• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye Takas

türktorrent sitesine davetiye veya hesap arıyorum bithuman-torrentday veya iptorrents verebilirim

elimde bolca cartoonchaos davetiyesi bulunmakta türk torrent siteleriyle takas yapabilirim davetiye veya hesap fark etmez

Hdturk veya turknova & turk-torrent.com davetiye karşılığı turktorrent & bittürk davetiye verilir.Öncelik turknova veya turk-torrent

TurkTorrent karşılığı IPTorrents, HD-Torrents, hdturk.de davetiyesi aramaktayım. Yardımcı olacak arkadaşlar özelden ulaşabilir.

3x IPTorrents
2x Torrentleech
5x Waffles
2x Jpopsuki

Yukarıda yazdığım sitelerin davetiyeleri mevcut.

HD-Torrents / Morethantv vb. sitelerin davetiyelerini aramaktayım.

Ncore arıyorum. Karşılığında ne isterseniz, oturur konuşuruz:)

Son düzenleme:
Arkadaşlar forumumuz al sat forumu değil satışınızı burada değil bu iş ile ilgili sitelerde yer vererek yapınız.

turknova & turk-torrent.com davetiye karşılığı turktorrent & bittürk davetiye verilir.Öncelik turknova veya turk-torrent

Turknova.net ve turktorrent.us davetiyesi gonderebilecek arkadaslar ariyorum. Bende bitturk gonderebilirim galiba. Bitturk uyeligim var cunku.

turktorrent davetiye ariyorum,karşılık turknova ,iptorrent,torrentleech,... verebilirim

hdturk ve letseed davetiye ariyorum,karşılık turknova ,iptorrent,torrentleech,torrentday,cartoonchaos... verebilirim

Turknova Arıyorum Karşılığında Turktorrent.us verilir..