Deamon tools

Lombak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum...açıkçası ilk defa bi forum sitesine üye oldum(aslında tam bir forum sitesimi değilmi onuda bilmiyorum ama :wacko: ) ben deamon tool hakkında birşey soracaktım:internet üzerinden 5 .rar dosyalı bir oyun indirdim,oyunu winrar ile açtım deamon tool gerekliymiş onu da indirdim,oyunu kurdum ama oyun açılmıyo...bi yardım edin lütfen

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Belli ki indirdiğin oyun sanal sürücü gereksinimi duymakta...
1)İndirdiğin oyunu belirlediğin herhangi bir klasöre çıkart...
2)Büyük ihtimalle iso dosyasıdır...
3)Daemon u kur... Restart at...
4)Pc açıldığında görev çubuğunda kırmızı ve şimşeğe benzeyen bir işaret çıkar...

Sırasıyla;

a3jj2.jpg

4
a4lo5.jpg

açılan pencereden rar dan çıkardığın dosyayı bul ve seç...Kurulum daemon ile başlayacaktır... Böylece oyunu gerçekte olmayan sanal bir sürücü ile kandırmış olacaksın...Oyun da çalışacak... Gerçi bu paylaşım illegal oldu ama... :innocent:

Lombak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok saol abi ama ben onların hepsini yaptım...oyunu da kurdum(oyun battlerealms bu arada)ama oyuna girmek istedğimde insert cd into correcert driver dgibi bişi diyo...deamon tools hakkında bilgi alayım demiştim netten..bi' kaç kişinin bilgisayırını çokertmiş...bende hiç uğraşmadım sildim deamon tool'u...oyunu silmedim ama :) şimdi o kadar indirdik 500 mb'lık oyunu...ne yapmak lazım abi? Bu arada umarım çok yazmıyorumdur :)

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
battlerealms'ı cd'siz oynayabilmen için gerekli patchlar:

TONCE NOT:YASAL OLMAYAN LİNK SİLİNDİ.

adem54

Doçent
Reaksiyon puanı
0
çok saol abi ama ben onların hepsini yaptım...oyunu da kurdum(oyun battlerealms bu arada)ama oyuna girmek istedğimde insert cd into correcert driver dgibi bişi diyo...deamon tools hakkında bilgi alayım demiştim netten..bi' kaç kişinin bilgisayırını çokertmiş...bende hiç uğraşmadım sildim deamon tool'u...oyunu silmedim ama :) şimdi o kadar indirdik 500 mb'lık oyunu...ne yapmak lazım abi? Bu arada umarım çok yazmıyorumdur :)

*crack yapmamışsın ;)
**daemon tools bilgisayar filan çökertmez.
***bilgisayara format attıktan sonra İLK yüklediğim programdır. olmassa olmazdır.

Lombak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
herkese çok teşekkürler...yardımlarınız sayesinde hallettim bu olayı...çok güzel bi oyun bu arada,herkese tavsiye ederim