- Konuyu başlatan
Murataltug
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,096
Bunlar insan yapımı olduğu için pişmaniyeli lokum olabilir çünkü 1001 çeşit lokum varİlk fotodaki pişmaniyemi dedim bi an
Bunlar insan yapımı olduğu için pişmaniyeli lokum olabilir çünkü 1001 çeşit lokum varİlk fotodaki pişmaniyemi dedim bi an
OF vallaha canım çekti antalyada yazlığımızın altındaki lokumcuya gidip yesem.
Bizde yaparız, erik kurusu yok ama bizimkinde
Ben değil
Yemek isimleri yöre ve bölgesine göre değişir bunun ismi tirittir tabi bakır kasede yaparsan güveç olurBizde yaparız, erik kurusu yok ama bizimkinde
Peki o zaman yarışma düzenleyelim hangi tatlı birinci gelir fıstık sarması favorim olsun bir de eskiden camuzoğlu güllüoğlu vardı antebin 1 numarasıydı fetocu çıktılar hainlerBen değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani değil diyorum
üf
Buda çok güzel olsa da yesek.
Analı KIZLI yemeği ve Çorbası ...
Eskiden olsa 2 tabak götürürdüm şimdi şekerden dolayı rejimdeyim yiyemiyok yoksa şöyle bir kaymaklı dondurmalı ekmek kadayıfı yerdim şimdi bu aralar ibrahim tatlıses dinliyorum o eski halimden eser yok şimdi bu bizim içli köftedir mardin yöresinde arapça errok derler Allah yaradan yaratmış ümmet yesin diye ver mehter verrrr
Yoğut ve hamuru bir arada sevmiyorum. Güzel olmuyor benceYemeklerden mantı başımın tacı.
Vallahi şu anda isyanlardayım şeker hastasıyım çok şükür 5 kilo verdim demekki hastalık bir nimet eskiden tek oturuşta en az 8 10 içli köfte yerdim ama şimdi nerdeee onun için pek yediğim yemekleri sevemesemde çookkk şükürrr1.Ülkemin her yemeği güzeldir.
2.hiçbiri ayırt edilmez.
3.içli köfte
4.içli köfte