Davetiye Takas

deoxysis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-TR Davetiye yolluyorum karşılığında türktorrent davetiye istiyorum

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arena-TR Davetiye yolluyorum karşılığında türktorrent davetiye istiyorum

5 tane davetiyem var türktorrent den arena tr gönderirsen türktorrent gönderirim davetiyeyi aldığımda..

halil-qenc@hotmail.com

ve davetiye isteyen arkadaşlar 30 msj dan yukarı olanlar örnek ratio ve net hızlarının koyarlarsa davetiye gönderirim..

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bcg ve sinderella hesabı arıyorum arkadaşlar elinde olan arkadaşlar pm atabilirler

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar. CHDBits davetiyesi arıyorum. Karşılığında IPTorrents davetiyesi + Zamunda hesabı + Bittürk davetiyesi vereceğim. Seedbox var. İsteyenlere çeşitli sitelerden ratio örnekleri de gönderebilirim. İlgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

Edit : Bittürk yerine isteyene arena-tr davetiyesi de verebilirim.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar. CHDBits davetiyesi arıyorum. Karşılığında IPTorrents davetiyesi + Zamunda hesabı + Bittürk davetiyesi vereceğim. Seedbox var. İsteyenlere çeşitli sitelerden ratio örnekleri de gönderebilirim. İlgilenen arkadaşlar bana özelden ulaşabilirlerse sevinirim. Teşekkürler.

kardeşim yanlış anlama ama chdbits sahibi bir kişinin bunlara sahip olmaması imkansız ayrıca verdiğin siteler yeni torrent kullanıcılarının bile 1-2 günde bulacağı siteler böyle 100 tane site bile versen kimse tutupta bu kadar değerli bir trackerı vermez boşuna uğraşma diye söylüyorum kardeşim

BİLGEKRAL

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim yanlış anlama ama chdbits sahibi bir kişinin bunlara sahip olmaması imkansız ayrıca verdiğin siteler yeni torrent kullanıcılarının bile 1-2 günde bulacağı siteler böyle 100 tane site bile versen kimse tutupta bu kadar değerli bir trackerı vermez boşuna uğraşma diye söylüyorum kardeşim

Doğru diyorsun da kavsuka CHDBits karşılığında CHDBits mi vereyim. :D O ayarda bir şey vermem mümkün değil yani. Olsa dükkan sizin. Ben de öyle yavan yavan karşılıksız istemeyeyim dedim.

KnockOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

chdbits davetiye sistemi kapandı. hesap bulursun anca. kimsenin elinde fazladan hesap yoksa zor bulursun.

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrent cell -- türkdepo--torrentkafe--türktorrent--türknova--hdtürk SİTELERİNE DAVETİYEM VAR..

ARENA TR GÖNDEREBİLECEK ARKADAŞLA HERHANGİ BİRİNİ VEREBİLİRİM..SONRA DAVETİYERİ DAĞITICAM ÇOK BİRİKTİ..

DeepWhisper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitturk.Net davetiyesine ihtiyacım var
karşılığında Turktorrent, TorrentCell, Arena-TR davetiyeleri verebilirim.

imaginary

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk e karşılık ARENA-TR veya turkdepo davetiyeleri verebilirim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Leechturk e karşılık ARENA-TR veya turkdepo davetiyeleri verebilirim

magellan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
elimde arena-tr,türknova ve bittürk davetiyeleri var.

leechtürk,torrentleech davetiyesi arıyorum.takas yapmak isteyen arkadaşlar yasinkaptan81@hotmail.com dan veya buradan özel mesaj ile ulaşabilirler.

nightwalker_38

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 tane türktorrent 2 arena 2 türkdepo 1 tora 1 trackertürk davetiyesi var. screenle ratio oranını, hangi davetiyeyi istediğinizi, mail adresinizi pm olarak atın. karşılıksız göndereyim.

elinde yabancı tracker davetiyesi olan varsa alabilirim yoksa canınız sağolsun. :)

Canerars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiye gönderir misiniz? son kalan turktorrent davetiyesi gönderebilirim canerrarslann@gmail.com
l3hgf.jpg
l3hgj.jpg

LSBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk davetiyesine karsılık TurkTorrent alınır.

bilisimhaber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-Tr davetiyeye ihtiyacım var Torrentleech davetiyesine karşılık ?

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrent cell -- türkdepo--torrentkafe--türktorrent--türknova--hdtürk SİTELERİNE DAVETİYEM VAR..referans olarak ratio casp ve net hızları koyanlara davetiye atıcam..ö.m olarak ulaşsınlar..

TheLeqend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arena-tr davetiyem var turknova davetiyesi karşılığında takas yapabilirim ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşsın.

fatih_sas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,

bitturk ve turktorrent davetiyem var arena-tr davetiyesi karşılığında takas yapabilirim ilgilenen arkadaşlar özel mesajla ulaşabilirler.

ProteinBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent trackerturk ve turkdepo sitelerinde davetiyem var arena-tr veya leechturk ile takas edebilirim