arena-tr leechturk turktorrent harhangibirinden davetiye yollarmısınız lütfen aboneuyelik@gmail.com
Bana mail adresini özelden at.arkadaşlar torrenteagle davetiyem var arena-tr karşılığı takas olur birazda arena tr ye ihtiyacım var aslında şimdiden teşekkürler
turkdepo.biz davetiyem var arena-tr ,leechturk ,turktorrent.eu ile takas yapacağım
patos34@hotmail.com
merhaba, benim arena-tr hesabım mevcut (hesabımı dondurdum öyle duruyor yani hiçbir işlem gerçekleştirmedim)Elimde torrentday davetiyesi mevcuttur herhangi bir torrent davetiye siyle tks olur
merhaba, benim arena-tr hesabım mevcut (hesabımı dondurdum öyle duruyor yani hiçbir işlem gerçekleştirmedim)
istersen torrentday ile takas yapalım tabii sana da uyarsa
merhaba, benim arena-tr hesabım mevcut (hesabımı dondurdum öyle duruyor yani hiçbir işlem gerçekleştirmedim)
istersen torrentday ile takas yapalım tabii sana da uyarsa
arena-tr davetiyem mevcuttur. leechturk ile takas edebilirim
mailini yolla td yollim hocam
Leechturk olabilir bana farketmez siz yazin elinizde hangi davetiye varsa tks yaparim ama arena tr olmasin bende var cunkune lazım?![]()
selam, ben IPTorrents sitesine V.I.P üye olmak istiyorum fakat verdiğim para bu siteye değer mi bilmiyorum rica etsem bu siteye üye olan biri varsa bana site arayüzünün screenshot unu atabilir mi?