bilimsel72
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1

Yani biz adamlara hakaret etmeyelim diye maymun değilsiniz diyoruz onlar ille de yok ben maymunum da maymunum diyolar yaw![]()
Mantık yürütelim:
Bir anne babadan olan çocuklar o anne-babaya benzer. Beyaz bir aileden olan çocuk zenci olabilir mi? Ya da çinli olabilir mi? Ya da milyar da kaçtır bu ihtimal? Dünyada Astek ırkı, Çinli ırkı, Beyaz ırk, Zenci ırklarını görüyoruz. Bunlar Adem ve Havva'dan meydana gelmiş olabilirler mi? Bana diyeceksiniz ki:
Zenci Afrika'da karardı... Tamam rengi yandı ama zencinin çocuğu da zenci doğuyor. Geni nasıl etiledi? Eğer doğa insanın genine etki ediyor onu değiştiriyorsa bunu adı EVRİMDİR.
Bilim insanları aynı türden 30 tane sincabı 15 er grup yapıp, ayırmışlar. Bir grubu dağlık bölgeye bırakmışlar; diğer grubu aynı yerlerinde bırakmışlar. Ardan 30-40 yıl gibi bir zaman sonuncunda sincapları incelemeye almışlar. Bir de bakmışlar ki dağlık bölgeye bıraktıkları sincaplarda çok önemli değişiklikler olmuş. Derilerinin altındaki yağ tabaksı kalınlaşmış. Tüylerindeki laınlık ve yoğunluk artmış. Ağaça çıkmak gerekmediği için tırnaklarının köreldiği görülmüş. Evrim budur... Dünyanın 15 milyar yıldır var olduğunu düşünürsek nelerin olabilieceğini düşünnmek çok zor değil...
Son söz:
Amerika da ve diğer batılı ülkelerde yapılan araştırmalarda bilim insanlarının %80'nin inançsız olduğu tespitine varılmış. Sebebi ise "Fazla Bilgi" Eğer Adem'in Havva ile 4 çocuğunu evlendirdiğini neslimizin de ondan türediğine inanıyorsan sizin aklınıza şaşarım. Sevgi ve saygılarımla....
30-40 senede sincaplar evrimleşebiliyolarda
300 senede zencilermi evrimleşemiyo??
şaka gibisiniz ya hidayet diliyorum sizler için...
evrim teorisini her ne kadar desteklemesem de şunu biliyorum ki : insanların fikirlerine ne kadar saygı duyarsanız o kadar saygın olursunuz.
insanların fikirlerine ne kadar saygı duyarsanız o kadar saygın olursunuz.