Deep Freeze Kaldırma

ilteris07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar okulumuzdaki bil. Deep Freeze yükledim.fakat saatin yanında ikonu görünmesine rağmen ne proğramların içinde ne de başka bir yerde kurulumunu bulamadım.bunu bulamayınca gerekli ayarları da yapamadım.şimdi tüm bölümleri kontrol altında(C:,D) tutuyor.Ayarları nasıl yapacağım veya format atmadan nasıl kaldıracağım.Şifreyi girererk pasif hale getirebiliyorum.Teşkekkürler.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
pasif haldeyken kurulum dosyasını yani setup.exe yi çalıştır. uninstall seçeneğini göreceksin..

TempesTs

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Faronics diye kaydedilir o. Program files de Faronics klosorunu bul. O'nun icindedir. Kaldirirken cok sorunlu bir program ve bazilari ne yazik ki uninstall edilmiyor. Umarim halledersin.

ilteris07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kaldırmasınA Kaldırıyorum.Benim sorumun başlat-proğramlarda francois yok.orada olmayınca açıp özelleştiremiyorum.

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Arkadaşlar kaldırmasınA Kaldırıyorum.Benim sorumun başlat-proğramlarda francois yok.orada olmayınca açıp özelleştiremiyorum.

Neyini özelleştircen anlamadım ki ben seni?

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Kurduktan sonra zaten pek bi özelliği yok aktif ediyorsun yada deaktif ediyorsun.

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Özelleştirme: Ctrl+Shift+Alt+F6

erkek2

Asistan
Reaksiyon puanı
1

orda görünmüyor C: nin altindan ulasabiliyorsunuz.

hem deep freeze ücretli. ücretsiz steady state yi tavsiye ederim.

can456

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm arkdaşlar ben yükledim ama hiç bir yerde gözükmüyor hiç bi şekilde
gözükmüyo anlattıklarırınızı denedim ama gözükmüyo simge ve yükelnen fancois oda görünmüyo ama bilgisyardan sildigim şeyleri geri getiriyo lütfen bi yardım edin

---------- saat 21:06 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:04 eklenmişti ----------

slm abi bu şeyi nasıl kaldıracaz hiç biyerde gözkümüyo gözüse kaldırırımda gözükmüyo nerden bulcam

---------- saat 21:08 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:06 eklenmişti ----------

bende hiç bişeyde gözükmüyo ama işliyo nasıl kaldıracam

tutku44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
programın kendisiyle kaldıracaksın yani kurduğun setup dosyasını tekrar kuruyormuş gibi yap yüklüyse kaldıracak değilse kuracak yani kendi programı ile kaldırabilirsin

henator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba deep freezede 3 tane seçenek warya biri kapatma biri açma dierini bilmiyorum ben o bilmediğie almıştım kapatıım sanıyodum ve deep freezeyi sildim ve şu anda deep freeze hala etkin galibaçünkü bişey yüklüyorum bilgisayarı açığ kapadğımda herşey eski haline geliyor lütfen yardım edin