Davetiye Takas

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hd-torrents.org davetiyem mevcut. Takas teklif edecek arkadaşlar özelden yazabilirler.

vence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hd-Torrents davetiyem var, karşılığında Leechturk davetiyesi arıyorum

terekeme19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
karakarga hesap iptorrent,torrentday hdtorrent,hdbits.ro dan davetiye verebilirim
aradıklarım
awoseme hd,scene hd,beyondhd,iplay.ro ,freshontv den biri olabilir
takas düşünenler pm atsın

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sınavı geçememiş bi hesap var...istersen onu verebilirim.Seedbox varsa halledersin sınavı.

Başka pmlerde gelmiş scc için...bonus dağıtmış galiba scc,teklifi olan varsa pm atabilir bu arada.

scc davetiyesi var sıkıntı değilde ttg de bu sınav olayları düşündüşüyor beni, :mellow:bu asyalılar ne çok seviyor sınavı

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
hd-torrents.org davetiyesi hala mevcuttur. ilgilenen arkadaşlar takas önerilerini pm atabilirler.

YbzSkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent davetiyesine karsilik LeechTurk davetiyesi gönderebilecek var mi?

hakan_demirkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr veya uTurk davetiyesine ihtiyacım var. Başka yabancı sitelerde olabilir (zamunda benzeri siteler gibi)
Bitturk, Turktorrent, Turkdepo veya Torrent-ultra ile takas yapabilirim.

iletişim: iiii1991@mynet.com

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arena-tr veya uTurk davetiyesine ihtiyacım var. Başka yabancı sitelerde olabilir (zamunda benzeri siteler gibi)
Bitturk, Turktorrent, Turkdepo veya Torrent-ultra ile takas yapabilirim.

iletişim: iiii1991@mynet.com

ben göndereyim dedim ama arenatr de sorun var galiba...davetiyelerime ulaşamıyorum.Bu sayfayı görmeye yetkiniz yok diyor :S

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arena-tr de davetiye dağıtım değişmiş.Davetiye gönderebilmeniz için en az bronzuser olmak gerekiyormuş artık.

keys1903

Asistan
Reaksiyon puanı
6
kullanıcı sınıfı yetkileri değişti.. 250 Gb upload yapman lazım..

kurallar değişmeden önce 30'a yakın dağıtmıştım..iyide oldu en azından davetiyeler birilerine gitti.Zamanında arena-tr göçüp şu an kullandığı temaya geçtiğinde 300gb uploadımı yedilerdi.Bi daha kasmam orda zaten,pm attıkta geri dönüş bile yapmadılardı yöneticiler.Türk trackerlara bakmıyorum artık sadece takip ediyorum,yabancılar yetiyoda artıyo.

beast79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kurallar değişmeden önce 30'a yakın dağıtmıştım..iyide oldu en azından davetiyeler birilerine gitti.Zamanında arena-tr göçüp şu an kullandığı temaya geçtiğinde 300gb uploadımı yedilerdi.Bi daha kasmam orda zaten,pm attıkta geri dönüş bile yapmadılardı yöneticiler.Türk trackerlara bakmıyorum artık sadece takip ediyorum,yabancılar yetiyoda artıyo.
Arena-TR'nin yöneticileri biraz sıkıntılı :).. Benim birebir diyoloğum olmadı ama forumlarına göz gezdirdim biraz ukalalık, ters cevap verme, soruları yanıtlamama gibi tavırları var.. Bende yabancı trackerler'ı tercih ediyorum ama çok fazla yerli yapımları takip etmesem de yerli yapımlar aradığım zaman da Türk sitelerine elimiz mecbur..

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler bir de elim de TürkDepo (100 Gb Bufferlı), HD-Türk, LetSeed, Torrent-Ultra hesapları var.. İsteyen varsa mail'ini atsın. Mail'i değiştirip yollayayım ona hesabı.. Kullanmıyoruz öyke duruyor.. Hemen cevap veremeyebilirim siteye sık girmiyorum çünkü...

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
elimde bitmetv ve ptn hesapları var tekliflerinizi bekliyorum

beast79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 Adet SceneAcces Bonus (Zaman Sınırlı) Davetiye Var.. HDWing, PTP veya Bithumen Davetiyesi Arıyorum...

beast79

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
istersen freshon TD TL vb verebilirim...Filelist de var ama vip+ lardan başkası gönderemiyor davetiye
Onların hepsi mevcut dostum sağolasın.. SSC'ye onları vermez diyen arkadaşa da burdan sesleneyim.. Zaten burda kapıda beklemiyorum biri bana davetiyeleri versin diye veren verir vermeyen vermez çok önemli bir durum değil zaten :) Zaten yabancı davetiye sitelerinden birine üyeyim biraz daha kıdemim arttığı zaman ordan alacağım bunları.. Ordan alamazsam BTN den alacam.. Buraya sadece belki bir ihtiyacı olupta takas etmek isteyen vardır diye yazdım.. Emin ol torrentte ne neyle takas edilir ne edilmez baya bilgim var sen rahat ol :) Olmazsa ilerde SceneHD veririz, Awesome-HD, BTN veririz. Freshon veririz bi davetiye hakları çıksın :)