d3d12.dll ve d3d11.dll'e Dayalı Sorun !!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozk53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozk53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhaba;

Arkadaşlar, ekran kartı sürücülerinde sıkıntı vardı. Intel ve Nvida sürücülerini silip güncelledim. Mesela Adobe Premiere Pro sürekli patlıyordu. Şimdi düzeldi.

Ancak şimdi hiçbir oyun açılmıyor. Bazıları menüye kadar geliyor sonra oyuna girerken hata veriyor. Bazıları hiç açılmıyor. Directx dosyaları var. Ondan yana sıkıntı yok. Gerçekten anlamadım!

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Konu başlığındaki dosyaları google a yazıp indirin. Sıkıntı kalmayacaktır.

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Merhaba;

Arkadaşlar, ekran kartı sürücülerinde sıkıntı vardı. Intel ve Nvida sürücülerini silip güncelledim. Mesela Adobe Premiere Pro sürekli patlıyordu. Şimdi düzeldi.

Ancak şimdi hiçbir oyun açılmıyor. Bazıları menüye kadar geliyor sonra oyuna girerken hata veriyor. Bazıları hiç açılmıyor. Directx dosyaları var. Ondan yana sıkıntı yok. Gerçekten anlamadım!
O dosyalar bozulmuş sen yenisini indirmişsin ama kayıt defterinde bozuk olduğu için çalışmıyor oyunların veya programların.

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Pekala, ne yapabilirim ? Çözümü nedir ?
Aynı sorunun benzerini bende yaşadım. Çeşitli programlarla kayıt defterini onarmaya çalıştım ancak olmadı. Format atmak zorunda kaldım. İstersen sende önce bir "WinThruster" programıyla onarmayı dene. Sorunun çozülürse ne ala çözülmezse format gerekebilir.

ozk53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Aynı sorunun benzerini bende yaşadım. Çeşitli programlarla kayıt defterini onarmaya çalıştım ancak olmadı. Format atmak zorunda kaldım. İstersen sende önce bir "WinThruster" programıyla onarmayı dene. Sorunun çozülürse ne ala çözülmezse format gerekebilir.
Yapma, bana format deme! Çünkü bunu yeni yaptım zaten. Üzdü.

1exelans

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Yapma, bana format deme! Çünkü bunu yeni yaptım zaten. Üzdü.
Bilgisayara kurduğun programlara dikkat et çünkü genellikle onlar bozuyor kayıt defterini. Bende bilgisayara herhangi bir şey yükleyemiyordum. Mecbur kalmıştım. :D:D

ozk53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayara kurduğun programlara dikkat et çünkü genellikle onlar bozuyor kayıt defterini. Bende bilgisayara herhangi bir şey yükleyemiyordum. Mecbur kalmıştım. :D:D
Aslında bir sorun yoktu. Ekran kartı sürücülerini sildim baştan yükledim. Ondan sonra böyle oldu. ?‍♂️