danim32.dll

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan skys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar Selam.. Danim32.dll Diye Bir Virüs Var Pc'imde Ancak Ne Silebiliyorum Nede Başka bİŞİ Yapabiliyorum... Anti-Virüs Yükledğimde Pc Açıldıktan Hemen Sonra Kitlenip Kalıyor... Acaba Bilen Yada Gören Arkadaş Yardım Edebilirmi..

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Hangi işletim sistemi ?
Bir de kullanabileceğin başka bir bilgisayar var mı yakınında ?

1-Başka bir bilgisayarda;
Avira AntiVir Rescue System
adresindeki CD imaj dosyasını indirip çalıştırırsanız, boş bir CD isteyip kendisini yazacaktır.
Yazılan bu CD ile virüs bulaşmış sisteminizi boot ederek tarama yapabilir ve zararlılardan kurtulabilirsiniz..

2-Kaspersky' nin install dosyalarını koruma özelliği vardır, kurup temizlik yapabilirsiniz..

3-Avast Pro kurarak açılışta DOS üzerinden tarama planlayabilirsiniz..

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
Xp Kullanıyorum... Evet Var Başka Bir Yanımda

Avira Yükledim Ancak Sürekli Uyarı Vermesine Karşın Bende Herdefa Sil Dememe Karşın Silmedi..

Kaspersky İndirmeye Çalışıyorum Şuan..

Kaspersky Da Olmazsa Diğer 2 Önerinizi Deneyeceğim Teşekkurler

Edit:

Kaspersky Yükledim Ancak Bu Seferde Virüs Bulmuyor :s Anlamadım.. Ancak Pc'im Hala Aynı:S

D_o_C_T_o_R

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s.a öncelikle iyi akşamlar @skys dostum sanırım virüs winlogon üzerinden çalışıyor olabilir regedit e girip "[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]" içerisinde sağdaki "Shell" bölümünde "Explorer.exe" tabirinden başka yada fazlalık bişey varsa onları silip bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bi virüs taraması daha yaptırırsan o zaman temizleyebilir.

skys

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
11
s.a öncelikle iyi akşamlar @skys dostum sanırım virüs winlogon üzerinden çalışıyor olabilir regedit e girip "[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]" içerisinde sağdaki "Shell" bölümünde "Explorer.exe" tabirinden başka yada fazlalık bişey varsa onları silip bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra bi virüs taraması daha yaptırırsan o zaman temizleyebilir.

A.s Teşekkurler Önerin İçin Ancak explorer.exe den başka bir şey yok..

Şu Kaspersky Buldu Ve Siliyor.. Teşekkurler ikinizede