Deep Web

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=395321]DarkBB[/MENTION] Zaten bende şaka yapmıştım :)

KaJMeR13

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Kimsenin işine yarayacak şey yok mu :D Sen heralde sadece çocuk p.rnoları tecavüz falan var sanıyorsun :) Belirli bir seviyeden sonra istediğin bütün belgelere yazışmalara ulaşma imkanın var ama senin benim gibi insanlar ulaşamaz tabi.İleri düzeyde hacker olmak gerek.
o tarz belgelerin odluğunu belirttim yukarıda :)
yine işe yarar şeyler olduklarını sanmıyorum(normal kullanıcılar için) :)
normal bir internet kullanıcısının yani senin yani benim yada herhangi birinin ihtiyaç duyacağı bir sistem değil :)

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o tarz belgelerin odluğunu belirttim yukarıda :)
yine işe yarar şeyler olduklarını sanmıyorum(normal kullanıcılar için) :)
normal bir internet kullanıcısının yani senin yani benim yada herhangi birinin ihtiyaç duyacağı bir sistem değil :)

Yani.Doğru

Y

Yağız447341

SDN Okuru
ben deep webe girdim 5.seviyeyim şu an elimde 30 u aşkın link varsize atıcağım bir resimle hayat enercinizi içizden alabilirim ole soylıyım çok değişik bişey yani girince psikolojiniz bozulur o yuzden girmeyin diyorum. eliyle tırnak koparma videolarından ufo projelerine illumunati ile ilgili saklı bilkgilerden devlet sırlarına kiralık katillerden uyuşturucu satıcılarına (bunları devlet satıyor) ve bunun gibi daha birçok şey var içeride yani anlıcanız boyle şeylere kafanızı yormayın bosverin hayatta takılın güzeldir yani ben yaklaşık 1 yıldır deep webdeyim ve şuanda psikolojik yardım alıyorum artrık giremiyorum ama tabi insanı öldürmeyen şey güçlendirir ev boşken kapı kapalı sıçabiliyorum :)

alpacino_34

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
495
ben deep webe girdim 5.seviyeyim şu an elimde 30 u aşkın link varsize atıcağım bir resimle hayat enercinizi içizden alabilirim ole soylıyım çok değişik bişey yani girince psikolojiniz bozulur o yuzden girmeyin diyorum. eliyle tırnak koparma videolarından ufo projelerine illumunati ile ilgili saklı bilkgilerden devlet sırlarına kiralık katillerden uyuşturucu satıcılarına (bunları devlet satıyor) ve bunun gibi daha birçok şey var içeride yani anlıcanız boyle şeylere kafanızı yormayın bosverin hayatta takılın güzeldir yani ben yaklaşık 1 yıldır deep webdeyim ve şuanda psikolojik yardım alıyorum artrık giremiyorum ama tabi insanı öldürmeyen şey güçlendirir ev boşken kapı kapalı sıçabiliyorum :)
Linklerden birini atarmısın ? merak ettim Yada link atmayın ekran görüntüsü atın tabi bu işleri bıraktıysanız yazıya aldanmayın :)