Davetiye Takas

sahintez

Uninhibited no strings attached dating
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar;

Leechturk karşılığında arena-tr, turktorrent.eu davetiyeleri mevcuttur. İlgilenenler mesaj atarsa çok sevinirim..

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Merhaba arkadaşlar;

leecturk karşılığında arena-tr, turktorrent.eu davetiyeleri mevcuttur. İlgilenenler mesaj atarsa çok sevinirim..
Daha önce davetiye vermiştim sana bugün banlanmışsın leechtürkten niye banlandın?

MFHfn.png

Kimse davetiye falan vermesin bu kişiye başınızı derde sokar.

sahintez

Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Daha önce davetiye vermiştim sana bugün banlanmışsın leechtürkten niye banlandın?

MFHfn.png

Kimse davetiye falan vermesin bu kişiye başınızı derde sokar.

Merhaba özel mesajdan sizede yazmıştım. Ufak bir hata oldu. İşyerinde bilgisayarı açık bırakmıştım ve maalesef evdende bir tane program indirmek istedim. duplicate ipden banlandım. davetiye alıp eski hesabı tekrar aktifleştirmek için beni banlayana mesaj atmayı umuyordum.Çünkü sitede kesinlikle iletişim bölümü bulamadım. Olay budur. Yardımcı olursanız iyi olur.. Onlinesınız. Bekliyorum.. Tşk.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Merhaba özel mesajdan sizede yazmıştım. Ufak bir hata oldu. İşyerinde bilgisayarı açık bırakmıştım ve maalesef evdende bir tane program indirmek istedim. duplicate ipden banlandım. davetiye alıp eski hesabı tekrar aktifleştirmek için beni banlayana mesaj atmayı umuyordum.Çünkü sitede kesinlikle iletişim bölümü bulamadım. Olay budur. Yardımcı olursanız iyi olur.. Bir
Yönetici ile konuşacağım yanıt verdiğinde haber veririm size.Ama şimdi davetiye istemeyin aldığınız davetiye boşa gitmesin.

sahintez

Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Yönetici ile konuşacağım yanıt verdiğinde haber veririm size.Ama şimdi davetiye istemeyin aldığınız davetiye boşa gitmesin.
Teşekkürler. Sabırsızlıkla bekliyorum...

sahintez

Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Premium üyelik almam gerekiyormuş. Herkes öğrensin diye yazıyorum. Neyse şimdilik ikinci yolla şansımı deneyeceğim.
Merhaba arkadaşlar;

Leechturk karşılığında arena-tr, turktorrent.eu davetiyeleri mevcuttur. İlgilenenler mesaj atarsa çok sevinirim..

Konu günceldir arkadaşlar. Ayrıca torrentultra, torrentkafe davetiyeleride mevcuttur

sahintez

Cezalı
Reaksiyon puanı
1

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Çok mükemmel bir kullanıcı olmamakla birlikte kötü bir kullanıcı da sayılmam ancak yaptıığım iş nedeniyle (üniversitede öğretim üyesi olarak görev yapmaktayım (Entomolog olarak)) aradığım şeylere -internet denizinde boğulmaktansa- derli toplu olarak ulaşmayı zaman kaybı açısından daha uygun olarak görüyorum. Çünkü bazen yabancı bir konuyla ilgili olarak doğru anahtar kelimeleri bulmak bile çok fazla zaman kaybına neden olabiliyor. Ancak

görüşünü de katılmamak mümkün değil. Yalnız bizi insan yapan özelliklerden biri de bu diye düşünüyorum. Sağolsun yine bu siteden bir arkadaş bizi bu torrent işine bulaştırdı, şimdi benim de arena, leechturk, bitturk, turktorent, kapanmadan önce demonoid, zamunda, torrentleech, elbitz, docspedia gibi birçok sitede üyeliğim var. İşin en güzel yanı link arama derdi yok, bulunan linklerin ölme derdi yok vs. Ama henüz ulaşamadığım scc, bitgamer, r10 (özellikle webtasarımı için bilgi birimini artırmak için) ve özellikle bilimsel yayınların ve ebook ların yayınlandığı sitelere ihtiyacım var. Bazıları kişisel zevkim için bazılarıda ders ve akademik çalışmalara kaynak sağlamak için. Eskiden gigapedia vardı, az önce gen.lib.rus.ec sitesinin gördüm memnun oldum. Biraz dertleşme mesajına dönüştü ama kusura bakmayın. Bu tip sitelere ulaşmamı sağlayabilecek herkese şimdiden teşekkür ederim.

R10.net son database rezaletinden sonra birşey öğrenilebilecek bir halden çıktı zannımca. Eski banlanan üyeler, sahtekarlıkla siteden uzaklaştırılan üyeler vs. admin onayında farklı adresler kullanarak gene üye olabiliyorlar. Benim üyeliklerim var ama ne zamandır girmiyorum bile. Ücretsiz webmaster forumları var. Hem daha ciddi hem de daha seviyeli. Öneririm.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar geçenlerde trancetraffic aççılmış fazlalık hesap alan varmı yardımcı olabilirmisiniz

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tekrar hesap bulup tekrar takas yapacaksın yani,bu parodi çok tanıdık geldi bana nedense

ya güzel kardeşim neden olmasın istediğim bir trackerı bulur bunu verirm veya kendim kullanırım bu benim bileceğim bir iş kimseden zorla bişey aldığım mı var veya kimseye bir yanlışım mı oldu lütfen yani acayip acayip işler yapmayın lazımki istiyorum turşusunu kuracak değilim bugun sen bana verrsin yarın ben sana veririm

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya güzel kardeşim neden olmasın istediğim bir trackerı bulur bunu verirm veya kendim kullanırım bu benim bileceğim bir iş kimseden zorla bişey aldığım mı var veya kimseye bir yanlışım mı oldu lütfen yani acayip acayip işler yapmayın lazımki istiyorum turşusunu kuracak değilim bugun sen bana verrsin yarın ben sana veririm

Bu düsünceler ile daha nekadar yaşayabileceksin görelim.

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
http://ref5.net/torrent-hesaplari-f...ler-ucretsiz-konu77368/sayfa2.html#post939349
http://www.trteam.net/davetiye-taka...mer-1torrentday-1bithdtv-davetiye-takasi.html

merak ettim doğrusu bu sensin dimi sadece burda da değil diğer forumları bırak yanlış olabilir ama 2-3 ay önce senlede takas yapmıştık sen neyin kafasındasın
adama bak ya :):):) hiç güleceğimde yoktu sabah sabah

http://ref5.net/torrent-hesaplari-f...ler-ucretsiz-konu77368/sayfa2.html#post939349

çok ilginç gerçekten :) şimdi bulamıyorum konuyuda unuttum mesajlarıda saklamıyorum ama eminimki sendin takas yapan benimle sen değilsen bile nickleriniz demekki çok yakınmış birbirine arasam yine bulurum üye olmadığım forum sitesi nadirdir herneyse herkes önce bir kendine baksın ondan sonra karşısındakini eleştirse keşke evet ben takas yapıyorum ama arkamdanda kimseye laf ettirmiyorum kimseye yanlış yapmıyorum kaç kişiyle takas yapıp yanlışım oldu benkide şimdiye kadar bu fumda 10-15 kişiyle takas yaptık neyse dahada yorum yapmam isteyen istediğini yazsın kimseye zorla brşey yaptırdığımız yok

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0

çok ilginç gerçekten :) şimdi bulamıyorum konuyuda unuttum mesajlarıda saklamıyorum ama eminimki sendin takas yapan benimle sen değilsen bile nickleriniz demekki çok yakınmış birbirine arasam yine bulurum üye olmadığım forum sitesi nadirdir herneyse herkes önce bir kendine baksın ondan sonra karşısındakini eleştirse keşke evet ben takas yapıyorum ama arkamdanda kimseye laf ettirmiyorum kimseye yanlış yapmıyorum kaç kişiyle takas yapıp yanlışım oldu benkide şimdiye kadar bu fumda 10-15 kişiyle takas yaptık neyse dahada yorum yapmam isteyen istediğini yazsın kimseye zorla brşey yaptırdığımız yok

Solediğim gibi ben fazla yaşamadım bu günleri sanada tavsiye ederim. Bende takas yapmıştım eskiden ama değişiklik her zaman güzeldir. Sen beni yanlış anladın. Artık takas yapmak niyetinde olanlara yapmamsı için öneride bulnuyorum. Eğer sende bırakırsan yardımcı olurum. Düşüncelerini açıklama biçimin gerçekten beni güldürdü :)

kavsuka

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Solediğim gibi ben fazla yaşamadım bu günleri sanada tavsiye ederim. Bende takas yapmıştım eskiden ama değişiklik her zaman güzeldir. Sen beni yanlış anladın. Artık takas yapmak niyetinde olanlara yapmamsı için öneride bulnuyorum. Eğer sende bırakırsan yardımcı olurum. Düşüncelerini açıklama biçimin gerçekten beni güldürdü :)

yok ya neresi güldürdü seni sırf etki altında kalıp yalandan gülücük koymadıysan ben bişey bilmiyorum seninki piskolojik kardeşim

constantin34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bittürk davetiyeme arena tr davetiyesi ile takas öneriyorum varsa isteyen pm atsın

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türkdepo torrentcell torrentkafe davetiyerim var..aradığım torrentleech davetiyesi takasa girebilirim..karşılıksız göndereceklere up. ve ratio değerlerimi örnek olarak koyabilrim..
davetiye bulunca diğer davetiyeleri dağıtıcam..

halil-qenc@hotmail.com

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İhtiyacım olan site:
BTN (öncelikli tercihim)
BitmeTV (bu site üyeliğim kullanmadım diye silindi, şimdi kafamı duvara vuruyorum :) )
Freshon

Bu sitelerden sadece bir tanesi yeterli.

Karşılığında takas için davetiye verebileceğim:
Torrentleech
AwesomeHD
Torrentday
Belki ihtiyacı olan varsa Turktorrent, leechturk, arena tr.

Hayrına davetiye verebileceklerin tekliflerinede açığım :)

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tmm etkilenmessin :)
sen hayırsever birisin diğer konuda hayrına ver demişsin ya bana bir tane FTN VE CHDBİTS hesap verirmisin davetiyede olur yani :)

Veririm neden olmasın kardeşim . Takas yapmayacağını bilsem ve güvensem ikisini de seve seve verirdim.