Davetiye Takas

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
AwesomeHD forum kısmında unlimited davetiyesi var birinin şartları sağlayan herkese veriyor davetiye. Eğer üyeliğin varsa orayıda deneyebilirsin. [MENTION=312047]MoustiR[/MENTION]

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
AwesomeHD forum kısmında unlimited davetiyesi var birinin şartları sağlayan herkese veriyor davetiye. Eğer üyeliğin varsa orayıda deneyebilirsin. @MoustiR

Bugun itibari ile davetiye buldum WebNick, sagolasin. Bulamamis olsaydim, awesomehd hesabim yok zaten, yararlanamayacaktim :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugun itibari ile davetiye buldum WebNick, sagolasin. Bulamamis olsaydim, awesomehd hesabim yok zaten, yararlanamayacaktim :)

iyi günlerde kullan üyeliğini. 90 günde en az 1 dosya indirmelisin ve hit run yapmamalısın. ratio ya dikkat etmende cabası. PTP ye hoş geldin :D

goker35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde 2adet turktorrent davetiyesi var arena-tr veya leecturk davetıyesı olan varsa takas yapabilirim takas yapmak isteyenler özel mesajla ulaşsın

alesta66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günlerde kullan üyeliğini. 90 günde en az 1 dosya indirmelisin ve hit run yapmamalısın. ratio ya dikkat etmende cabası. PTP ye hoş geldin :D

90 günde en az 1 dosya indirme kuralını olduğunu nerden çıkardın? Inactivity için belirlenen süre olmasın o? Çünkü en son 5 ay önce bir sunum çekmişim ben,öyle olsaydı şimdiye kadar 40 kere uçurmaları lazımdı,arkadaşa yanlış bilgi vermeyelim sıkıntı olmasın sonra

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iptorrent ve arenatr gönderene bittürk, turktorrent, turkdepo, lecchturk davetiyesi isterse hepsi.

Mythness

Asistan
Reaksiyon puanı
12
dvdseed.eu davetiyesi ya da hesabı verene TL davetiyesi verilir :):):)

grdlsv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent, turkdepo, bittürk, torrentcell,torrentgo, trackerturk ile arena ve iptorrent takası yapabiliriz.. grdlsv@gmail.com

xxx90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena var elimde davetiye acil leehtürk lazım düşünen arkdaşalr pm atsın

celiker35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent.eu da üyeligim var LeechTürk te vericek varsa takas yapabiliriz:D

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar elimde bitturk ve turktorrent davetiyesi var iptorrentle takas edilir...

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
torrentleech davetiyesi arıyorum..
davetiye takas yapmak isteyen benimle iletişime geçsin sade 1 adet torrentleechh istiyorum.
bendeki davetiyeler torrent cell--utürk--türkdepo--kafe siteden ulaşabilirler..

jolan16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrenteagle karşılığında türkdepo gönderebilirim.

yenicag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş zamunda cok kapanıyor anlamadım bazen girmiyor 2 hafta sonra acılıyor ayıca zamundada olan herşey bedava yabancı torrent lerdede var o kadarda gerek yokki En kalitelisi tr trackerler bence gerekli bize lazımlar

alkolikkarga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaw kimsede torrentday davetiyesi yok mu?bitturk ve turktorrent davetiyesi vericem....

ayrıca turknova davetiyeside vericem...

cinemania285

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Canın saolsun dostum mail adresini pm atarsan torrentday karşılıksız gönderirim.