Dark Avenger Oynayanlar..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aNTv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb arkdaslar death match e giremiyorum ben hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar Oyuna Girerken O Kızın Olduğu Yer Doluyor Ve Oyun Kendiliğinden Kapanıyor Bi Yardım Edermisiniz Hata " Malesef Dark Avenger Durduruldu " Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de oynuyorum 1-2 aydır ama pek bir bilgim yok.. millet level konusunda kendini aşmış itemler falan :) bana da bir yol gösterin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar, nickim UgiiTR'ydi ve 10 Leveldim. Daha düne kadar kendi levelimdekilerle deathmatch yapabiliodum. Bugun bi baktim, deathmatch'taki rakipler 50-60 level elemanlar :S Bu sorunu bilen var mi? Gamevil'a mail de yolladim. Bakalim ne cevap verecekler...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Slm ben 1.1.4 oynuyorum ustte mor krısaller var daha oyuna yanı basladım adını bılmıyorum onlar nerden kazanılıyor 3 tane kldı arttırmak ıstıyorum nerden cıkar ...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
KARAKARTAL 60 level ayrıca 27 levellikte var death mach için charım oda KARTAL 20-30 death machında oynayan varsa yada hard bossraide giren varsa mutlaka karşılaşırız iyi oyunlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
DARK 60 lvl im oyunu 3 aydır falan oynuyorum istediğiniz konuda yardımcı olabilirim. oyuna yeni başlasanız bile özel günlerdeki bp lerden çok iyi item dizebilirsiniz. VS de affetmem sıralamada zaten görmüşsünüzdür ;]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1.2.0 yamsından itibaran oyun git gide batıyo rtk adamım adamlar kayarak ilerliyor yeni yama il düzelir dedimdegismedi tele format attı düzelmedi elit karakterlrimi silmiş oldum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
3. Skilleri nasıl açıyoruz? Üstten bir sürü ok falan düşüyor.o skilleri açmanın yolu nedir acaba?

ccgg4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam arkadaşlar benim oyundaki nickim yunus , dünya sıralamasında 3. sırayı gördüm şu an 14.yüm 8000 kill var. Oyundaki kutulara çok önem verin o kutulardan çok manyak itemler çıkabilir ben legendary lucky boxdan 2500 ataklı silah çıkardım ve herkeze tek atıyorum artık oyun zevk vermiyor bile :D ancient metal toplamaya çalışın bende şu an 9 tane var eğer 12 yaparsam oyundaki en güclü silahı alıcam max. atak gücü 6000 küsür +20ye kadar basılıyor. Ha bu arada oyunda 44 levelin üstüne çıkmayın eğer 45 olursanız death matchda karşınıza 60 lvlik adamlar çıkabilir ama 44 levelde kalırsanız maçlarda hep en yüksek levelli siz olursunuz daha kolay kesersiniz. Ayrıca boss raid very hardda 1.liğim var 44 olduğum halde :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar merhaba 15. bolume geldım sureklı bos cıktıgı zaman telefon donuyor kendısını kapatıyor dıger bolumlerde hıc boyle problem yasamadım sızce sebebı ne olabılır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kolay gelsin oyuna iphone ile giriyorum en son android tabletle girdim ve şuan iphone um ile charıma giriş yapamıyorum sürüm güncelleğin hatası veriyor ne yapmam gerekiyo yardımcı olabilirmisinz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a merhaba kardeşlerim arkadaşlarım ben 50 lvl karakterimle player versusa ve boss raide giremiyorum yanlız işin garip tarafı 30 lvl bi karakterim daha var onun la girebiliyorum işin aslı nedir bilen varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar ben dark avengeri galxy y ye yuklemek istiyorum nasil ayarlar yapmaliyim veya nerden indirip kurmaliyim apk sini yuklemeye calistim yuklenmedi yazdi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar dark avengeri galax ye yuklemek icinne yapmaliyim veya ayarlari nasil deistirmeliyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gems nasıl nereden elde ede bılırım yardımcı olurmusunuz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 55 lvlim nerden ancient metal düşürücez efsane silahı alıcamda anlıyamadım hala S:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aga bu 1.3.0 V nin bi hilesi yokmu. eski hileli sürümden dataları degiştirdim gene olmuyo en az 5-6 program denedim hepsi fix lenmiş bilen biri varsa sölesinde bizde yararlanak ? :devil: