Dayak yiyeceğim

replica geek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Cuma günü kantindeyken bir kız gördüm ama kız aşırı güzel arada sırada bakıyoruz kıza .Ben kıza bakarken kızın sınıf arkadaşı beni gördü yanına çağırdı ,gittim boğazımı tutup "senin gözünü "dedi o an ben altıma korkudan.Arkadaşlarıma diyom hakettin diyo kendi bakmıyo sanki,beyler nasıl daha az dayak yerim.

Son düzenleyen moderatör:

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
ona şiddetin ne kadar yanlış olduğunu ve insanların aslında özünde çok iyibsdça şaka diyorum tabi arkana bakmadan kaç.

replica geek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
nasıl kaçayım aynı okuldayız cuma günü ondan kaçmak için camiye gittim pazartesi nacpam

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
köpekler kaçanı av olarak görüp kovalama arzusuna yenik düşüyorlar. köpek gördüğünde kaçmamak ama her şeye hazırlıklı olmak, temkinli durmak ama en önemlisi öyle olduğunu ona hissettirmemektir. ayrıca ailene ve müdüre de şikayet edebilirsin. sonrasında biraz dalga geçiyorlar ama dayak yemekten iyidir.

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Cuma günü kantindeyken bir kız gördüm ama kız aşırı güzel arada sırada bakıyoruz kıza .Ben kıza bakarken kızın sınıf arkadaşı beni gördü yanına çağırdı ,gittim boğazımı tutup "senin gözünü s*kerim"dedi o an ben altıma s*ctım korkudan.Arkadaşlarıma diyom hakettin diyo kendi bakmıyo sanki,beyler nasıl daha az dayak yerim.
bu şarkıyı dinle biraz çalış yanına git ve istediğime bakarım sıfatına de ve ilk yumruğu bekle sonra tek elinle gard al sürekli bir elinle gard diğer elinle vur bir boşluğunu yakalayınca karın boşluğundan karaciğerine vur sefesi kesilince kız ordaysa naber falan de eğer bunları yapamazssan 2x veya 4x dayak yersin (sadece kendini savunabilirsin)

Son düzenleyen moderatör:

replica geek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
köpekler kaçanı av olarak görüp kovalama arzusuna yenik düşüyorlar. köpek gördüğünde kaçmamak ama her şeye hazırlıklı olmak, temkinli durmak ama en önemlisi öyle olduğunu ona hissettirmemektir. ayrıca ailene ve müdüre de şikayet edebilirsin. sonrasında biraz dalga geçiyorlar ama dayak yemekten iyidir.
şikayet etsem nolucak en fazla 1 sözleşme yer sonra yine yiyeceğimi yerim

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
bu şarkıyı dinle biraz çalış yanına git ve istediğime bakarım sıfatına sıçt_ğımının sal_ğı de ve ilk yumruğu bekle sonra tek elinle gard al sürekli bir elinle gard diğer elinle vur bir boşluğunu yakalayınca karın boşluğundan karaciğerine vur sefesi kesilince kız ordaysa naber falan de eğer bunları yapamazssan 2x veya 4x dayak yersin (sadece kendini savunabilirsin)
Ve sonra uyanırsın...

replica geek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
bu şarkıyı dinle biraz çalış yanına git ve istediğime bakarım sıfatına sıçt_ğımının sal_ğı de ve ilk yumruğu bekle sonra tek elinle gard al sürekli bir elinle gard diğer elinle vur bir boşluğunu yakalayınca karın boşluğundan karaciğerine vur sefesi kesilince kız ordaysa naber falan de eğer bunları yapamazssan 2x veya 4x dayak yersin (sadece kendini savunabilirsin)
o çocuğa karşı bir kendimi savunmam mümkün değil aşağı yukarı benden 10 cm uzun benden 2 yaş büyük

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Cuma günü kantindeyken bir kız gördüm ama kız aşırı güzel arada sırada bakıyoruz kıza .Ben kıza bakarken kızın sınıf arkadaşı beni gördü yanına çağırdı ,gittim boğazımı tutup "senin gözünü s*kerim"dedi o an ben altıma s*ctım korkudan.Arkadaşlarıma diyom hakettin diyo kendi bakmıyo sanki,beyler nasıl daha az dayak yerim.
aga be ben gidiyorum bunu bana kimse hatırlatmamıştı elmacık kemiğim ve gözümün üstündeki kemik kırlımıştı
Yapılı ve uzun boylu olduğumdan dolayı kimse bana bulaşmaz ben de kimseye bulaşmam o yüzden hiç kavga falan etmedim

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
senden iki yaş büyük, on santim uzun, dövmen mümkün değil. şunları visual studio'ya if döngüsü diye girsen otomatik olaran "run" çıktısı verir. gerçekten sonun dayak olacaksa "yüze yok" diye bağırabilirsin.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ciddi misin boyun kaç
Babam 1.85 babamın boynuna denk geliyorum işte hiç ölçmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

senden iki yaş büyük, on santim uzun, dövmen mümkün değil. şunları visual studio'ya if döngüsü diye girsen otomatik olaran "run" çıktısı verir. gerçekten sonun dayak olacaksa "yüze yok" diye bağırabilirsin.
Bence de hiç şansın yok

Ya da şok cihazı veya biber gazı ile karşılık verebilirsin

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Tamam, bakmayacağım, dedin mi? Dediğin halde mi böyle bir şey bekliyorsun?

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Babam 1.85 babamın boynuna denk geliyorum işte hiç ölçmedim

Bence de hiç şansın yok

Ya da şok cihazı veya biber gazı ile karşılık verebilirsin
8. sınıfım 140 cm boyum :C

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
rica ederim pazartesi sonucu yazarsan sevinirim.

parmağının sağlam kalacağını varsaydım ama yine de sesi metne çeviren teknolojimiz de var.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

Biraz daha dikkatli olalım.

TinerciAlper

Asistan
Reaksiyon puanı
35
4-) Yeni bir konu açarken başlıkların konuya uygun ve açıklayıcı olması gerekmektedir. "Yardım", "İmdat", "Acil yardım edin" gibi başlıklar yerine daha anlamlı başlıklar seçilmelidir. Başlık ne kadar açıklayıcı olur ise o kadar ulaşılabilir olacağını unutmayınız.
9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

Biraz daha dikkatli olalım.
admin adam dayak yiceksen ne diyorsun

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Biber gazı bana da mantıklı geliyor. Ama sonra seni yine bir yerlerde kıstırabilirler. Kalıcı bir çözüm lazım. Yoksa şiddetin dozajı artar. Peşini bırakma niyeti varsa da bırakmazlar.

O seni bulmadan önce sen yanına gidip "geçenki olaydan dolayı kusura bakma" falan diyebilirsin.

admin adam dayak yiceksen ne diyorsun

???????

Livia sas Junius

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,560
jason padgett diye biri var. kafasına aldığı sağlam bi darbe ve beyin travmasından sonra matematik dehasına dönüşmüş. kitabı ve röportajları da var. moral olsun diye dedim.

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
Biber gazı bana da mantıklı geliyor. Ama sonra seni yine bir yerlerde kıstırabilirler. Kalıcı bir çözüm lazım. Yoksa şiddetin dozajı artar. Peşini bırakma niyeti varsa da bırakmazlar.

O seni bulmadan önce sen yanına gidip "geçenki olaydan dolayı kusura bakma" falan diyebilirsin.

???????
Bence de başka yerde sıkıştırırlar ve biber gazını münasip bir yerine montelerler

Bence de başka yerde sıkıştırırlar ve biber gazını münasip bir yerine montelerler
:D