Dark Avenger Oynayanlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emigrant

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm kardesler benimde charakterim yanlislikla silindi bununla ilgili mail attim ama donen olmadi. daha NE,yapilabilir mail I ing mi turkcemi atsak acaba? Yardimci olursaniz sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben oyunu yeni indirdim .ancak gamevil uyelik istiyo ve kaydolamiyorum nolur bi yardim edin nasil kaydoucam?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm benim bi sorum olacak bana yardımcı olacak biri varmı bu data transferi nasıl oluyor ıd ve pass hangisini istiyor ????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 60 lvl im her seyim son seviye son bolumdeyim ams cok zor biraz yardimin dokunsa diyom admin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben telefonuma indirdim ama kullanıcı adı ve şifre istiyon nerden kayıt olucam bilginiz varsa cevaplarmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tablete yükledim oyun açılmıyor oyuna tıklıyorum ve ekran karanlık bir şekilde kalıyor yardımcı olurmusunuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bnm char var, full ve data sı var. bi kaç aydır oynamıyordum online kayıt gelmş ve bnm çar açılmıyor :((( ne yapmalıyım link verebilir misiniz ??????????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar telefonum garantiye gitmeden önce 60 LVL char vardı şimdi ise o char geri gelmiyor nasıl getirebiliriz.?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar size biraz daha kolay altın kasmayı anlatacagım . Oyuna ilk girdigimizde SİNGLE PLAYER e giriyoruz . (UYARI : Stage 38 de olmanız gerekli) , Stage 38 e girdigimiz zaman az ilerledikten sonra canavarlarla hic ugraşmadan direk orda bir sandık var . O sandıgın icinden her seferinde 50-150 para civarında para veriyo . Savaşı bitiremenize gerek yok çıksanızda parayı vermektedir . ortalama 15s = 50-150 altın anlamına gelmektedir . Ben 7 levellik bir car yaptım . Tamamen altın (kıyafetler , kılıç vb.)şeyler aldım olum macında bi gunde 0 dan 81 e kadar cıktım (hep kendi levelinize gore kısıler geldıgı ıcın kolay ) bir gunde yaklasık bu taktikle 30.000 altın biriktirdim . dead macları çok zevklı oluyo gercekten (karakter olarak TEMPLAR ı tercih ediyorum ) .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:confused1::devil2::bored::closedeyes:ya oyunu indirirken indiriliyor diyo sonra tablet kapanıyo bu sorunu nasıl çözebilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende takılı eşyayı nasıl çımartırım veya satarım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi ya benim oyun açılmıyo hep siyah ekranda kalıyo tablette gamevil sorunu vr gamevil darknes reborn da oynadım oda açılıyo sonra da boş yere kapanıyor bi yardım lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
milletin elinde super silahlar var nerden buluyorlar ancient lucky boxtan mi cikiyor item dizmek icin tavsiye verirsen sevinirim