Elimde 2 adet torrentday davetiyesi vardır isteyenlere gönderebilirim.
İsteyene torrentday davetiyesi verebilrim.
türktorrent cc ise leechtürk takas yapabilirimselam elimde bitturk .turktorrent.hd turk.turkdepo.turknova.davetiyeleri var . leecturk karsiliginda takas yapmak istiyorum ilgililere duyurulur
elimde turktorrent ve bitturk davetiyeleri var, turkdepo ve turknova davetiyeleri ariyorum
Arkadaşlar SCC davetiyesi ariyorum seedboxum mevcut.Takas olarak surrealmoviez davetiyesi verebilirim site torrent sitesi değil free host olarak paylaşiliyor.Her türlü noir deneysel bağımsız western aklınıza gelebilecek türde filmler mevcutdut.Yani bir nevi karagarga'nın filehostlu hali.
Arena-tr - leechturk - bitturk - torrent-ultra - turktorrent.cc davetiye yollayan arkadaslara 1 haftalik premimuze debrid hesap verecegim.
Mail adresim : sensei5006@yandex.com
Yollayan arkadaslar misal leechturk yollanmistir diye yazarsa bir baska arkadasimizda yollamasin. Torrent sitelerine kaydigimi yaptiktan sonra hesaplariniz pm yolu ile elinize gececektir.
biliyorum zor ama scenehd davetiyem var hdbits den sonra bulunması en zor sitedir karşılığında wihd(worldinhd) davetiyeler kapalı olduğundan hesap istiyorum.Elinde olan bilen gören duyan varsa pm atabilir.
kayıt olmadıysan bitturk atıyım.
arena davetiyesi haricinde digerlerinde daha davetiye almadim. yollarsan cok mabule gecer
kayıt olmadıysan bitturk atıyım.
Merhaba bende davetiye almak istiyorum bi yardımcı olursaniz :biggrin:arkadaşlar elimde http://iptorrents.com, turktorrent ve torrent-ultra davetiyelerim mevcuttur. SCC , hdbits.org veya bittürk ile takas olabilir.
Merhaba bende davetiye almak istiyorum bi yardımcı olursaniz :biggrin:
ipt karşılığı hdbits isteyen arkadaş ne içtiysen bende istiyorum bu aralar kafamı dağıtmam lazım
öğrenirsen bana da haber ver kardeş. senelerdir arıyorum bulamadım. bari efkar dağıtalım.