Daha ciddi bir Superman geliyor

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
590721976202.jpg

[h=2]Zack Snyder "Man of Steel" hakkında samimi açıklamalar yaptı.[/h]2013'te vizyona girecek en önemli filmlerden biri şüphesiz yönetmenliğini Zack Snyder'ın üstlendiği Supermanyeniden çevrimi Man of Steel. Ancak film önümüzdeki senenin en büyük soru işaretlerinden biri de aynı zamanda. Bir fotoğraf ve kısa tanıtım fragmanı dışında Snyder'ın efsanevi çizgi roman karakterini nasıl ele aldığı konusunda belirgin bir fikrimiz yok. Yapımcı Christopher Nolan'ın etkisi ilk fragmanda açıkça görünüyordu. Snyder geçtiğimiz gün Man of Steel'de Superman karakterini daha ciddi bir şekilde yansıttıklarını açıkladı.

Snyder verdiği röportajda çizgi roman tarihinin en önemli karakterlerinden biri olan Superman hakkında kısa bir açıklama yaptı:

"Man of Steel'deki Superman normal Superman'in biraz daha ciddi bir versiyonu. Bir kalp krizi gibi değil. Mitolojiyi çok ciddiye alıyoruz. Superman'i ciddi bir karakter olarak ele aldık. Filmin herkesi cezbedeceğine inanıyorum. Bence daha önce hiç görmediğiniz bir Superman göreceksiniz. Hiçbir filmde ele alınmadığı tarzda yaklaştık karaktere. O en iyisi. Dürüst olmak gerekirse yapmak istediğim de buydu. Superman'le ilgileniyorum çünkü tüm süper kahramanların babası o. Tüm süper kahramanların inanılmaz elçisi. Popüler kültürün bu mitolojiyi benimsemesine neden olan kodu kıran o değil miydi? Bir film olarak ortaya koyduğumuz şey sadece bunu incelemiyor aynı zamanda muhteşem bir macera öyküsü anlatıyor. Böyle bir konu üzerinde çalışmak büyük bir onurdur. Bir çizgi roman hayranı olarak şunu söyleyebilirim, Superman tüm süper kahramanların Rosetta Stone'u gibi. Filmin böyle bir karakteri saygılı bir şekilde ele aldığından emin olmak istedim."

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Karşısına hayvani bir kaba kuvvet çıkmadığı sürece ne yazıkki ciddiyetsiz kalacak :)

Luthor eline bi kriptonit alıp bunu saatlerce işkenceden geçiriyor. Abicim madem kocaman bir güç var bu adamda, o zaman karşısına da başka bir galaksiden bir yaratık çıkartın.

eddie dean

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Süpermen'in "Tatar Ramazan en büyük idolüm. Bundan sonra uçmak muçmak, ışıklı gözler, hızlı koşmak yok anadımmıydı. Tokatlayıp geçicem." dediği öğrenildi.

Zack Snyder "Bunlar sıradan. Beni anlamıyorsunuz, bu değil daha farklı." dediği ortaya çıktı. Şimdi gözler Ali Ağaoğlu'nda.