Davetiye Takas

kontendoo

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Davetiye sisteminin açık olduğunu bende biliyorumda benim yazdığım cevapla ne ilgisi var anlamadım. Chat'ten üyelik alımını kastediyorsan onu kapatmışlar, "davetiye ile üyelik alımı açık" bunu kastediyorsan, zaten davetiye bulmak kolaysa ve dağıtılan yer varsa burayada yaz. Arkadaşlar faydalansın.

ben yukardaki arkadaş için yazmıştım. torrentleech davetiyeleri kapalı tutuyor mesajı için. üyeliğine karşılık iptorrents ister misin? sitede son sürat indirebileceğin tb'larca freeleech veri var. en iyilerdendir. ya da torrentday verebilirim. o da sağlam bir sitedir.

ugur.de

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar, aşağıdaki hesabımı takas etmek istiyorum. Teklifler pm'den yazın.

g8bsh.jpg

karşılığında torrentday davetiyesi gönderebilirim.

g7hqj.png

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tl ile td eş değil. artı içerikler neredeyse aynı sayılır. :)

TL davetiyem vardır. BitmeTV yada freshon davetiyesi olan varsa bir görüşebiliriz.

nanex

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
elimde bir adet turktorrent davetiyesi var arena-tr davetiyesi olanla takas yapmak istiyorum arena tr davetiyesi olan mail atsın asecgin@gmail.com

salih24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar seedbox kiraladım ama kaliteli yabancı tracker'larda üyeliğim yok.rica etsem bana torrentleech davetiyesi yada kaliteli torrent sitesi davetiyesi gönderebilirmisiniz karşılığında arena-tr,turktorent.eu,leechturk davetiyesi verebilirim.
mail:salih1094@hotmail.com

turktorrentf.png

leechturk.png

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadakaşlar elimde 2 adet turktorrent ve 1 adet arenatr davetiyesi bulunmaktadkır..ve bir adet leecturk kullanılmmamış hesap bulunmamaktadır..bunlardan birinin karşılığında torrentday veya torrentleech istiyorum

lenslens

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar leechturkte bonus puan karşılığı aşağıdaki hesabımı vermeye karar verdim. Ne kadar verebileceğinizi pm'den yazınız. Ona göre verip vermeyeceğimi size bildireceğim.
Ayrıca aşağıdaki hesaptaki upload miktarı 175 GB, Ratio ise 6 oldu. Bilginize.

g8bsh.jpg

PM gönderdim [MENTION=239244]foxitcoder[/MENTION].

serkanbabax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena-tr karşılığı veya zamunda karşılığı torrentleech davetiyesi takas etmek istiyorum ilgilenenler pm lütfen

serkanbabax

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya gece gece yanlış anlatmışım derdimi iyimi kusura bakmayın torrentleech karşılığı arena-tr veya zamunda verebilirim demek istemiştim aslında

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimde cinemageddon.net davetiyesi bulunmaktadır,karagarga davetiyesi olanla takas etmek istiyorum.

tickycem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentday veya torrentleech davetiyesi arıyorum. Karşılığında leechturk-turktorrent-bitturk-arena-tr davetiyeleri gönderebilirim.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
elimde; torrentleech, torrentday, awesome hd, turktorrent, leechturk, arena tr davetiyelerim ve zamunda (fazladan üyelik) vardır.

bitme tv, freshon, hdbits, hdchina, chdbits davetiyelerini arıyorum.

Davetiyelerimin bu sitelerin bazılarına denk gelmediğinin farkındayım fakat ielinde fazla davetiyesi olan ve ilgilenen olursa pm den yada konudan irtibata geçebilir. ratio proof isterse temin edebilirim.

cngzkyz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
276
Arena-Tr davetiyesi arıyorum. Karşılığında sevgimi vereceğim :D

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
zamnunda üyelik an itibariyle açık ne yapsın millet az kullanılmış zamunda yı

canerk63

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
what.cd davetiyesi karşılığında sceneaccess.eu davetiyesi veriyorum. pm bekliyorum.

MoustiR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nasil gonderiyorlar chatten @MoustiR

Suraya ( http://what-network.net/ ) girin.Altta irc bolumu var. [Ya da mIRC programiyla direkt irc.what-network.net serverindan baglanin]. Orada #invites diye bir bolum var.Dedigim gibi,oyle pat diye vermiyorlar.Once hiz testini soruyorlar.Daha sonra "yetkili" birisi ozelde sana muzik ile ilgili (cogu teknik) sorular soruyor.Sorularin cevaplarini bilmek icin once bi yarim saat ayirip verdikleri adreste ki bilgileri okumalisin. Ornegin bitrate nedir vs. tarzi sorular. Kolaygelsin.

gurbuz77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turktorrent arenatr gibi üyeliklere karşilik brazzers üyeiği veriyorum acelem var !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

erdem45

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar benım elımde davetıye yok ama bende torentleech davetıyesıne ıhtıyacım var saygılarımla varsa cok makbule gecer

jwbully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekşi sözlük hesabıyla takasa girmek isteyen var mı? elimde olan istediğiniz bir torrent sitesinin hesabını verebilirim.

bjk_ozan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
elimde bir adet cinemageddon.net davetiyesi bulunmaktadır,iptorrents davetiyesi ile takas etmek istiyorum,başka tekliflere açık değilim.

mmuratsal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 1 tane torrentday davetiyesi var iptorrent ile takas edebilirim takas edecek arkadaşa referanslarımı gösterebilirim ayn şekilde karşı tarafında referanslarını göstermesini isterim hit&run yapacak kişilerle işimiz olmaz