Davetiye İsteme Şablonu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Rom.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8

merhaba,

email adresinizi yazmamışsınız siz de. Arkadaşlar davetiye isteyenler email adreslerini yazsınlar lütfen. Eğer buraya yazmak istemiyorlarsa email adreslerini özelden bana da bildirebilirler.
Elimde davetiye olduğu sürece gönderirim.

Bir de lütfen yönetici arkadaşımızın bu bölümün başında koyduğu kurallara göre istersek kurallara uymak açısından daha iyi olacaktır.

sağlıcakla

Not: Bazen forma geç girebiliyorum, ama girdiğimde istek olursa elimde de varsa yerine getiriyorum. Davetiyenizi göndermem geç olabilir, bunu göz önünde bulundurun lütfen.

Ankqucu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

AKN diye bişey var o yüzden 3mb düştü normalde 10 mb kusura bakmayın.

uqur_sert@hotmail.com arena tr ve leechturk bunlara ihtiyacım var.

belki begenmediniz ama, ugraştım en azından yardımcı olursanız sevinirim.

real07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Leechturk arena tr ve torrentleech bunlar lazım yardımcı olursanız sevinirim. utku.can95@gmail.com

3326067004.png

fenix93

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende alabilirmiyim davetiye Bitturke ve kalan buyuk torent sitelerine lyazim. ra6ko93@gmail.com

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

@Ankqucu , @real07 davetiyelerinizi gönderdim. Güle güle kullanın. @fenix93 size gönderemiyorum; mail adresi kullanımda diye hata veriyor. Üye olduysanız hata vermesi normal. Üye değilseniz email adresinizi yeniden kontrol edin.

sağlıcakla

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

@fenix93, Bitturk davetiyenizi gönderdim. @Ankqucu, davetiyenizi kullanmamışsınız hala beklemede Arena'da kullanmazsanız boşa gidecek. Lütfen acil olarak emailinizi kontrol edin.

sağlıcakla

hidalgo_55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşalr uzun zamandır burdan davetiye dağıttım. bugün bir arkadaşım için leechtürk davetiyesi lazım. elinde olan varsa yollarsa sevinirim. elimde de bittürk ve arenatr davetiyeleri mevcut. takas ta yapabilirim. serdartiryaki19@mynet.com

kadirakkaya3452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
abi selamın aleykum turktorrent davetıye ıhtıyacım var allah rızası ıcın varsa gonderırmısın kardeşine

- - - Mesaj Güncellendi - - -

abi selamın aleykum turktorrent davetıye ıhtıyacım var allah rızası ıcın varsa gonderırmısın kardeşine

kadirakkaya3452

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kocaman sitede günlerdir turktorrent davetıyesı dileniyorum bir allahın kulu bir müslüman al kardeşim ne demek demedi bu kadarmı degerli arkadas ınsanlar kendıne yalvartmayı ne kadar sevıyor arkadaslar..

FatihB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Rr10 yada webmaster sitesi davetiyesi olan varsa Pm atsın

OMMUR91

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elinde turktorrent.cc davetiyesi olan varsa pm atmasını rica ediyorum.Karşılığında torrenteagle,turkdepo,torrentultra davetiyesi gönderilebilir.

harunciftci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arena ya 10 kişiye bu torrent konularında bilgili, bittürk' e de 5 kişiye gönderebilirim . ama indirme hızları ve eğer herhangi bi torrent iesine üye ise şu anki durumunun resmini gönderebilirse sevinirim. ilk mesajlara davetiyeyi göndermeyi planlıyorum... kolay gelsinnnn......

musberat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

terekeme19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HD-Torrents davetiyesi var elimde 3 adet. Sağlam/Yabancı tracker'larla takas düşünebilirim.

DORUKHAN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir köyde öğretmenim... inanmayanlar için hbsyy 68 167 921 0 kontrol edebilirler... okulda çocuklara dersle ilgili animasyon göstereceğim tam istediğimi buldum o da leechturk te... davetiyesi olan varsa paylaşabilir mi mbgtrk@gmail.com (((syyshpikyyhp)))

öğretmenler gününde göndericem söz : D