karakarga hesap iptorrent,torrentday hdtorrent,hdbits.ro dan davetiye verebilirim
aradıklarım
awoseme hd,scene hd,beyondhd,iplay.ro ,freshontv den biri olabilir
takas düşünenler pm atsın
ttg olabilir mesela
sınavı geçememiş bi hesap var...istersen onu verebilirim.Seedbox varsa halledersin sınavı.
Başka pmlerde gelmiş scc için...bonus dağıtmış galiba scc,teklifi olan varsa pm atabilir bu arada.
scc davetiyesi var sıkıntı değilde ttg de bu sınav olayları düşündüşüyor beni, :mellow:bu asyalılar ne çok seviyor sınavı
baydı zaten bu çinlilerin sınavları...artık bıraktım zaten ttg hdwing ve chd yi...Filelist alayına gider.
valla bende kararsızım davetiye veren çıkmazsa yine konuşuruz..
Arena-tr veya uTurk davetiyesine ihtiyacım var. Başka yabancı sitelerde olabilir (zamunda benzeri siteler gibi)
Bitturk, Turktorrent, Turkdepo veya Torrent-ultra ile takas yapabilirim.
iletişim: iiii1991@mynet.com
ben göndereyim dedim ama arenatr de sorun var galiba...davetiyelerime ulaşamıyorum.Bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor :S
kullanıcı sınıfı yetkileri değişti.. 250 Gb upload yapman lazım..Arena-tr de davetiye dağıtım değişmiş.Davetiye gönderebilmeniz için en az bronzuser olmak gerekiyormuş artık.
kullanıcı sınıfı yetkileri değişti.. 250 Gb upload yapman lazım..
Arena-TR'nin yöneticileri biraz sıkıntılıkurallar değişmeden önce 30'a yakın dağıtmıştım..iyide oldu en azından davetiyeler birilerine gitti.Zamanında arena-tr göçüp şu an kullandığı temaya geçtiğinde 300gb uploadımı yedilerdi.Bi daha kasmam orda zaten,pm attıkta geri dönüş bile yapmadılardı yöneticiler.Türk trackerlara bakmıyorum artık sadece takip ediyorum,yabancılar yetiyoda artıyo.
1 Adet SceneAcces Bonus (Zaman Sınırlı) Davetiye Var.. HDWing, PTP veya Bithumen Davetiyesi Arıyorum...
1 Adet SceneAcces Bonus (Zaman Sınırlı) Davetiye Var.. HDWing, PTP veya Bithumen Davetiyesi Arıyorum...
Onların hepsi mevcut dostum sağolasın.. SSC'ye onları vermez diyen arkadaşa da burdan sesleneyim.. Zaten burda kapıda beklemiyorum biri bana davetiyeleri versin diye veren verir vermeyen vermez çok önemli bir durum değil zatenistersen freshon TD TL vb verebilirim...Filelist de var ama vip+ lardan başkası gönderemiyor davetiye