Dayı oldum.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _Zaur_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,589
Ağlamalıklı oldum yeminle.

1.jpg

İş yerimizde hepimize gözü öğrenmiş kedinin. Her sabah Tavuklu mama alırım :D

23.jpg

:D :D :D :D :D :D :D

224.jpg

Yemek molamızın zamanını nasıl iyi biliyorsa ortalıkta olmasa bile Ben yemeğimi ısıtıp önüme koyana kadar yanımda bitiyor ve Bana böyle bakıyorki kendi yemeğimden de vereyim. :D:D:D???

225.jpg

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Pek tatlılar cidden. :D Allah razı olsun sizden, çok hoşuma gitti onları doyurmanız bakmanız. Hayvan sevgisi merhamet göstergesidir benim için.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,589
Duyduğuma göre Başka birisini kedi yavrularına temasta olurken anne kedi kendi yavrularını yiyor.
Doğrumu?
Ben yavrularını başka yere taşıyor diye biliyordum. Yanlışmı yoksa?
ÖyLe bir yerde yavrulamış ki elimiz zar zor ulaşıyor karton kutuya :D Zar zor çekmişiz resimi

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,589
Birazcık büyüyüp ses yapmaya başlarken dahada Tatlı olurlar. Büyüsünlerde resimlerini atarım şuraya.

Küçücük canlar işte konuşacak yetenekleri yokki dertlerini söylesinler. Savunmasız Hayvanlara şiddet uygulayanları becerebildiğim kadar engellemeye çalışıyorum.
Kedi Köpek Tosbağa falan uzar liste :D

Bazen kaçkere çocukların tosbağanı parçaladıklarını görmüşüm ama çok geç olmuştu. Çocukları dövsen ooohooo gelde anasınln babasının önüne çık

epsilon06

Profesör
Reaksiyon puanı
2,078
Duyduğuma göre Başka birisini kedi yavrularına temasta olurken anne kedi kendi yavrularını yiyor.
Doğrumu?
Ben yavrularını başka yere taşıyor diye biliyordum. Yanlışmı yoksa?
ÖyLe bir yerde yavrulamış ki elimiz zar zor ulaşıyor karton kutuya :D Zar zor çekmişiz resimi

Çok tatlılar Maşallah :) Eğer yavrular yeni doğmuşsa anneyi çok telaşlandırmamak için dokunmamak en iyisi ev kedisi bile olsa yavrusunu kıskanıyor korkuyor tedirgin hissediyor.Yavru yeme olayıda yeni doğdukları zaman güçsüz hasta yavru varsa veya anne kedinin neden yaptığı bilinmeyen nedenlerle bazen öldürebiliyolar.Ama bu ponçikler Maşallah büyümüş kocaman olmuş o yüzden öldürme eylemine girmez anne ama çok temas olursa yavruları taşıyabilir başka yere kutusuna karışmasanız iyi olur az daha büyüyüncr onlar kendileri çıkar zaten:) ayrıca yakın zamanda kaldıkları yere kedi kumu koymanızda fayda var 1 aylığı geçtikten sonra tuvalet için etrafta kum olması kazaları önler:) anne kedi çıkıp giriyor o yüzden içeri yapmaz bildiği için ama yavruların öğrenmesi için kum lazım onuda çok küçük taneli almayın yemeye çalışıyolar başta bilmeyip?