Davetiye Takas

ziyan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
"türktorrent" davetiyem var bana "bittürk" davetiyesi lazım ilgilenen arkadaşlar "www.mavi_duvar@hotmail.com" adresine mesaj atabilirler

downloaded:100 mbit
upload:100 mbit

tusubasa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 1 adet BTN davetiyesi var. PTP veya GFT davetiyesi ile takas edebilirim.

DeepWhisper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
what.cd ve zamunda davetiyeleri ile turktorrent, arena-tr ve torrentcell davetiyesi takas edilir.

yametal05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aradıklarım: what.cd - waffles.fm - broadcasthe.net - awesome-hd.net

Karşılığında verebileceklerim: ip-torrents - hd-torrents - torrentday - cinemageddon - scenerush

curelight

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sinderella.me davetiyesi arıyorum. karşılığında asiatorrents ve yourexotic davetiyesi verebilirim.Ayrıca zamunda ve divxplanet üyeliğim var ama bakındım, sanırım davet edemiyorum.

DeepWhisper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
what.cd ve zamunda davetiyeleri ile turktorrent, arena-tr ve torrentcell davetiyesi takas edilir.

Arkadaşlar daha açık yazayım bu biraz karmaşık olmuş:

What.CD ve Zamunda davetiyesi arıyorum. karşılığında 1 adet turktorrent, 1 adet torrentcell, 5 adet Arena-tr davetiyeleri verebilirim.

yeapp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde turknova davetiyesi var, "bitturk" davetiyesiyle takas yapmak istiyorum arkadaşlar

irfn01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar daha açık yazayım bu biraz karmaşık olmuş:

What.CD ve Zamunda davetiyesi arıyorum. karşılığında 1 adet turktorrent, 1 adet torrentcell, 5 adet Arena-tr davetiyeleri verebilirim.

bende zamunda var ama davetiye sistemi yok zamundada.

cemmel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 x Torrentday 2x Iptorrent 2X Arena-Tr 4 X Turktorrent.eu 1X Leechturk 2 X Karagarga 1X Eutorrents.ph davetiyelerim var ayrica seedbox kullaniyorum aradagim sadece Torrentleech davetiyesi ariyorum

Torrentleech davetiyesi olan varsa ratiolarimi ve seedbox un screenshotlarini gonderebilirim

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
2 x Torrentday 2x Iptorrent 2X Arena-Tr 4 X Turktorrent.eu 1X Leechturk 2 X Karagarga 1X Eutorrents.ph davetiyelerim var ayrica seedbox kullaniyorum aradagim sadece Torrentleech davetiyesi ariyorum

Torrentleech davetiyesi olan varsa ratiolarimi ve seedbox un screenshotlarini gonderebilirim

Karakarga ve Iptorrent üyeliklerinin ratio ispatını şu konunun ilk mesajında anlattığım formata uygun olarak hazırlayıp pm ile gönderirsen sana Torrentleech davetiye verebilirim.

İlgili konu: http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/296138-webnickten-davetiyeler.html

Lütfen konuyu dikkatlice okumadan ve formata uygun ekran görüntülerini hazırlamadan pm gönderme.

Aksi durumda isteğini dikkate alamam kusura bakma

santana55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesi lazım. Karşılığında turktorrent davetiyesi verebilirim. İsteyen özelden mesaj atabilir.

caglarmalar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena tr ve ya leechturk davetıyes lazım takas olarak zamunda turk torrent ve ya torrent day verebılırım

ExJin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Arena-Tr, Turktorrent, Bitturk davetiyelerim mevcuttur. Torrentday ve Leechturk davetiyeleriyle takas edilir.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
elinde filelist.ro davetiyesi olan ve torrentleech davetiyesi arayanla takas yapılır.

noire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimdeki turktorrent davetiyesine karşılık arena-tr davetiyesi istiyorum.