Dediğin gibi 3500 ile 4000 arasıSanırım 3500-4000TL arası bütçe var,çok daha iyisi toplanır.Ama yine de sorayım toplam bütçe nedir?
8gb ekran kartı ayrıca ya belki hiç farketmezdir Marka ama yine de anakart falan bilindik markaları tercih etmeyi düşünüyorum dar Boğaz olur mu olmaz mıEskiden bu fiyatlara rx 580 sistem toplanırdı ancak şimdi rx 570 4gb ile ancak toplanabiliyor,başımızın belası dolar :/
AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz, RX570 4GB, 8GB Ram, 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu PC
Biraz aşağı inip anakartı yükselt bölümünden Asrock B450 Pro4 ü seçin.
SSD yükseltme kısmından ise ADATA SU630 480GB ssd yi seçin.
Hazıra karşıyım ya emin ilerde falan istediğim gibi sınırsız yükseltme yapabilmem lazımeğer emin değil isen hazır da alabilirsin
Ben Sapphire’e demedim asrock falan fazla duymadığım içinSapphire çok bilindik bir markadır zaten ve AMD kartları konusunda oldukça başarılıdır dandik bir marka değildir hatta AMD kısmında MSI ve Asus gibi markalardan daha başarılı olduğunu düşünüyorum RX serisi için.
Peki onun yerine ryzen 3 ün son neslini alsam çünkü bütce o kadar yokişlemciyi kesin 2600 yap.Birinci nesil alma. Anakartın markasına takılıp,giriş seviyesi bi anakart almak da ,doğru değil Ayrıca asrock da ,bi dünya markasıdır.