Davetiye Takas

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet tanıdım tanıyor olmam bir şey değiştirmez..referans koy davetiye al ..

l939p.png

l93b1.png

iki tane yeter sanırım.

sekaseka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentdestek yeni sitesine davetiye.

yollayana scc+hdt+tl hesaplarımı vereceğim.

hepsi çok iyi ve çok güzel hesaplar.

banlanmazsam ptp+btn bile verebilirim.

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
soyle ol canimi iste..d hangi site idi..atim hemen..
sözlerine dikkat et kardeşim. aşağılayıcı tavırlar içerisindesin. benim atacağın davetiyelere ihtiyacım yok torrent sitelerine üye olmamdaki amaç sirkülasyonu sağlamak bu da attığım capslerden belli zaten. keyif senin hdtürk ve torrentkafe lazım. maksat çeşit olsun.

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sözlerine dikkat et kardeşim. aşağılayıcı tavırlar içerisindesin. benim atacağın davetiyelere ihtiyacım yok torrent sitelerine üye olmamdaki amaç sirkülasyonu sağlamak bu da attığım capslerden belli zaten. keyif senin hdtürk ve torrentkafe lazım. maksat çeşit olsun.
benin laflarimda bisi yok sen istenileni zamaninda yap..ihtiyacin yoksa isteme o zaman davet etcek kimse yok sanki site sana kaldi..aramaya devam et sen...

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ayy yesinler. milletten caps istiyorsun sen bir tane koy da bu tavırların sebebini görelim. gerek kalmadı üstelik buldum davetiyeleri. bu arada ibo3182 nin yukarıda yazdığı mesajında belirtilen hdtürk torrent üyelikleri açık davetiyeye gerek yok, torrentkafe sitesinde de davetiye üyeliği yokmuş. arkadaş tatmin olmaya çalışıyor.

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ayy yesinler. milletten caps istiyorsun sen bir tane koy da bu tavırların sebebini görelim. gerek kalmadı üstelik buldum davetiyeleri. bu arada ibo3182 nin yukarıda yazdığı mesajında belirtilen hdtürk torrent üyelikleri açık davetiyeye gerek yok, torrentkafe sitesinde de davetiye üyeliği yokmuş. arkadaş tatmin olmaya çalışıyor.

hd türk sitesinin üyeliği açık 5 davetiyemi geri almışlar sordum açık olduğu için aldık sonra geri vericez dediler ve üyeliğin açık olup olmaması beni ilgilendirmez bunu sen takip ediceksin..ve son olarak..üyeliğim var mı yok mu sen karak kıl..
lbuct.jpg

davetiye alamıyınca sataşmaya başlama ben kimseye caps vermek zorunda değilim benim değerlerim yerinede..davetiye isteyenlere ben davetiye böyle veriyorum..bazıları istemeden veriyor..benim canım böyle istiyor..

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
saygı duyuyorum ama tavırların-sözlerin sinir bozucu bunu söylüyorum. kızmana gerek yok.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hdleech karşılığı;

turktorrent,turknova,torrent-ultra,uturk,turkdepo,hdturk,animedeposu,afrbits.

isteyene datascene veya hd-mkv.me davetiyesi de verebilirim.Yok bunlar bende var derseniz başka söyleyin.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
foruma çok yazdım.kimse istemiyor. verdiklerim de kullanmıyor.keşke kullanacak arkadaşlar olsa da göndersek.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
foruma çok yazdım.kimse istemiyor. verdiklerim de kullanmıyor.keşke kullanacak arkadaşlar olsa da göndersek.

isteme değilde hakkını vererek kullanma konusunda hakikaten sorun var. Millet kolay bulduğundanmıdır yoksa karşılıksız aldığındanmıdır değer vermiyor.

kyuceturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turknova davetiyesi gonderebilirim. turktorrent davetiyesine ihtiyacım var.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
gft-sinderella-ptp arıyorum

ncore-filelist-tl-hdtorrents-scc-pianosheets-thedvdclup elimdekilerin bir kısmı