Davetiye Takas

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bitturk, leechturk, torrentleech, torrentday davetiyem vardır. Merakımdan Arena tr davetiyesi arıyorum. İlgilenenlerin dikkatine.

SharingaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bitturk, leechturk, torrentleech, torrentday davetiyem vardır. Merakımdan Arena tr davetiyesi arıyorum. İlgilenenlerin dikkatine.

Bugün bayadır kullandığım torrentleech üyeliğim banladı ratio yüzünden rica etsem Atena tr davetiyesi karşılığı davet atarmısınız?
Artık ratio'yu dikkate alırım :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bugün bayadır kullandığım torrentleech üyeliğim banladı ratio yüzünden rica etsem Atena tr davetiyesi karşılığı davet atarmısınız?
Artık ratio'yu dikkate alırım :)

Davetiye atmak sorun değilde hocam forumda az mesajı olanlara (ki çoğunluğu davetiye için geliyorlar foruma) malesef güvenemiyorum. Geçmiştede bazı üyelerin başına malesef sahtekarlık durumu geldi. Eğer ciddi olarak elinizde Arena tr davetiyesi varsa pm ile irtibata geçin ve bana davetiyeyi ulaştırın. Ben Arena tr ye üye olur olmaz (davetiyenin geçerliliğini onaylar olnaylamaz) size istediğiniz davetiyeyi seve seve gönderirim.

Kusura bakmayın normalde forumdan tanıdığım bildiğim bir kişi olsanız bu tarz bir olaya asla girişmeden davetiyeyi gönderirdim.

SharingaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye atmak sorun değilde hocam forumda az mesajı olanlara (ki çoğunluğu davetiye için geliyorlar foruma) malesef güvenemiyorum. Geçmiştede bazı üyelerin başına malesef sahtekarlık durumu geldi. Eğer ciddi olarak elinizde Arena tr davetiyesi varsa pm ile irtibata geçin ve bana davetiyeyi ulaştırın. Ben Arena tr ye üye olur olmaz (davetiyenin geçerliliğini onaylar olnaylamaz) size istediğiniz davetiyeyi seve seve gönderirim.

Kusura bakmayın normalde forumdan tanıdığım bildiğim bir kişi olsanız bu tarz bir olaya asla girişmeden davetiyeyi gönderirdim.
Hocam mesaj sayım 15. altında olduğu için Özel mesaj atamıyorum. Özel mesaj ile eposta adresinizi verin davetiyenizi yollayayim :)

aleks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Elimde 2 Tane Türk Torrent Davetiyesi Var Arena Tr Davetiyesi İle Takas Yapmak İsteyen Var mı

kupp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
torrentleech arıyorum arkadaşlar karşılığında iptorrents,hdahoy,demonoid davetiylerinden birini veya bir adet zamunda hesabı verebilirim.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ama TL de tutunmak kolay degıl eğer seedbox yada dedicated kullanmıyorsan çok ıyı bır hıza sahip olmalısın o hız da malesef türkiyede ttnet yada diğerleriyle çok zor.
ole malesef seed yapanların hızı yüksek baya zaten çoğu seedbox kullanıyor bide super online:)

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
BitHQ davetiyesi olan varsa ona karşılık Torrentleech, İptorrent, Bitgamer, BitHdtv, Leecturk, Arena-tr verebılırım.

nightwatcher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bitgamer olabilir diğerleri var bende

sen napcaksın bithq yu pek işine yaramaz ben uzun süredir kullanmıyorum zaten

mail adresini gönder şifre sıfırlamayı senin adrese gönderem

Olabilir. Varsa istedıgın bu yazdıklarımdan takas yapmış oluruz.
mail attım sana

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bitgamer olabilir diğerleri var bende

sen napcaksın bithq yu pek işine yaramaz ben uzun süredir kullanmıyorum zaten

mail adresini gönder şifre sıfırlamayı senin adrese gönderem

mail attım sana

Tamamdır. Yolladım davetıyeni. Şifreyı ve maıl adresını degıstırdım.

cleiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
R10 davetiyesi Karşılığında Turktorrent, cw Davetiyesi veya bir adet hosting verebilirim.

gencerker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R10 davetiyesine karşılık türktorrent davetiye yada zamunda üyelik verebilirim

private2sell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ncore Davetiyesi arıyorum.Karşılık IPT(iptorrents),TL,(torrentleech) veya 3dtorrents davetiyesi verebilirim.

mortality

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Ncore Davetiyesi arıyorum.Karşılık IPT(iptorrents),TL,(torrentleech) veya 3dtorrents davetiyesi verebilirim.

Ncore davetiyesı bulamazsın tabı ncore sıstemını degiştırmedıyse. bırtek baagış yaparak uye olabılıyorsun dıye bılıyorum. bana kendılerı davetıye yolladı uye oldum ama uyelıgı aktıf hale getırmem ıcın bagış yapmam gerekıyormus.

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese iyi günler.Elimde şu an SCC hesabı va ve gerçekten bulunması çok zor bi tracker.Torrentçilerin en çok istediği sitelerin başında geliyor.[ http://sceneaccess.org ].Bu SCC hesabını R10 ile takas yapmak istiyorum.

Takası yapmak istememin nedeni ,yazın R10 çok işime yarayacak.Yazılımcıyım. C# dilini biliyorum ve Photoshop herkesin çok iyi tanıdığı bi sitenin forum için resim tasarladım ve hala kullanılmakta.

Benimde tek şartım seedbox istemem ve bir kaç sağlam profil.SCC gibi bir siteye Seedbox'ız tutunmak imkansız.Çünkü üyeliği olan herkesin seedbox'ı olmasından dolayı normal internet hızında upload yapmak imkansızlaşıyor.

İlgilenen arkadaşlar Pm gönderirse sevinirim.

Not : Hesap temizdir. Ratio: Inf. 'dir.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Başkalarından davetiye ile aldığın hesabı r10 için değişiyorsun iyi ki de sana davetiye falan vermemişim.

Boyka26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başkalarından davetiye ile aldığın hesabı r10 için değişiyorsun iyi ki de sana davetiye falan vermemişim.

Haklısın dostum fakat R10'a verilebilcek en iyi şeylerden biri SCC davetiyesi- hesabı. Elimde davetiye yok hesap var sadece..

Ha şu var birinden aldım hemen r10 la takas etmek istemişim gibi olmuş anlaşılan . Alacağım zaman ulanacağımı düşündüm ama fakat kullanmadım.Zaten yaklaşık 15 torrent sitesine üyeyim.Aralarında HD-Torrent , IPT ,Awesome-Hd gibi sağlam trackerlarda var.Elimde boş duracağına ihtiyacı olan ve benim ihtiyacım olan bişeyle takas etmek mâkul gözüktü.Hesabın 0 olmasıda davetiyelisinden farksız kılıyor