Davetiye Takas

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dikkatsizlik değil, bunların ki şark kurnazlığı :)

kusura bakmayın ama kişi kendinden bilir işi. hangi sitenin ne zaman açık, ne zaman kapalı olduğuna dikkat etmiyorum. elimde üyelikler var ve burası takas bölümü olduğu için teklifimi sunuyorum. hem bu siteler 365 Gün,24 Saat açık kalmıyor. elbette ki kapanacak.kaçırıp üyelik alamayanlar olacak. ki zaten HD-torrents şu an kapalı. 20 tane torrent sitesinde üyeliğim varken şark kurnazlığına da ihtiyacım yok.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
kusura bakmayın ama kişi kendinden bilir işi.

20 tane torrent sitesinde üyeliğim varken şark kurnazlığına da ihtiyacım yok.

Kusura bakma ama senin ihtiyacın yoksa Awesome HD, Torrentleech, Leechturk (Bunlar senin aradığın siteler) ayrıca hd torrents ve zamunda üyeliğim olduğu için benim hiç yok.

Zamunda ve hd torrents üyeliğini daha yeni açmış gitmiş bir hesap alıp bunları vaad edersen bu bana şüpheli gelir. (bir nevi işini bilirlik)

Ayrıca 20 tane site üyeliğin varsa herhangi site davetiyesine ihtiyacın zaten yoktur. (olmaması lazım)

Neyse kardeşim sana arayışında kolay gelsin.

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kusura bakma ama senin ihtiyacın yoksa Awesome HD, Torrentleech, Leechturk (Bunlar senin aradığın siteler) ayrıca hd torrents ve zamunda üyeliğim olduğu için benim hiç yok.

Zamunda ve hd torrents üyeliğini daha yeni açmış gitmiş bir hesap alıp bunları vaad edersen bu bana şüpheli gelir. (bir nevi işini bilirlik)

Ayrıca 20 tane site üyeliğin varsa herhangi site davetiyesine ihtiyacın zaten yoktur. (olmaması lazım)

Neyse kardeşim sana arayışında kolay gelsin.

bakın herhangi bir kötü niyetim yok. siteler üyeliklerini açtıkları zaman hesapları açmıştım. ama kullanmıyorum. boş duracağına yazayım belki elimde olmayan sitelerden biriyle takas eder alternatif yaratırım diye düşündüm. diğer arkadaşların bahsettiği gibi zaten açık olan siteleri insanları kandırır gibi pazarlamak değil amacım. herhangi bir tekinsiz durum da yok. daha öncede davetiye takası yaptım buradan. zamunda üyelikleri halen açıksa benim hatam kusura bakılmasın. ama şunu bir daha yineleyeyim. amacım kesinlikle zaten açık olan hesapları pazarlamak değil. zamunda'nın üyelikleri halen açıkmış onu kontrol etmemiştim. ama türktorrent ve Hd-torrent şu an kapalı ve ben de teklifimi yaptım. buna şark kurnazlığı demek biraz rahatsızlık verici oldu benim açımdan.zira kesinlikle öyle bir amacım yok.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Daha öncede belirttiğim gibi arayışında sana kolay gelsin [MENTION=207146]ugur.de[/MENTION]

"şark kurnazlığı" lafımda biraz ayarsız olmuş olabilir. o an öyle düşünmüştüm. ama madem kötü niyetim yok diyorsun. bu sözümden dolayı özür dilerim.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bakın herhangi bir kötü niyetim yok. siteler üyeliklerini açtıkları zaman hesapları açmıştım. ama kullanmıyorum. boş duracağına yazayım belki elimde olmayan sitelerden biriyle takas eder alternatif yaratırım diye düşündüm. diğer arkadaşların bahsettiği gibi zaten açık olan siteleri insanları kandırır gibi pazarlamak değil amacım. herhangi bir tekinsiz durum da yok. daha öncede davetiye takası yaptım buradan. zamunda üyelikleri halen açıksa benim hatam kusura bakılmasın. ama şunu bir daha yineleyeyim. amacım kesinlikle zaten açık olan hesapları pazarlamak değil. zamunda'nın üyelikleri halen açıkmış onu kontrol etmemiştim. ama türktorrent ve Hd-torrent şu an kapalı ve ben de teklifimi yaptım. buna şark kurnazlığı demek biraz rahatsızlık verici oldu benim açımdan.zira kesinlikle öyle bir amacım yok.

işten yeni geldim.konu bayağı uzamış ya. :D
Yanlış anlaşılma olmuş deyip konuyu kapatalım en iyisi.bende kusur ettiysem özür dilerim uğur.de

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar Arena-Tr davetiyesi duruyor. Leecturk veya Turknova davetiyesi olanlarla takas yapabiliriz. ozelden ulasmaniz yeterlidir.

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet cok pardon yanlis yazmisin TURKNOVA olacakti. sende hatalarimi bulup beni forumda rezil etmek icin ozel caba sarfediyosun sanirim webnick :)

arkadaslar Arena-Tr davetiyesi duruyor. Leecturk veya Turknova davetiyesi olanlarla takas yapabiliriz. ozelden ulasmaniz yeterlidir.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Gunceldir. Leechturk veya Turknova davetiyesi karsiligi Arena-Tr gonderiyorum SON bir adet kaldi. ozelden ulasabilirsiniz.

oponte

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar Gunceldir. Leechturk veya Turknova davetiyesi karsiligi Arena-Tr gonderiyorum SON bir adet kaldi. ozelden ulasabilirsiniz.

hocam hala bulamadın mı ya.Elimde bayağı turknova vardı.hepsini dağıttım yoksa verirdim.leechturk'den de yeni üyeyim.davetiye yok.ama istersen turktorrent göndereyim.

tekkraltesla

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam hala bulamadın mı ya.Elimde bayağı turknova vardı.hepsini dağıttım yoksa verirdim.leechturk'den de yeni üyeyim.davetiye yok.ama istersen turktorrent göndereyim.

sagol dostum leechturk buldum onla takas ettim turkce icerik arenaya gore biraz daha fazla sanki

oho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktorrent.eu davetiyesine karşılık Arena-tr verebilirim. Özelden iletişim kurabilirsiniz.

Yagu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentday karşılığında arena-tr, bitturk veya leechturk davetiyesi verebilirim.

burhan01ads

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesine karşılık turktorrent verebilirim arkadaşlar

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kullanılmamış HD-Torrents üyeliğime karşılık Leechturk davetiyesi gönderebilecek olan varsa; ugur902@gmail.com veya pm ile bana ulaşabilir.

iso45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr davetiyesine karşılık turktorrent verebilirim arkadaşlar.anarrahimli@gmail.com

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar PTP (PassThePopcorn) davetiyesi olan var mi? Biraz zor ama sorayim dedim :). TL,IPT,RevTT veya dusundugunz herhangi bir yabanci tracker ve turk tracker ile degis tokus yapabilirz.

KnockOut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Usta herhalde simdiye kadar en cok aradigim davetiye budur. Pedros'a bile buldum lakin bu PTP :S. Yabanci bir forumda (ismi lazim degil :) ) herifin biri 20 euro istedi :-| davetiye icin.

ptp diye davetiyesi bulunmayacak değil elbette bulunur. bende arıyordum ptp 10 gün içinde buldum. ama takas değildi tabiki. bazı forumlarda (seninde üye oldugun) gönülden paylaşımcılar var. arayınca bulunuyor. sadece sabır.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Pedros bulmuş hala takas derdinde. Ne insanlar var arkadaş...

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Usta herhalde simdiye kadar en cok aradigim davetiye budur. Pedros'a bile buldum lakin bu PTP :S. Yabanci bir forumda (ismi lazim degil :) ) herifin biri 20 euro istedi :-| davetiye icin.

Takas yapmasaydın sana yardımcı olurdum ama takas yapanlara davetiye vermek konusunda hiç gönüllü değilim.

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takas yapmasaydın sana yardımcı olurdum ama takas yapanlara davetiye vermek konusunda hiç gönüllü değilim.

Nightwatcher zaten takas bolumundeyiz :), kaldi ki benim bugune kadar takasla pek isim olmadi, hatta hemen hemen hic olmadi ama PTP icin cozum bulamiyorum artik. Forumun davetiye kisminda da istedim (bknz. http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/292314-passthepopcorn-davetiyesi-lazim.html ) lain yardim eden olmadi. Simdi sen bana takas yapanlara davetiye vermeye gonullu degilim diyrsun :) baska bi cozum yolu var mu?

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nightwatcher zaten takas bolumundeyiz
:), kaldi ki benim bugune kadar takasla pek isim olmadi, hatta hemen hemen hic olmadi ama PTP icin cozum bulamiyorum artik. Forumun davetiye kisminda da istedim (bknz. http://forum.shiftdelete.net/site-davetiyeleri/292314-passthepopcorn-davetiyesi-lazim.html ) lain yardim eden olmadi. Simdi sen bana takas yapanlara davetiye vermeye gonullu degilim diyrsun :) baska bi cozum yolu var mu?

Tabiki var. Takası bırakıp sadece paylaşım yapan sitelere üye olarak başlayabilirsin. Örnek olarak Torrent davetiyeleri.