• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Davetiye Takas

elimde ncore-bithumen-ptn ve bitmetv hesapları var aradıklarım sinderella-chartonchaos ve ttg

Leechturk & Turknova & Arena-tr Davetiyesi gönderebilecek varmı
Zaferkotumar@hotmail.com

Hdturg.org Davetiyesi verilecektir..

eoi0IFC.png

Turknova veya Trackerturk davetiyesi gönderene HD-Space veya Blu-bits davetiyesi verebilirim.

turk torent ve tuk nova davetiyeleri mevcuttur torent sitelerinden biriyle takas yapılır

Turktorrrent davetiyesi var, bir torrent sitesinden düzgün rationu olduğuna dair mesaj atın, göndereyim.

LTRG arıyorum karşılığında torrentday,iptorrent,freshon,hdme veya türk torrentlerden herhangi birini verebilirim.

cinametik karşılığı scc verebilirim.bonustan geldi davetiyenin fazla süresi yok ...

tuktorrent davetiye mevcuttur webmaster sitesi davetiye istiyorum

torrentday,freshon,scc,karagarga bufferlı hesaplar arıyorum ptn hesabımı verebilirim

Torrentday arıyorum bende....bufferlı-sıfır-kullanmadığınız hesap veya davetiye.TL,IPT,hd-t vb davetiyeler verebilirim

ilgilenen pm atsın

3 bittürk davetiyem var.Arena tr, leechtürk, zamunda, turktorrent davetiyelerine ihtiyacım var

IPTORRENTS davetiyesine karşılık TL davetiyesi veriyorum, ilgilenenler pm atsın.

ipt bende vardı lakin malesef inaktiflikten silindiğimi farkettim. Elinde olan varsa what.cd veya waffles verebilirim.