WebNick
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 12
Bitturk, leechturk, torrentleech, torrentday davetiyem vardır. Merakımdan Arena tr davetiyesi arıyorum. İlgilenenlerin dikkatine.
Bitturk, leechturk, torrentleech, torrentday davetiyem vardır. Merakımdan Arena tr davetiyesi arıyorum. İlgilenenlerin dikkatine.
Bugün bayadır kullandığım torrentleech üyeliğim banladı ratio yüzünden rica etsem Atena tr davetiyesi karşılığı davet atarmısınız?
Artık ratio'yu dikkate alırım![]()
Hocam mesaj sayım 15. altında olduğu için Özel mesaj atamıyorum. Özel mesaj ile eposta adresinizi verin davetiyenizi yollayayimDavetiye atmak sorun değilde hocam forumda az mesajı olanlara (ki çoğunluğu davetiye için geliyorlar foruma) malesef güvenemiyorum. Geçmiştede bazı üyelerin başına malesef sahtekarlık durumu geldi. Eğer ciddi olarak elinizde Arena tr davetiyesi varsa pm ile irtibata geçin ve bana davetiyeyi ulaştırın. Ben Arena tr ye üye olur olmaz (davetiyenin geçerliliğini onaylar olnaylamaz) size istediğiniz davetiyeyi seve seve gönderirim.
Kusura bakmayın normalde forumdan tanıdığım bildiğim bir kişi olsanız bu tarz bir olaya asla girişmeden davetiyeyi gönderirdim.
Hocam mesaj sayım 15. altında olduğu için Özel mesaj atamıyorum. Özel mesaj ile eposta adresinizi verin davetiyenizi yollayayim![]()
tamam özel mesajla maili gönderiyorum.
Iptorrents varsa tl'ye hiç gerek yok bence.torrentleech arıyorum arkadaşlar karşılığında iptorrents,hdahoy,demonoid davetiylerinden birini veya bir adet zamunda hesabı verebilirim.
tl nin yeri başka yaIptorrents varsa tl'ye hiç gerek yok bence.![]()
tl nin yeri başka ya![]()
ole malesef seed yapanların hızı yüksek baya zaten çoğu seedbox kullanıyor bide super onlineama TL de tutunmak kolay degıl eğer seedbox yada dedicated kullanmıyorsan çok ıyı bır hıza sahip olmalısın o hız da malesef türkiyede ttnet yada diğerleriyle çok zor.
bende hesap var istersen veririm sanaBitHQ davetiyesi olan varsa ona karşılık Torrentleech, İptorrent, Bitgamer, BitHdtv, Leecturk, Arena-tr verebılırım.
bende hesap var istersen veririm sana
mail attım sanaOlabilir. Varsa istedıgın bu yazdıklarımdan takas yapmış oluruz.
bitgamer olabilir diğerleri var bende
sen napcaksın bithq yu pek işine yaramaz ben uzun süredir kullanmıyorum zaten
mail adresini gönder şifre sıfırlamayı senin adrese gönderem
mail attım sana
Ncore Davetiyesi arıyorum.Karşılık IPT(iptorrents),TL,(torrentleech) veya 3dtorrents davetiyesi verebilirim.
Başkalarından davetiye ile aldığın hesabı r10 için değişiyorsun iyi ki de sana davetiye falan vermemişim.