görüntülü görüşme yapacaksan şebeke üzrinden al ama karşıdaki kişinin de teli görüntülü görüşmeyi desteklemeli tel sana sorar sesli arama,sms mms at gibi şeyler sorarsa ya o tel görüntülü görüşme desteklemiyor yada 3g çekmiyor yada 3g kapalı yada 3g açık 3g görüme kapalı ki ben bunların hepsini gördüm ch@t527 sayesinde...arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi dark evo p60 alayımmı yoksa onun fiyatına başka bir telefon alayyım mı
görüşlerinizi bekliyorum![]()
gm discovery i almayı düşündüm ikisininde incelemesini izlediim dark evo daha iyi geldi ozaman
ben soruyu şöyle değiştiriyim bütçem 800 liraya kadar bana hangi telefonu önerirsiniz
yalnız internet üzerinden değilde mağazalrda da stoğu bulunanlardan olsun![]()
kardeşim benim bütçem 800 tlye kadar![]()
kardeşim benim bütçem 800 tlye kadar![]()
Ben X5 16 GB almanı öneririm. Malum önümüz yaz 1080 FULL HD ekranı ile gündüzleri rahatça ekranı kullanırsın gölgelik aramazsın
Ayrıca MTK 6589T, 4 çekirdekli oldukça iyi bir işlemci var. 13 MP kamera. Bence X5 düşünmelisin![]()
al x5 i koy vitrine seyret. ekranını kırarsan 350 + KDV = 410 + 16 tl kargo = 426 TL vermen gerekecek. yani bu telefonu alacaksan 800 + 426 =1226 TL paran olacak. zira ekranı çok çabuk kırılıyor. 30 cm den düşse bile... telefonun servisten gelinceye kadar ek işe gir 426 tl hazır et ya da vitrine koy![]()
almayın servisi tahmin ettiğimden de kötü çıktı şarj bozuldu dark evopad 3g m7200'ün akortek bize gönderin demedi yeni alın diyor yani moto g al turkcell t50 alın onu almayın.