor. Aman allahim.!! Hemen buraya yolluyorum...
Hocam bu neydi şimdi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Altyazı falan yok muD
Google site değilde büro olsaydı ve bir insan tarafından cevaplasansaydı nasıl olurdu ? Sorusunun cevabı.
Yolla panpa![]()
![]()
o tarz belgelerin odluğunu belirttim yukarıdaKimsenin işine yarayacak şey yok muSen heralde sadece çocuk p.rnoları tecavüz falan var sanıyorsun
Belirli bir seviyeden sonra istediğin bütün belgelere yazışmalara ulaşma imkanın var ama senin benim gibi insanlar ulaşamaz tabi.İleri düzeyde hacker olmak gerek.
o tarz belgelerin odluğunu belirttim yukarıda![]()
yine işe yarar şeyler olduklarını sanmıyorum(normal kullanıcılar için)
normal bir internet kullanıcısının yani senin yani benim yada herhangi birinin ihtiyaç duyacağı bir sistem değil![]()
Linklerden birini atarmısın ? merak ettim Yada link atmayın ekran görüntüsü atın tabi bu işleri bıraktıysanız yazıya aldanmayınben deep webe girdim 5.seviyeyim şu an elimde 30 u aşkın link varsize atıcağım bir resimle hayat enercinizi içizden alabilirim ole soylıyım çok değişik bişey yani girince psikolojiniz bozulur o yuzden girmeyin diyorum. eliyle tırnak koparma videolarından ufo projelerine illumunati ile ilgili saklı bilkgilerden devlet sırlarına kiralık katillerden uyuşturucu satıcılarına (bunları devlet satıyor) ve bunun gibi daha birçok şey var içeride yani anlıcanız boyle şeylere kafanızı yormayın bosverin hayatta takılın güzeldir yani ben yaklaşık 1 yıldır deep webdeyim ve şuanda psikolojik yardım alıyorum artrık giremiyorum ama tabi insanı öldürmeyen şey güçlendirir ev boşken kapı kapalı sıçabiliyorum![]()